Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הגולף מנוע 2.0, ידנית?

ChaoscripT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על הרכב, פולקסווגן גולף, שנת 00', מנוע 2.0, גיר ידני?

איך הרכב מבחינת נסיעה, דלק, טיפולים?

תודה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על הרכב, פולקסווגן גולף, שנת 00', מנוע 2.0, גיר ידני?

איך הרכב מבחינת נסיעה, דלק, טיפולים?

תודה.

הרכב הנ"ל הוא חייה רעה!

מרגישים היטב את הכביש , כמו בכל פולקסווגן.

אחזקה יקרה ( צריכת דלק , טיפולים במוסך מורשה , ביטוחים. )

בשנתון הזה מתחיל הרכב לדרוש מוסך לעיתים קרובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הוא לא חיה ובטח לא רעה.

מנוע ה-2.0 אומנם מיושן ובעל 8 שסתומים בלבד ו-115 כ"ס. אבל הוא מקבל אותם בשיא מומנט של 2400 סל"ד.

מה שאומר שיש לך כוח זמין תמיד.

בסה"כ אני מאוד אוהב את המנוע הזה. לדעתי הוא מאוד מוצלח.

התיבה הידנית בסדר גמור. יחסי הילוכים סבבה - בקיצור - בסדר כמו שאמרתי.

הקלאץ' המקורי נעים לשימוש. רך.

צריכת דלק - לדעתי משולבת סביבות 1:10-1:9.

אני נסעתי בעיקר (85%) בינעירוני אז עשיתי יותר כמו 1:12-13.\

נסיעה - נוחה מאוד. אוחזת היטב, אני אוהב את ההגה, לדעתי הוא מספיק מתקשר. היו לי גם צמיגים טובים ככה שלא היו לי תלונות.

חלפים - שמע, זה נושא יקר בכל רכב. אל תטפל בצ'מפיון ותקבל מחירים סבירים-יקרים. זה לא יונדאי.

סה"כ הרכב אמין. הבעיה הכי גדולה של הגולף הזאת היא הגיר האוטומטי שאתה מדלג עליו כאן, ככה שהרווחת.

אני חושב שזאת אחלה קנייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הנ"ל הוא חייה רעה!

מרגישים היטב את הכביש , כמו בכל פולקסווגן.

אחזקה יקרה ( צריכת דלק , טיפולים במוסך מורשה , ביטוחים. )

בשנתון הזה מתחיל הרכב לדרוש מוסך לעיתים קרובות.

טוחן איפרזה?

ועכשיו ברצינות, צריכת הדלק סבירה בנהיגה רגועה, צפה קילופי צבע מהפלסטיקים בפנים הרכב ויש סיכוי טוב גם לצניחת הגג בשלב כזה או אחר (איזה שנה היא?)

מחירי הביטוח סבירים מינוס, זה בעיקר תלוי בנתונים האישיים שלך.

רוב החלפים יעלו כמעט אותו דבר לשאר המתחרות כל עוד לא תטפל במורשה ולא חסרים מוסכים מתמחים עם מחירים הגיוניים.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...