Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מערכות מועדות לפורענות ברכב אוט' שנסע פי 3 מהממוצע

martines
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני שוקל אם לקנות רכב מליסינג, וראיתי שחלק מהרכבים עברו קילומטרז מכובד

אז נגיד רכב בן 3 ,ניקח לדוגמה דיהטסו סיריון, שנסע כ 140K ק"מ, אבל טופל תמיד בזמן.

איזה מערכות נשחקות הכי הרבה ומועדות לכשלים , מנוע ? תיבת הילוכים ? חלקים אחרים ???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך מה לדאוג מהמערכות המכאניות. הרכב תוכנן להחזיק הרבה יותר ק"מ מזה.

גם אני קניתי רכב כנ"ל (את המאזדה שבחתימה קניתי לפני חודש עם 100K ק"מ) ובצעתי לה בדיקה פרטית מקיפה (לא כזו שמעורבת בה חברת הליסינג המוכרת,כשאתה מקבל רק טופס סיכום) בקומפיוטסט- כל הנתונים על 100% - ביצועי גיר, הספק מנוע...

הדבר היחיד שצריך לעשות לדעתי, זה להחליף את צמיגי הלינג-לונג שהרכבים האלה מגיעים איתם.

אני קיבלתי את הרכב עם ארבעה צמיגי GT חדשים מהניילון, שהוחלפו "במיוחד בשבילי", אז "רק בגלל שלא נעים" אני אחזיק אותם עד תחילת החורף.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...