Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק אחד. השתתפות עצמית כפולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תחילת הסיפור היא שחניתי באיזור בו מסתובבים לעיתים כל מיני גורמים שליליים...

כמובן, כשחזרתי מצאתי את הרכב כששני חלונות דלתות קדמיות מנופצים והרכב עצמו דורדר לעזאזל עד שנתקע בסלעים, דבר שגרם לנזק חזית חמור.

למקום הגיע כמובן שוטר ורכב סיור שרשמו דו"ח על האירוע. הגעתם - ורישום הדו"ח היו עוד לפני שהגעתי אני למקום (מדובר בסיור שגרתי) כך שלא ממש ראיתי מה נרשם בדו"ח.

הרכב הוכנס למוסך הסדר של חברת הביטוח, ואני הגשתי כמתבקש תלונה במשטרה שאת האישור על הגשתה שלחתי לביטוח באמצעות מוסך ההסדר.

בעת שבאתי לקחת את הרכב המוכן נתגלתה ההפתעה הבאה. ראשית, למרות שהמדובר במוסך הסדר - אין 'הסדר' על מה שנקרא 'פריצה' ועלי לשלם את מלא סכום התיקון במקום (אפשר בצ'ק דחוי...) כשלאחר מכן חברת הביטח תחזיר לי את הכסף מינוס דמי ההשתתפות, מילא - לך תתוכח...

אך הדובדבן שבקצפת הוא שבשיחה טלפונית עם חברת הביטוח נאמר לי כי ברישום המשטרתי מופיע הנזק כשני אירועים שונים. לאמור, תחילה דורדר הרכב, ולאחר זמן נפרצו חלונותיו, או להיפך... דבר זה נכתב כפי הנראה בדו"ח בשעת האירוע. מכיון שכך - אצטרך לשלם פעמיים השתתפות עצמית.

האם זה הגיוני?

ראשית, המסמך היחיד מהמשטרה שהעברתי לביטוח הוא האישור עם פרטי התלונה, בו נאמר רק 'נסיון גניבת רכב - נזק שמשות וחזית', האם חברת הביטוח קיבלה מהמשטרה את הדו"ח הפנימי?

שנית, הנזק הכולל נרשם בתלונה כאירוע מתמשך אחד שתחילתו בשעה בה עזבתי את הרכב וסיומו בשעת הגעתי - על סמך מה חברת הביטוח מחשיבה זאת כשני אירועים? ובכלל, האם באמת יתכן לשלם על תיקון כולל אחד במוסך הסדר - פעמיים השתתפות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיטת מצליח

תאונה אחת השתתפפות עצמית אחת

'נסיון גניבת רכב - נזק שמשות וחזית',

כך הוגדר על ידי המשטרה וכך צריך להתייחס לכך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה ישה.

מצ"ב אישור התלונה עם הניסוח המדוייק. איפה הם הוציאו משם שני אירועים?

כאמור, שני אירועים מסתבר ונרשמו בדו"ח בשעת מעשה רכז הבטחון האיזורי טען שהוא ראה תחילה את הרכב מדורדר ורק בסיור השני מנופץ שמשות, או להיפך. האם דו"ח משטרתי עובר לחברת הביטוח???

מה הטענה שלי כנגד הביטוח?

תיקון: עקב איכות הקובץ הגרועה - הנה נוסח השורה התחתונה "נזק לשמשות דלתות ימין ושמאל קדמיות ופגיעה בחזית הרכב לאחר שדורדר".

SCAN_PIC.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אך הדובדבן שבקצפת הוא שבשיחה טלפונית עם חברת הביטוח נאמר לי כי ברישום המשטרתי מופיע הנזק כשני אירועים שונים. לאמור, תחילה דורדר הרכב, ולאחר זמן נפרצו חלונותיו, או להיפך... דבר זה נכתב כפי הנראה בדו"ח בשעת האירוע. מכיון שכך - אצטרך לשלם פעמיים השתתפות עצמית.

quote]

האם יש בידיך את הדו"ח של רכז הביטחון? יש משמעות לסדר האירועים. להלן שני תיאורים סבירים:

א. בסיור הראשון ראה רכז הביטחון את הרכב מדורדר אך לא ירד לבדוק אותו, ולכן לא ראה את החלונות המנופצים.

ב. הרכב התגלה בסיור הראשון בנקודה א' כשחלונותיו מנופצים ולאחר מכן נראה בנקודה ב' לאחר שדורדר.

במקרה א' - יתכן שמדובר באירוע בודד וחברת הביטוח טועה

במקרה ב' - מדובר בשני אירועים נפרדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך שתי אפשרויות.

א. בקש את העתק הדו"ח מחברת הביטוח.

ב. פנה לתחנת המשטרה אשר הוציאה את הדו"ח.

אם הדו"ח נמסר לחברת הביטוח, גם אתה זכאי לקבלו.

אם במשטרה יסרבו למסור לך אותו, אמור להם שאתה זכאי לקבלו על פי חוק חופש המידע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...