Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעלה לכאן טופס בדיקה של רכב שהתעניינתי בו, אשמח אם תתנו לי הערות והארות כלליות לגבי מצב הרכב.

פרטי הרכב:

סיטרואן C5 שנת 2005 הצורה החדשה, מנוע 2.0 רמת גימור SX PACK (מפוארת) , יד 2 פרטית עם 216,000 ק"מ.

מחירון לוי יצחק: 54,000 ש"ח / יד 2: 53,000 ש"ח

לאחר שקלול ק"מ וידיים: לוי יצחק: 43,200 ש"ח /יד 2: 49,500 ש"ח

נפלה בחלקי הזדמנות לרכוש את הרכב במחיר מאוד אטרקטיבי, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם על מצב הרכב ע"פ דוח הבדיקה.

הרכב במצב חיצוני בסדר גמור, אין לו דפיקות או מעיכות בפח,

מנסיעה שלי עליו הרכב נח ומגיב טוב, לא הרגשתי נפילות כח או בעיטות מהגיר, הרכב רעד מעט בעמידה (לא הטורים, הרכב) וזה כנראה בגלל תושבות מנוע פגומות, חוץ מזה ממה ששמתי לב הכל עובד ברכב.

אשמח לתגובותיכם.

*מצורף דוח הבדיקה + תמונות הרכב.

j5mydindzvkl.jpg

41988638.jpeg

69332740.jpeg

32179338.jpeg

2557169.jpeg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב נראה שמור ומטופח בתמונות (הכינו אותו היטב למכירה)

הערות דו"ח הבדיקה שגרתיות, יש להביא בחשבון עלויות תיקונים: החלפת צמיגים, נזילת שמן, פנס שבור וכדומה.

הרכב ממגרש (מעורר חשדות) או שהתמונות ממכון הבדיקה??

פורסם

תשמע, הרכב הזה הוא חתונה קתולית שיהיה לך ברור.

C5 רכב לא סחיר כל כך. תוסיף לזה את הקילומטראז' המטורף ותקבל נוסחא לחברותא לכל החיים.

C5 נהדרת גם לא נסחרת במחירון, לכן מחיר מציאה לרכב זה יהיה סביבות ה-25 אלף שקל.

פורסם

הרכב ממגרש אך זה מגרש שיש לי נסיון רב איתו (רכשתי 3 רכבים דרכו בעבר),

שמו: כלמוביל טרייד אין (כן זה הטרייד של מרצדס).

אני מכיר שם את המנהלים ואוהב לעבוד איתם כי יש להם איתי (ובכלל) 100% שקיפות.

ראיתי רכבים שמכינים אותם למכירה, הרכב הזה ספציפית הספיק לעבור רק שטיפה, קיבלתי טלפון ממנהל המגרש להגיע כי נכנסה מציאה אז עוד לא ממש הכינו אותה למכירה מיכוון ששמרו לי אותה.

חשוב לציין ש2 הידיים הקודמות אלו בעלים פרטיים (לא ליסינג) וקיים ספר טיפולים לרכב במורשה.

למי שהתעניין אז מציאה זה 23,000 שח

פחות מ1/2 ממחיר המחירון המשוקלל!

פורסם

מזל טוב על הרכישה רכב מדהים בטוח שתהנה ממנו

איך רכשת את הרכב הבולמים ברכב הזה חלשים!

וואללה בדיחה של בדיקה.

שימו לב איזה התנערות מאחריות יש בבדיקה הזאת, אין אחריות על מחשבים, גיר,ובעצם על כלום

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני רואה כאן את הקילומטרז' כבעיה, הוא גבוה ואין מה לעשות, ואכן כפי שרואים בבדיקה המשמעות היא שהחלקים הנעים התבלו במידה כזאת או אחרת, מנוע, גיר, בולמים, תושבות מנוע, וכו' את המשמעות תבין במהלך אחזקת המכונית הזאת שהיא לא זולה לתחזוקה.

החלפת תושבות מנוע יכולה להגיע ל 2000 ש"ח וצפונה. שיפוצים של הגיר והמנוע עלולים להגיע ליותר משווי הרכב!

C5 הוא רכב באמת מקסים אולם התחזוקה היקרה שלו היא נקודת תורפה לכן חשוב לבחור C5 עם קילומטרז' נמוך שיתן לך תקופה יותר ארוכה של הנאה בלי להתעסק עם שיפוץ של מכלולים.

פורסם

אני לא אוהב לבאס ואין לי ספק שהרכב הוא יפה ונוח אך אותי אישית תמיד מרתיעות צרפתיות עם קילומטראז' גבוה.

אפשר אגב לשאול למה מוכרים לך אותו במחיר נמוך כל כך?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אני לא אוהב לבאס ואין לי ספק שהרכב הוא יפה ונוח אך אותי אישית תמיד מרתיעות צרפתיות עם קילומטראז' גבוה.

סתם שאלה: למה דווקא צרפתיות עם קילומטרז' גבוה?

בכל מכונית, מכל יצרן עם קילומטרז' גבוה יש את הסיכון שהמכלולים המכניים קרובים לסוף דרכם עקב שחיקה ועייפות לכן היא מתומחרת במחירונים נמוך יותר.

פורסם

אפשר אגב לשאול למה מוכרים לך אותו במחיר נמוך כל כך?

אני לא רואה שום בעיה עם הקלומטראז' גבוהה כל עוד הרכב טופל כמו שצריך!

כבעלים של C5 מבציר 2004 אני יכול להעיד שהרכב מפגין אמינות יוצאת דופן,בקרוב לשנה וחצי עם הרכב הדבר היחיד שהביא אותי למוסך היה בורג של הג'אנט ששברתי בעצמי :wink:

אם יש לך ספר טיפולים מלא ממורשה ואפשר לראות שלא חסכו דבר ברכב אני לא מוצא סיבה למסיבה,תתחדש:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

שלא תבינו לא נכון, מצטרף לברכה ומאחל רק הנאה מהרכב. ללא ספק הוא אחד הנוחים בשוק! :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

הרכב עצמו מטופל במורשה,

היום ממש ישבתי על המחשב וראיתי את ההיסטוריה של הרכב וראיתי שב180,000 ק"מ הוחלפו שסתומי גיר או משהו כזה, מנהל המוסך הוא חבר שלי והוא מכיר את הרכב (הוא היה מטופל אצלם) הוא דווקא אמר לי שהרכב שמור ומוחזק על ידי נהגת מבוגרת ששמרה על הרכב.

לגבי הק"מ הגבוה אני לקחתי את זה בחשבון, זהו רכב נוסף במשפחה ואני הולך להשתמש בו, עיקר הנסיעות יהיו 20-30 ק"מ ביום כך שהרכב לא הולך לנסוע הרבה.

מבחינת המחיר זה באמת מציאה שנפלה לי לידיים, יונדאי גטס מאותה שנה עם 160K קמ מוצעות למכירה בכלמוביל במבצע המכירות ב24,000 שח, לא חושב שיכולתי לקבל תמורה טובה יותר ביחס למחיר.

פורסם
סתם שאלה: למה דווקא צרפתיות עם קילומטרז' גבוה?

בכל מכונית, מכל יצרן עם קילומטרז' גבוה יש את הסיכון שהמכלולים המכניים קרובים לסוף דרכם עקב שחיקה ועייפות לכן היא מתומחרת במחירונים נמוך יותר.

אני הייתי מסכם את זה כך לא צרפתיות עם קילומטראז גבוה

פשוט צרפתיות .

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• תוכן חדש...