Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש רכשתי טויוטה קורולה 08, קניתי את הרכב עם ארבעה צמיגים חדשים שהבעלים הקודמים הרכיב לפני חודשיים.

צמיגים קדמיים קונטיננטל קוניפרימיום 2.

ומאחור שני צמיגים סיניים עלומי שם.

חשבתי להעביר את הקונטיננטל אחורה, האם כדאי בכל זאת להפטר מהצמיגים הסיניים? האם גם בתקופת הקיץ שהכביש יבש יהיה שינוי משמעותי? למרות שהם חדשים?

ואם לדעתכם כדאי להחליף צמיגים למה כדאי להחליף? כמובן שעדיף בעלות מינימאלית(כמה שניתן)

מידה 195/65/15

כ"כ אשמח להמלצה על מקום לקנייה והתקנה בירושלים.

תודה רבה!!!

פורסם

צמיגים סיניים תמיד מומלץ להחליף, קיץ, חורף, סתיו ואביב.

ביום-יום הכל בסדר, כשתצטרך לתמרן בגלל חתולה שקפצה לכביש או ילד במקרה היותר גרוע - אתה תגלה כמה "איכותיים" הצמיגים הסיניים.

אם אתה מתעתד להמתין עם העניין בהחלט עדיף שהקונטיננטל יישבו מאחורה. אם זה עניין של כמה ימים עד שתבצע את ההחלפה המשך ליסוע כרגיל ובזהירות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני כנראה יחליף את הצמיגים בימים הקרובים,

צריך המלצה לצמיגים איכותיים. כאשר הנסיעה ברובה בין עירונית בכבישים מפותלים. כ"כ אני נוסע דיי הרבה כ-30k בשנה(אם יש משנה).

תקציב עד כ 800-1000 שח לשני הצמיגים. כמובן שאם צריך אני מוכן להוציא גם יותר, ומצד שני כמובן שבמידה ואין הבדלים, עדיף שיהיה זול יותר.

ואם אפשר המלצה למקום מומלץ בירושלים.

תודה רבה!!!

פורסם

הציעו לי קונטיננטל קונטיפרימיום 2 או יוקו c-drive במחיר של איזור ה- 400 שח לצמיג?

מה יותר מומלץ?

או שאולי כדאי בכלל ללכת על הs-drive? או אולי הטויו t1r?

מה דעתכם?

תודה רבה!!!

• תוכן חדש...