Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לקבל את עצתם, מכול המשתמע מכך.

בדקתי את הפיאט 500 הבלאק גק המהדורה המוגבלת.

והאמת חיוך נהיה על פני במהלך כול שהותי בסוכנות.

אני רק מחייך ומחייך ולא מקשיב בכלל ליתרונות הרכב כסוכן המכירות דיבר איתי עליהם.

אני שוקל בחיוב רב מאוד לרכוש את הרכב הנל.

הוא מאובזר בצורה בלתי רגילה אך מחירו יקר יחסית מין הרכב השני עליו אני מתלבט.

סיאט איביזה 1.2 בגרסת הספורט TSI.

האמת שאת הרכב הז לא בדקתי

רק שמעתי שמועות מאנשים שהוא חסכוני, יעיל אך מה שכן בדקתי.

שמבחינת האיבזור לדגם הזה הוא די לקה בחסר שלא כמו הפיאט 500 המהדורה המוגבלת

עוד פרמטר שהוא חשוב לי שמעתי רבות על השירות הלקוי בחסר של סוכניות סיאט

אפאטים, ורק מחכים לחלוב את הלקוח הבא שיכנס לסוכנות.

וזו גם אחת הסיבות שאני נמנע מלקנות את הרכב הזה

הייתי שמח עם תוכלו לתת לי את עצתכם לגבי פיאט 500 ואיביזה 1.2 TSI מכול היבט שהוא.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

שלום אבי,

אני ביצעתי רכישה של סיאט איביזה 1.2 TSI לפני כשבועיים. לדעתי אין משהו פסול באיך שהתנהלו סוכנות סיאט (חיפה) והשירות היה כמצופה (אין לי משהו טוב או רע להגיד עליו). שילמתי כמו שמשלמים בסופר על מוצר (כמובן לא באותו סדר גודל). בסופו של דבר קיבלתי את כל מה שהיה מובטח לי במחיר שסוכם ובזמן שסוכם עם ההתקנות המקומיות הדרושות (עלוקה). בכל מקרה אני בינתיים מאושר. זה רכב נהדר מבחינתי והוא גם מאובזר בצורה מדהימה יחסית למחירו. המנוע פשוט מדהים (גרסה ידנית) והכל מתקתק בו כפי שהייתי רוצה. אוליי אני קצת משוחד ולא אובייקטיבי אבל לדעתי זו עסקה משתלמת. מצטער שאין לי שום דבר חכם להגיד לגבי הפיאט 500 BJ אבל לפי מה שהבנתי זה רכב יחסית חלש (למרות שמבחינת עיצוב הוא חמוד לאללה!).

בהצלחה בקנייה!

פורסם

חלש? מדובר במנוע ה 1.4 16 שסתומים 100 כ"ס.

על הרבע עוף הזה שנקרא פיאט 500, חלש זה בטח לא.....

בכל מקרה, מבחינת פרמטרים, זה הולך בערך ככה-

עיצוב- טעם אישי

פרקטיות- הסיאט

חיסכון בדלק- הפיאט

זמינות כוח- הסיאט, לטורבו יש את היתרונות שלו

מה יותר הגיוני לקנות? את הסיאט.

ועכשיו זרוק את כל הרשימה הזו לפח, ותבדוק אם אתה יכול להסתדר מבחינה פרקטית (אנשים שאמורים לנסוע ברכב באופן תדיר יחסית, מטען שאתה בד"כ סוחב איתך) עם ה 500, כי אם הרכב מעלה לך חיוך דבילי על הפרצוף כבר שאתה רואה אותו, זה לא ממש דבר שאפשר לקבוע לו מחיר...

