Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פג'ו 306 1995, בעלת 1400 סמ"ק ידנית.

בזמן האחרון התחלתי להשתמש במזגן בגלל ההתחממות בחוץ ושמתי לב שטמפ' העבודה של המנוע עולה ב 10מעלות. ברגיל יש לי 90 מעלות ועם מזגן זה מגיע ל 100 מעלות וליפעמים גם ל 105, כשזה קורה אני ישר מכבה את המזגן והטמפ יורדת לאט לאט ל 95-90.

מישהו יודע האם זה נורמלי ? ואם זה בעיה איך אפשר לתקן אותה ? שני המאווררים פועלים אצלי תקין ברכב.

פורסם

שלום רב !

ציינת פרט חשוב, ואני מודה לך על כך, ציינת ששני המאוררים עובדים, וכך חסכת לי שאלה.

אך שאלתי הבאה היא האם המאוררים עובדים בקצב הרצוי ובמהירות הנדרשת, קיימת מהירות איטית ומהירה, ויש לבדוק האם המאוורים נכנסים למהירות גבוהה, עם עליית הטמפרטורה.

במידה וכן, יש לבצע הכנת רכבך לקיץ, ולבדוק אפשרות של קדיאטור סתום, או תרמוסטט שלא נפתח מספיק.

פנה למכון רדיאטורים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, תודה רבה על התגובה. איך אני יכול לדעת מזה מהיר ומה זה לאט? יש איזה הבחנה או לפי העין ? שמתי לב לעוד בעיה כשהרכב עם מזגן ומגיע לחום גבוה של 110 מעלות מתחיל לטפטף מים ירוקים מהרדיאטור אבל כשאני בלי מזגן הכול בסדר ואין טיפטופים של מים , מה זה יכול להיות ?

• תוכן חדש...