Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מסוק עם שלט Hirobo XRB תוצרת הירובו יפן.

מסוק x rotor blades (כלומר- 2 רוטורים ראשיים, ללא רוטור זנב), סופר יציב, מושלם כדי ללמוד את הבסיס.

לא מהצעצועים של דיל אקסטרים ושאר ירקות, מסוק 4 ערוצים אמיתי, מי שלומד להטיס אותו כמו שצריך יוכל לעבור הלאה למסוק 6 ערוצים עם CP או 4 ערוצים גדול יותר.

מגיע עם שלט Sanwa VG400+סוללה נטענת לשלט ומטען לשלט, עם הקופסה המקורית וכל האביזרים שבקופסה, עם 2 קופסאות להבי ספייר שבכל קופסה 8 להבים. סה"כ מספיק ל 4 החלפות של כל הלהבים. (הלהבים עשויים מקלקר תעופתי כדי למנוע נזקים מתי שמטיסים בתוך הבית. בפגישה עם קיר/רהיט או משהו כזה הלהב פשוט ישבר ולא יגרום נזק. קופסה של 8 להבים חליפיים עולה כ 50 שקלים)

המסוק דומה למסוקי ה LAMA למיניהם של ESKY, רק שמדובר פה ב 2 דרגות איכות מעל.

77655052.jpg

חלק קטן שהיה פעם בזנב בצורת לולאה נשבר ונשאר רק חלק ממנו, הנזק קטן וקוסמטי בלבד (מדובר על שינוי של גרם אחד בערך במשקל, וכאמור, אין בזנב חלקים נעים, הכל למראה בלבד)

חוץ מזה הכל בסדר גמור, המסוק טס מצוין, אם הקונה ירצה הדגמה אין לי בעיה להראות לו איך אני מנחית את המסוק בכף היד שלי, על הראש שלו, או כל תעלול אחר שדורש דיוק.

שימו לב

הסוללה כרגע במשהו כמו 50-60% מהקיבלות המקורית שלה, במקור היא מספיקה לכמעט רבע שעה, במצבה הנוכחי היא מספיקה לכ 7 דקות של טיסה רצופה לכל טעינה. סוללה חדשה עולה 50 דולר, לכן המחיר נמוך. המנועים במצב מושלם, מעולם לא חדר אליהם גרגר אבק בטעות, כל המכניקה גם כן ב 100%.

מחיר- 500 ש"ח, תוספת 20 שקלים לדואר גוביינא.

בנוסף מוצע למכירה מסוק eSky Honey bee CP2 עם ראש collective pitch, למתקדמים בלבד (6 ערוצים), מגיע עם 2 סוללות (אחת ב 75% קיבולת, השניה במעל 90%. גם ככה פה הנושא לא קריטי, סוללה חדשה לגמרי זה 50 שקלים), מטען כמובן, שלט 6 ערוצים, 2 זוגות להבים, וכל החוברות מהקופסה. מחיר- 650 ש"ח, משלוח בדואר בעייתי כי אין קופסה.

69037658.jpg

יצירת קשר בהודעה פרטית, או מייל [email protected]

המיילים מגיעים ישירות לנייד שלי, ככה שמי שמשאיר מספר יקבל מענה מיד.

פורסם

אוקיי, עדכון קטן-

אם מישהו מעוניין בסוללה נוספת, יש לי אפשרות להביא אחת באספקה מיידית ב 180 שקלים, בערך אותו מחיר כמו מחו"ל, והרבה פחות מה 270 של הארץ. חדשה לחלוטין.

והלאה- הנה וידאו קצר של טיסה בתוך החדר. תסלחו לי על חוסר היציבות, צילמתי את זה לבד והייתי צריך לוודא שהמסוק לא יוצא מהפריים במקביל להטסה. ככה זה שמנסים להתעסק ב 2 דברים במקביל. בנוסף, בחדר סגור עם הרבה רהיטים ודברים יש פידבק של הרוח מהשולחן, מהקירות אם טסים במרחק של פחות מחצי מטר בערך מהקיר (ופה התקרבתי למשהו כמו 20 ס"מ....) ובטיסה נמוכה מאוד- גם מהרצפה. אמורים לטוס עם הדבר הזה יותר בסלון או קומה פתוחה, לא בשטח של 2X2 מטר.....

http://www.youtube.com/watch?v=gSy8ftT6sU0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

משום מה אני לא יכול לערוך, אודה לאחד המנהלים אם ימזג את הפוסט הזה עם הקודם, הת'רד הזה סתם מוקפץ באופן מיותר...

בכל מקרה, המייל שלי החליט להתחרפן ומשום מה אני לא מקבל מיילים. עד שהסיפור יסתדר- 0526332202

אם מישהו השאיר הודעה במייל, בבקשה להתקשר או לשלוח SMS.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...