Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במפגש הזה בטעות, בדרך לקלבת-שבת בחיפה.

פעם ראשונה שאני מגיע למפגש של מועדון ה5 ובכלל, מאוד נהנתי, אלפות משופצות, אלפות חדשות, טנדרים ושלל קלאסיקות אמריקאיות, דה-שבו, סקודה אוקטביה VRS, סובארו ישנה שהחזירה את אבא שלי כמה עשורים אחורה, ואפילו 2 bmw alpina שאף פעם לא היכרתי.

תודה רבה על ההזדמנות, וכמובן ישר כוח לבעלי הרכבים שמגיעים לחלוק את התענוג הזה.

שבת שלום.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליונתן

כרגיל, תמונות מ ה מ מ ו תתתת אחת אחת

כיף להתבונן בהן

אתה צלם מקצועי מעולה ושמחנו לפגוש אותך עם החיוך המתמיד על פניך

תודה על התמונות וההתמדה בשיתוף.

ולרונן (מהאלפות) - תודה על השיתוף בתמונותיך היפיפיות והמקצועיות

כיף לגלות עוד צלם מקצועי בקרב חובבי האלפות.

נהננו אתמול במפגש הצפוני

למרות כמה חיסורים בולטים - כנראה בגלל החום או שמכייפים בחופשת הקיץ :wink:

תמיד שווה להגיע, גם החברים, גם המכוניות

והנוף בדרך לצפון.

שבוע טוב

שלי

פורסם

מאוד נהנתי במפגש הזה.

גם קלאסיות, גם מגוון איטלקיות ישנות וחדשות וגם אנשים על הכפאק.

יונתן- תמונות מצויינות, גם של המונית בין השאר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מספרים חשופים? למה?

תמונות נפלאות,כשמחברים כמה מועדונים יחד אז תמיד יש נוכחות מוגברת.

כייף של תמונות,בהצלחה במפגשים הבאים :)

דיג'יי גבי, ראיתי שהוספת את המשפט הראשון רק אחרי זה,

אז רק אתייחס לכך שבמפגשים של מועדון החמש (לפחות בצפון) לא נהוג להסתיר את לוחיות הרישוי.

אם מישהו בא פרטנית ומבקש ממני, אני בד"כ משתדל להתחשב, אבל לדעתי אין בזה שום טעם ממילא.

(אתמול ספרתי לפחות 6 מצלמות שונות חוץ משלי, אז אתה אף פעם לא תדע לאן התמונות האחרות הלכו).

ואם ממש לא מתאים לך שמישהו יראה את המספר - תדאג לכסות אותו בעצמך, כמו שנהוג במפגשים רבים ובתערוכות (לא רק בארץ).

תודה רבה לכולם על הפירגון!!

זה תמיד כיף! :wink:

בברכה!

יונתן.

פורסם
דיג'יי גבי, ראיתי שהוספת את המשפט הראשון רק אחרי זה,

אז רק אתייחס לכך שבמפגשים של מועדון החמש (לפחות בצפון) לא נהוג להסתיר את לוחיות הרישוי.

אם מישהו בא פרטנית ומבקש ממני, אני בד"כ משתדל להתחשב, אבל לדעתי אין בזה שום טעם ממילא.

(אתמול ספרתי לפחות 6 מצלמות שונות חוץ משלי, אז אתה אף פעם לא תדע לאן התמונות האחרות הלכו).

ואם ממש לא מתאים לך שמישהו יראה את המספר - תדאג לכסות אותו בעצמך, כמו שנהוג במפגשים רבים ובתערוכות (לא רק בארץ).

תודה רבה לכולם על הפירגון!!

זה תמיד כיף! :wink:

יונתן, צודק 100% :mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
זכויות יוצרים כן,זכויות בעלי הרכב לא ,מוצדק זה לא מוזר זה כן

רני, אשמח להבהרה למשפט הנ"ל.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מספר רכב הוא מידע שבעזרתו אפשר לדעת מי הבעלים איפה הוא גר .ואים אני מעונין ברכב אים בדרכים כשרות או לא אוכל לאתר אותו .האים זה מוצדק שאתה מפרסם תמונות יפות ומיקצועיות ברשת אים מספר רכב גלוי לפי דעתי לא מוצדק

אלפיסט

פורסם
יונתן התמונות מעולות!!!

תודה רבה!

היה כייף לראות אותך אחרי הרבה זמן, מגיע לשנינו עונש על היעדר נוכחות במפגשים.

