Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מותקן AVIRA אנטי וירוס פרימיום. לא קנוי כך שאני לא יכול לעשות עידכונים שוטפים.

הצעות?

לפה"ש:

דבר ראשון תרגע, המערכת שלך זיהתה את הרושעה ובודדה אותה. הצעד הבא הוא להוריד את סופראנטיספייוור , לעדכן אותה, לסרוק את המחשב ולאחר מכן להסיר את הרושעה.

לגבי הגנה מעכשיו והלאה -

תוכנת הגנה שאינה מתעדכנת על בסיס תדיר וקבוע אינה עושה שום עבודה חוץ מלטחון מעבד.

תסיר את אווירה ותתקין אחת מתוכנות אנטי וירוס החינמיות כמו אוואסט, AVG או כל אחת שנראית לך (אישית אני עובד עם אוואסט) או תכנה בתשלום, נוד32 נחשבת טובה ויעילה, ולא חסרות חלופות אחרות.

השילוב הכי טוב לטעמי עם אוואסט הוא ספייבוט להגנה בזמן אמת ולסריקה של רושעות נפוצות, פלוס סריקה על ידי סופראנטי ספייוור למקרים קשים (בגרסה החינמית אין לה הגנה בזמן אמת לכן אני ממליץ להשתמש בספייבוט).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידכונים! אז עשיתי מה שאמרתם ואלו התוצאות.

הרצתי את תוכנת ESET הנה התמונה הסופית:

434wk.jpg

אח"כ רציתי להוריד לפי המלצתכם את תוכנת ה SPYBOOT . בסוף לא הורדתי כי הוא הראה לי בהורדה (מסומן במלבן אדום) אזהרה כי הקובץ מסוכן ועלול להזיק למחשב:

67633873.jpg

בנוסף במהלך נסיון ההורדת של ה סרצ'& דיסטרוי הורדתי במקרה תוכנה שניקראת רג'יסטרי בוסטר היא ביצעה סריקה וזה מה שמצאה:

75354528.jpg

פורסם

חשבתי שזה טיפל בבעיה. אבל לא. שוב המודעה הופיעה.

פורסם

שאלת תם.

חשבת לעשות חיפוש על HEUR\HTML בלה בלה בלה, לראות אם המחשב מוצא את הקובץ, ולהעיף אותו דרך "מחיקה"?... תתפלא כמה וירוסים לא עמדו בזה אצלי.

מקסימום, תוכל לדעת בדיוק איפה הוירוס יושב, ולחסום את הגישה ע"י אנטיוירוס טוב ("הסגר").

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במקרה שלו, HEUR\HTML זה שם כללי לצורת גילוי וירוסים, ההודעה לא מכילה את שם הוירוס.

HEUR/HTML.Malware is a heuristic detection routine designed to detect common malware scripts in HTML files. Avira AntiVir recognizes unknown malware proactively using its AHeAD technology. To achieve this, Avira performs innovative structural analyzing.

יכול להיות שמחיקה ידנית של תיקית ה CACHE וניקוי ה CACHE של הג'אווה ימחוק איזה קובץ HTML או JS שמתנחל לו במחשב. בד"כ זה לא יועיל אבל שווה לנסות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

פותח השרשור, אם זה עדיין אקטואלי, הנה סד"פ:

1. הורד superantispyware, התקן ועדכן.

2. הפעל סריקה, עדיף במצב boot time scan כלומר לפני שמערכת ההפעלה עולה (אמור להיות אפשרות כזו ב SAS)

3. התוכנה אמורה לעלות על הרושעה. אם כן, פעל לפי המלצתה - בודד או מחק.

4. הסר את SAS, היא פחות מתאימה להגנה יומיומית. תוכל להתקין אותה שוב אם תדבק שוב.

5. הורד, התקן ועדכן את ספייבוט. יכול להיות שיהיו לך התראות, אתה יכול להתעלם מהן, התוכנה בטוחה לגמרי (שים לב שאתה מוריד את התוכנה המקורית).

6. הפעל את פונקצית "חיסון" בספייבוט. התוכנה מגינה עליך ביומיום ובזמן אמת.

.7 עד עכשיו היה הטיפול מיועד לרוגלות ורושעות. לגבי וירוסים אני מציע לך את אוואסט החינמית, יעילה ולא טוחנת את המחשב.

תמיד שמור על תוכנות ההגנה מעודכנות! אחרת לא עשית כלום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קודם כל תודה לכולם על הרצון לעזור.

הבעיה נפתרה . או לפחות על פניו ככה זה ניראה.

מחקתי תוכניות לא מוכרות מ"הסרת תוכניות"

הורדתי ספייבוט ביצעתי בדיקה ומחקתי מה שמצאה.

מחקתי את אנטי וירוס AVIRA הלא חוקי והלא מעודכן והורדתי את בגירסאת חינם שלהם

ביצעתי סריקה ומחקתי מה שמצאה.

כרגע אני ממשיך לעקוב ולבדוק אם אין שוב הודעות משונות ודואג לבצע בדיקה בספייבוט מדי יום.

אבל יכול להיות הגיוני שכל המחיקות הוספות הסרות האלו פגעו ביוכלת האינטרנט שלי?

מחקתי את הכרום ושידרגתי את ה 8 ל- אקספולרר 9 החדש והוא תמיד מקפיץ לי הודעה "התוכנית נסגרה" מצא פתרון באופן מקוון או סגור תוכנית . משהו בניסוח הזה.

פורסם

אין צורך לבצע סריקה כל יום. ספייבוט כולל הגנה בזמן אמת שתתריע אם דף אינטרנט מנסה להטמיע משהו לא כשר במחשב שלך.

