Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי שמפו לרכב כמו שלך , האמת שאני הייתי מרוצה ממנו למרות ששמעתי עליו ביקורות לא טובות.

אני רוצה לקנות את הפוליש של Meguirs לחלקי פלסטיק , יש לי swirl marks על הפלסטיק של לוח המחוונים ואני חייב להסיר אותם .

אגב אני מקווה שזה לא יפריע לך אם אפרסם את האוסף שלי :

img8331gw.jpg

img8321z.jpg

פורסם

אחלה מחלקות טיפוח רכב יש לשניכם. :wink:

כמה עולה הSwisswax מהסדרה הזאת?

מקווה שלא אכפת לך אם אפרסם פה את "מחלקת הטיפוח" שלי. :-)

DSC02086.JPG

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ה"מחלקה" שלי יושבת זרוקה בבגאז' - אבל היא מורכבת בעיקר ממוצרים של CARPLAN - נהדרים :-D

וד"א - 2 דברים:

1. הספריי דש-בורד של STP - לדעתי לא משהו.

2. המוצרים של ד"ר מרקוס מאוטו-דיפו - נראים יפה אבל גם כן לא משהו.

פורסם

יקיר - :shock:. סחטיין. ככה קיט צריך להראות.

אני הזמנתי לרכב הקודם שלי מוצרי דיטיילינג ביותר מ- 1500 שקל להערכתי (שזה כלום לעומת עשרות השעות ששרפתי בלעבוד על הרכב).

מומלצים:

• כל דבר של Dodo Juice (חברה של סטלנים חולי detailing).
  • פוליש של 3M.
  • במחלקת הווקסים - קולינייט 915. לא חושב שיש וקס טבעי עם עמידות יותר טובה משלו במחיר שפוי. (אבל קשה מאד לעבוד איתו כמו שצריך)

לא מומלצים:

• כל מה שאתה קונה באוטו דיפו\סופר. אולי חוץ מג'ילדה צהובה שאני אישית אוהב.

בכללי - הכי מומלץ זה פשוט לעבור לאופנוע. מכסים אותו בלילה, מעבירים ויש קצר פעם בחודש והוא תמיד נראה כמו חדש. :wink:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אין לי נסיון איתם, הכי טוב להסתכל ב- detailingworld ולראות על מה ממליצים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...