דניאל.

באמת תמונות מעולות!

תגידו, אכפת לכם אם אני אחשוב על עונש בשבילכם? :twisted:

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כמו תמיד תמונות מדהימות. מפגש מדהים וחברים מקסימים.

אני כל כך מצטערת, שלא הגעתי.

שלי אני דורשת שידור חוזר.

שבוע טוב

עידית

פורסם
מספר רכב הוא מידע שבעזרתו אפשר לדעת מי הבעלים איפה הוא גר .ואים אני מעונין ברכב אים בדרכים כשרות או לא אוכל לאתר אותו .האים זה מוצדק שאתה מפרסם תמונות יפות ומיקצועיות ברשת אים מספר רכב גלוי לפי דעתי לא מוצדק

פנו אלי בעבר בנושא, ואני אגיד את מה שאני בד"כ אומר:

אני אשאל אותך שאלה (ואני מקווה שאני לא אעיר כאן וויכוח מתמשך בנושא):

מחר בבוקר מציעים לך להשתתף בתערוכת רכב. נגיד "אוטומוטור". ונגיד ונצא מנק' הנחה שתסכים להציג שם את הרכב שלך בפני כל עם ישראל על רבדיו השונים למשך שבוע.

האם אתה רואה אופציה שתעמוד כל היום ליד הרכב ותבקש מאנשים לא לפרסם את המספר של האוטו שלך? או לחלופין פשוט תשים מדבקה שתסתיר את המספר?

כשאתה מגיע למפגש עם עשרות רכבים, במקום ציבורי, מפגש שלא מגודר בלי שומר, ולא מוגדר כמפגש פרטי, מפגש שאליו יכולים להגיע כל מי שרק יחפוץ בכך (כן, גם אנשים לא כשרים, וגם משטרה וגם צלמים), אתה מקבל החלטה. שהרכב שלך מוצג לראווה בפומבי.

זהו. מכאן כל אחד יכול לעשות שם מה שהוא רוצה. ולך תהיה מעט מאוד שליטה על כך (אלא אם תחליט לעמוד ליד הרכב ולארוב לכל צלם שיעיז לצלם את הרכב שלך, כשמצד שני מישהו יכול פשוט לבוא עם פלאפון ולרשום את מספר הלוחית שלך לאח"כ).

ישנם חברי מועדון החמש (וגם מועדונים אחרים), שמגיעים למפגשים האלה ודואגים לשים שלט שיסתיר את המספר. בדיוק בשביל למנוע את האי-נעימות הזאת.

אני מצלם במפגשים האלה כמעט כל שבוע בשנה וחצי האחרונות.

מדי פעם מגיע מישהו חדש, ובא אלי אישית ומבקש לא להעלות תמונות של האוטו שלו עם מספרים.

במקרים האלה אני עושה אחד מהשניים:

אם יש לי זמן להתעסק עם התמונות - אני עורך את התמונה ומוחק את המספר.

אם אין לי זמן (או חשק) - אני עושה את הדבר הפשוט ביותר במקרה הזה - ופשוט לא מעלה את התמונה.

מה שאני מנסה להגיד בכל הסיפור הזה, זה שאתה אחראי למה קורה עם הרכב שלך. גם אם זה אומר לשים שלט שיסתיר את המספר וגם אם זה להחנות אותו בצד מחוץ לאור הזרקורים.

ובכל זאת, לאור העובדה שאין לי שום כוונה לפגוע כאן בזכויות/רגשות של מישהו - אין לי שום בעיה להוריד כל אחת מהתמונות שהעלתי ולמחוק אותה מהרשת. אם זה ממש מפריע לך, תגיד לי איזה מהרכבים שייך לך ואמחק אותו מהגלריה.

בברכה!

יונתן.

פורסם
באמת תמונות מעולות!

תגידו, אכפת לכם אם אני אחשוב על עונש בשבילכם? :twisted:

כמו תמיד תמונות מדהימות. מפגש מדהים וחברים מקסימים.

אני כל כך מצטערת, שלא הגעתי.

שלי אני דורשת שידור חוזר.

שבוע טוב

עידית

עידית וארז תודה רבה!! :)

ארז - מכיוון שאני שונא אוטומט, סיבוב על הסובארו האוטומטית המגעילה שלך, בהחלט יהווה עינוי לרגשות שלי! :twisted::twisted:

בברכה!

יונתן.

פורסם

Be careful what you wish for...

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...