כמו כן, אני ממליץ לבצע 'חיסון' באמצעות ספייבוט (הפונקציה מופיעה בממשק היישום).

אני ממליץ לך לעבור לפיירפוקס 5 במקום אקספלורר.

Winston S. Churchill -

פורסם
אין צורך לבצע סריקה כל יום. ספייבוט כולל הגנה בזמן אמת שתתריע אם דף אינטרנט מנסה להטמיע משהו לא כשר במחשב שלך.

כמו כן, אני ממליץ לבצע 'חיסון' באמצעות ספייבוט (הפונקציה מופיעה בממשק היישום).

אני ממליץ לך לעבור לפיירפוקס 5 במקום אקספלורר.

אוקיי, אבצע את פעולת החיסון. אגב, מה היא עושה?

אין לי העדפה מסוימת לאקספלורר אבל מסקרן אותי לדעת במה שונה הפיירפוקס 5 ? במה הוא טוב יותר?

פורסם

אחרי כל האקשן והקומבינות וכו שעשית - לא היה שווה מראש לשלם 150 ש"ח על חבילת אבטחה שרצה כל הזמן והיתה פותרת לך את כל הבעיות?

הזמן ושלך והנתונים של העסק שלך כנראה זולים משמעותית משלי...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא יודע לגבי פיירפוקס- אני משתמש בכרום (והייתי מכור כבד לאיכספלורר).

החיסון זה מעין עדכון למעשה להגדרות מסויימות, לא הבנתי בדיוק מה זה עושה ואם זה עוזר בכלל...

ואישית, אני קונה כל שנה נורטון אנטי ווירוס. בדברים החשובים, כמו הגנה למחשב, אני לא מתקמצן והולך על חינמי (שבד"כ לא עושה כלום, AVG למשל פשוט נתן לוירוס לחדור) ולא מעיז לגעת ב"אחד עם תוכי על הכתף" (כי אם הצליחו לפרוץ אנטי וירוס, לך תדע איזה דלת אחורית נשארה פתוחה).

נורטון 2011 היא כבר תוכנה טובה ויעילה שלא מאיטה את המחשב כמו בעבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אחרי כל האקשן והקומבינות וכו שעשית - לא היה שווה מראש לשלם 150 ש"ח על חבילת אבטחה שרצה כל הזמן והיתה פותרת לך את כל הבעיות?

ליביו

להוסיף על דבריו של ליביו לגבי רכישת אנטיוירוס, למחשב שלך יש שיט שלא מתאים ולא צריך להיות במחשב לעסק.

הייתי ממליץ לרכוש מחשב ייעודי לעסק ולעשות הפרדה בינו לבין המחשב הפרטי.

לא מתאים שבמחשב ובו נתונים כל כך חשובים לדבריך, מחשב שאחראי על העסק שלך, יהיו דברים כגון EMULE ו TORRENT.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ליביו

הייתי חושב כך אם לא היית רושם את המשפט הזה. מי שנמצא שם (איפה שאתה שואף להיות) לא כותב משפטים כאלה. מי שמתיימר להיות אחד כזה, כן כותב. בכל מקרה מאחל שבאמת תצליח. וכשזה יגיע , קצת צניעות לא תזיק . היא רק תשמור עליך.

אני לא יודע לגבי פיירפוקס- אני משתמש בכרום (והייתי מכור כבד לאיכספלורר).

החיסון זה מעין עדכון למעשה להגדרות מסויימות, לא הבנתי בדיוק מה זה עושה ואם זה עוזר בכלל...

ואישית, אני קונה כל שנה נורטון אנטי ווירוס. בדברים החשובים, כמו הגנה למחשב, אני לא מתקמצן והולך על חינמי (שבד"כ לא עושה כלום, AVG למשל פשוט נתן לוירוס לחדור) ולא מעיז לגעת ב"אחד עם תוכי על הכתף" (כי אם הצליחו לפרוץ אנטי וירוס, לך תדע איזה דלת אחורית נשארה פתוחה).

נורטון 2011 היא כבר תוכנה טובה ויעילה שלא מאיטה את המחשב כמו בעבר.

ברווז מעתה גם אני ארכוש חבילת אנטי וירוס למחשב. שאלתי קודם לכן כל כמה זמן מבצעים רכישה חדשה. אף אחד לא התייחס. אז ענית לי עכשיו על השאלה. תודה. התקנת הגרסאת חינם הייתה לפחות לבנתיים SOS משהו רק שיפתור לי את הסוגיה הזו. מכאן אני הולך לרכוש מקורית ומלאה. לגבי האינטרנט מחקתי את הכרום, והתקנתי את האיכספלורר 9 החדש . דווקא ניראה טוב.

להוסיף על דבריו של ליביו לגבי רכישת אנטיוירוס, למחשב שלך יש שיט שלא מתאים ולא צריך להיות במחשב לעסק.

הייתי ממליץ לרכוש מחשב ייעודי לעסק ולעשות הפרדה בינו לבין המחשב הפרטי.

לא מתאים שבמחשב ובו נתונים כל כך חשובים לדבריך, מחשב שאחראי על העסק שלך, יהיו דברים כגון EMULE ו TORRENT.

צודק 100% . אני משתמש בהם להורדת מוזיקה . לא חשבתי שזה משהו שיכול להזיק.

פורסם

איך זה קשור לצניעות?

150 ש"ח מול שעות שהשקעת וחוסר ביטחון בשלמות / פרטיות מידע העסק שלך?

המתמטיקה לדעתי היא פשוטה וחד צדדית , וזה לא נכתב משחצנות או פזרנות.

ההפך.

מתוך כוונה שהדבר הנכון לעשות מראש - היה חוסך לך כסף בכל טווח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...