פורסם
שלום אבי,

אני ביצעתי רכישה של סיאט איביזה 1.2 TSI לפני כשבועיים. לדעתי אין משהו פסול באיך שהתנהלו סוכנות סיאט (חיפה) והשירות היה כמצופה (אין לי משהו טוב או רע להגיד עליו). שילמתי כמו שמשלמים בסופר על מוצר (כמובן לא באותו סדר גודל). בסופו של דבר קיבלתי את כל מה שהיה מובטח לי במחיר שסוכם ובזמן שסוכם עם ההתקנות המקומיות הדרושות (עלוקה). בכל מקרה אני בינתיים מאושר. זה רכב נהדר מבחינתי והוא גם מאובזר בצורה מדהימה יחסית למחירו. המנוע פשוט מדהים (גרסה ידנית) והכל מתקתק בו כפי שהייתי רוצה. אוליי אני קצת משוחד ולא אובייקטיבי אבל לדעתי זו עסקה משתלמת. מצטער שאין לי שום דבר חכם להגיד לגבי הפיאט 500 BJ אבל לפי מה שהבנתי זה רכב יחסית חלש (למרות שמבחינת עיצוב הוא חמוד לאללה!).

בהצלחה בקנייה!

על "יחסית חלש" כבר ענו- ממש לא המקרה של הרכב הזה.

אבזור ב-500 בלאק-ג'ק גבוה יותר מבאיביזה באופן כמעט מוחלט- מושבי עור מלא, פנסי קסנון, 7 כריות אויר, בלוטוס מקורי, בקרת אקלים, מראות כסופות וכו'.

בנוסף, מדובר בגירסה מוגבלת בעולם, שממנה הגיעו 25 יחידות בלבד לארץ, כך שיש שיאהבו את הייחוד שבעניין.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

כל כך שונות המכוניות הללו ולא רק מבחינת החיוך או העצב שהן משרות, שאין טעם אמיתי לענות כאן מה יותר כדאי. לך עשה סיבוב על כל אחת מהן ואז כמעט בטוח שלא תצטרך לשאול יותר כלום.

פורסם

אישית אני לא אהבתי את ה-500 חוץ מהעיצוב שלה שהוא מעולה. אוטו לנשים והגיר הרובוטי עיצבן והיה מאוד לא נוח ועד סוף הנסיעה לא הצלחתי להתרגל אליו. גם עיצוב הפנים מעולה. אם כבר 500 אז למה לא את האבארט...? על הסיאט הספציפית לא נהגתי אז אין לי דיעה גם לא לגבי המוסך אבל מהשירות של צ'מפיון שהיא חברת האם יש לי ניסיון לא רע ואפילו טוב למרות שפה בפורום לפעמים אני קורא על אנשים שלא מרוצים מהשירות שם. השאלה אם הם מבטאים ניסיון אישי או מעבירים מה שהם שמעו מחבר של חבר של חבר. לי יש ניסיון לא קטן עם בורה, שני גולפים ועוד טוארג של חמי אף פעם לא נתקלנו בבעיה חוץ מפעם אחת והיא טופלה טוב מאוד ולא התנערו מהאחריות. זה כאמור מניסיון אישי. דווקא מיבואן אחר לא פחות גדול ונחשב שיש לי עכשיו ניסו לשחק לי קטע במוסך שתיקנו אבל ניסו לתת את הרושם שהם עושים לי טובה למרות שהיה ברור שזאת תקלה שמוכרת להם היטב וחוזרת על עצמה אז במקום להודות בה הם מתקנים ומשתיקים.

פורסם

תודה לכולכם על העצות והערות והארות.

ראו אני מודע לכך שפיאט בכללותה ולא משנה כרגע הדגם.

בבסיסו הוא זול מבחינת דלק , והיום שבשביל לתדלק את האוטו שלך אתה צריך משכנתא.

שלא לדבר על חלפים שהינם זולים גם שהוא עוד פרמטר בשבילי.

אז נכון הפיאט 500 יש לו עיצוב נשי קצת מודה ומדוודה.

ועדין

החיוך הדבילי נסוך על פני.

תקראו לי נאיבי . תמים, לא מבין במכוניות ובשימודם האמיתי.

אבל חלק( בשביי לפחות) בקנית רכביםזה העיצוב ועוד יותר האיבזור שלו מבפנים.

