Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי נסע היום מחוץ לעיר ובכביש של 100 הוא נתפס בערך על 140,היה פלאש והמצלמה צילמה אותו.

הרכב הוא על שמי(אבל בתכלס האוטו שלו ואני לא נוסע עליו,כי יש לי רכב משלי),מה אני צריך לעשות כדי להעביר את הדוח ובעיקר את הנקודות על שמו של אבא שלי (כי אני בבעיה אסור לי לקבל נקודות יותר)?

וד.א זה 750 שקל ו10 נקודות נכון?

תודה.

פורסם

התפוח לא נופל רחוק מהעץ :roll:

קודם חכה שיגיע הדו"ח, אולי מדובר במצלמה לא פעילה או באחת ממצלמות הגאטסו שככל הידוע לי עדיין לא נכנסו לשירות אך את הבזקיהן חוו רבים ממשתמשי פורום זה.

אם יגיע דו"ח צריך לראות איך מעבירים את הנקודות וחובת התשלום על הנהג שביצע את העבירה, אולי לא יהיה מנוס מהגעה למשפט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד 40 קמ"ש מעל המותר - 8 נק', מעל - 10 נק'.

חכה שיגיע הדו"ח. כשיגיע בשעה טובה (אני מעריך שבתוך שלושה חודשים וחושב שהחוק מתיר משלוח עד שנה מיום העבירה) בצדו האחורי מצויין בדיוק כיצד ולמי לפנות, כולל גובה הקנס (לדעתי הנקודות לא מצויינות). תתכן הזמנה לדין (בניגוד לברירת משפט) ממהירות מסוימת.

פורסם

מעל 41 קמ"ש הזמנה למשפט + 10 נקודות. בין 26 ל 40 קמ"ש 750 ש"ח + 8 נקודות

הדו"ח או ההזמנה למשפט חייבות להגיע תוך 4 חודשים מיום העבירה.

כאשר יגיע , עליך לפנות למשטרה ולבקש להעביר את הדו"ח לאביך בצירוף תצהיר שלו כי הא אכן היה הנהג באותו הזמן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום,

אבא שלי נסע היום מחוץ לעיר ובכביש של 100 הוא נתפס בערך על 140,היה פלאש והמצלמה צילמה אותו.

הרכב הוא על שמי(אבל בתכלס האוטו שלו ואני לא נוסע עליו,כי יש לי רכב משלי),מה אני צריך לעשות כדי להעביר את הדוח ובעיקר את הנקודות על שמו של אבא שלי (כי אני בבעיה אסור לי לקבל נקודות יותר)?

וד.א זה 750 שקל ו10 נקודות נכון?

תודה.

קרה לי מקרה הפוך הבן שלי נתפש על מהירות עם רכב על שמי. כאשר תקבל את הדו"ח תכתוב מכתב רשום לאגף התנועה (הפרטים מופיעים על גב הדו"ח), תכתוב שהנהג בזמן העבירה היה אביך עם כל הפרטים המלאים שלו ושאתה מבקש להעביר את הדו"ח על שמו.

לאחר זמן מה תקבל מכתב אישור ובמקביל אביך יקבל דו"ח על העבירה.

פורסם

כמו שישה כתב, יהיה עליך לשלוח מכתב בו אתה מבקש להעביר את הדוח על שם אביך.

אתה מצרף תצהיר שלך כי לא נהגת ברכב באותו זמן, ותצהיר נוסף של אביך שמאשר כי הוא

נהג ברכב באותו זמן.

כמו כן צילום של הדוח, וצילומי רשיונות הנהיגה של שניכם.

אחרי חודש חודשיים תקבל אישור שזה עבר על שמו.

פורסם

קודם חכה שיגיע הדו"ח, אולי מדובר במצלמה לא פעילה או באחת ממצלמות הגאטסו שככל הידוע לי עדיין לא נכנסו לשירות אך את הבזקיהן חוו רבים ממשתמשי פורום זה.

הגאטסו היו אמורות לפעול החל מ 1/7.

פורסם
מעל 41 קמ"ש הזמנה למשפט + 10 נקודות. בין 26 ל 40 קמ"ש 750 ש"ח + 8 נקודות

הדו"ח או ההזמנה למשפט חייבות להגיע תוך 4 חודשים מיום העבירה.

כאשר יגיע , עליך לפנות למשטרה ולבקש להעביר את הדו"ח לאביך בצירוף תצהיר שלו כי הא אכן היה הנהג באותו הזמן.

אם יש זימון למשפט איך יש נקודות? הרי צריך קודם הרשעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנקודות כמובן רק אם יורשע, הם נכתבו כמידע למקרה שבו יורשע .99.888888% מהמקרים מסתיימים בהרשעה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...