ואגב זה נכון לגבי כול דגמי ה500 על פי אחת כמה וכמה במהדורת הבלאק גק.

מודה גם שרק שמעתי שמועות על שירותייה הלקווים בחסר של סיאט וכי לא בדקתי לעומק לכן אני מסתייג מכך.

עשיתי נסיעת מבחן על ה500, על הסיאט טרם, אך אעשה בכול זאת למרות שליבי אומרללכת על ה500.

אגב אני גם חושב לעתיד קדימה.( ופה אולי אני באמת תמים) שבגלל שזה מהדורה מוגבלת ברבות השנים אוכל למכור אותה.

קצת מעל המחירון בגלל הסיבה הנ"ל.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי את השטות של "אוטו לנשים"?

מה, יש בו תא מיוחד לאיפור שאני לא מודע אליו? מחולל מחמאות "ירדת במשקל" מובנה במערכת? מנגנון "זה לא את, זה הוא" במראה האמצעית? אשמח לקבל הסבר בנושא המוזר הזה. (ולא בנוגע ל 500- אלא בכלליות, ראיתי את ההצהרה הזו על מספר רכבים)

אבי 1981, נסה בכל זאת את הסיאט, אולי משהו שם ידליק אותך פתאום.

פורסם

אני חושב שלחיוך אין מחיר במיוחד שאתה יכול להרשות לעצמך.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

פיקה אני יסביר לך עוד דבר למה אני לא דלוק על סיאט

נכון היא מבחוץ יפה.

אבל שאני נכנס פנימה אני מרגיש כול כך ריק מבחינת אבזור

כלומר כול הדשבורד מקדימה כזה ריק שמרגיש לי לי מגעיל.

ל א יודע איך לתאר את זה.

יש רקלוקח בקרת אקלים ומערכת, אין איזה עיצוב מיוחד כזנ שמושך.

ולי כלקוח זה חבל כי לרכב מבחינת יופי באמת יש פוטנציאל

לגבי למה הפיאט נראית נשית,לא יודע זו הרגשה שלי

שאני מסתכל על הרכב אולי בגלל שהיא נראית קטנה.

כלומר יש קטנות שנראות גבריות כאלה, לא יודע איך להסביר את זה

וניב לגבי המחיר, תשמע אם לא הייתי יכול להרשות לעצמי

לא הייתי הולך על האיביזה וה500 שכן ההבדל בינהן

הינו 8 אלף,

פורסם

לא מעט רבי-שגלים מכל עיר סביב העולם נוסעים בפיאט 500, אני חושב שזה שלנסוע ברכב הזה לא הופך אף אחת לפחות גברי.

חוץ מאולי אלו עם בעיות בטחון עצמי רציניות.

לעזאזל, אלביס נסע ברכב ורוד, ולמישהו יש ספק בזה שהוא היה גבר-גבר?

לגבי הסיאט, אני מסכים איתך לגבי האבזור, אבל בכל זאת שווה לעשות נסיעת מבחן, גם אם רק בשביל להיות בטוח שעשית את ההחלטה הנכונה ב 100%.

פורסם

פיאט 500 אמנם נשי אבל יש הבדל בין לקנות משהו כמו פיאט 500, מיאטה וורודה או מיני one אדומה, שבהם אתה מראה שאתה בחרת את האוטו ושאתה לא צריך להוכיח את הגבריות שלך לאף אחד,

לבין לקנות מאזדה 2 \ סוזוקי סוויפט \ ניסן מיקרה - באדום - שבמקרה הזה אתה מראה שאתה סתם גיי :lol:

נ.ב, אני מאוד מקווה שעוד כמה שנים בודדות אני יסע בפיאט 500 אדומה, עדיף אבארט

אין מחיר לתחושה שאוטו כזה נותן. גם זה אוטו לכל החיים, מתי יצא משהו עם עיצוב כזה. חוסך כסף בהחלפות.. איביזה אתה תרצה להחליף עוד שנתיים שיצא הדגם החדש.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...