Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

יש כל מיני תהליכים שתופסים את הזכרון של המחשב במהלך העבודה השוטפת. אם אתה משתמש בדפדפן של גוגל (כרום) אז הוא זללן זכרון רציני-וגם internet explorer לוקח חלק בחגיגה.

אתה יכול להוריד תוכנות שעולות עם עליית המחשב ע"י שימוש ב msconfig. די שskype עולה יחד עם messenger וכבר יצרת לעצמך צוואר בקבוק.

זהירות-אם אתה מוריד תוכנה קריטית זה יכול לדפוק לך את windows, לכן אני ממליץ לך להשתמש בכלי הזה רק אם אתה מבין מה אתה עושה.

להבא, בצע סריקה של אנטיוירוס, לאחר מכן סריקת spyware (לא אנטי ספאם) ולאחר מכן נקה עם ccleaner .לקינוח בצע איחוי דיסק עם התוכנה הזו.

מה המפרט של המחשב, אם אפשר לדעת?

פורסם

בוקר טוב,

ראשית תודה רבה על העזרה, דבר שני זהו המפרט שלי כמו כן מערכת הפעלה היא WIN7 64BIT חוקי.

Q6600 G0 2.4GHz + TT V1

Asus P5K SE

G-Skill Pi 6.5GB DDR2 1066MHz

Inno3D 8800GT 512MB + TT DuOrb

HDD WD Caviar 250GB

HDD WD CAVIAR BLACK 750GB

HDD Seagate Barracuda 1TB

Creative X-Fi Titanium

TT ToughPower 650W

פורסם

המחשב שלך אמור לרוץ כמו ברדלס.

האם כשהמחשב מקרטע אתה רואה את ההארדדיסק טוחן ללא הפסקה או שהמחשב שקט אבל פשוט זז לאט?

אם לא אכפת לך, פעם הבאה כשהמחשב איטי ומקרטע, תבצע צילום מסך של לשונית ה - processes מתוך הטאסק מנג'ר, אם אפשר כאשר הוא על מסך מלא. כך נראה אילו תהליכים רצים אצלך וכמה מעבד וזכרון הם צורכים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אוקיי, תעלה בבקשה תמונת מסך כמו שביקשתי ונמשיך משם.

עריכה: מציע לך בכל מקרה לבצע סריקה באמצעות superantispyware. השם מצחיק אבל זו התוכנה הטובה ביותר לסריקה של רוגלות ושאר טינופות שמזהמות מחשבים (לא וירוסים). החיסרון היחיד שלה בעיני הוא שאין לה הגנה בזמן אמת בגירסה החינמית.

בכל מקרה, אני מציע לך לבצע כל סריקה שתבחר עוד בתהליך הבוט, כלומר לפני שמערכת ההפעלה עולה. תוכל לבחור את האופציה בהגדרות התוכנה שתבחר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ייתכן שמשהו מתחמם אצלך בצורה לא פרופורציונאלית?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בדקתי טמפרטורות, אין משהו חריג. לפחות לא בלוח אם ולא במעבד. אגב, אם היה מדובר בהתחממות ביצוע ריסט לא היה גורם לקירור אותו חלק.

פורסם

צלם לנו את לשונית ה-processes ב-task manager כאשר זה קורה.

יכול להיות שאולי רצה אצלך תכנה במחשב עם זליגת זכרון מטורפת, ו/או תוכנה זדונית (ותבצע בדיקה שאכן אין לך אחת כזו במחשב).

172

פורסם
בדקתי טמפרטורות, אין משהו חריג. לפחות לא בלוח אם ולא במעבד. אגב, אם היה מדובר בהתחממות ביצוע ריסט לא היה גורם לקירור אותו חלק.

בפני עצמו לא היה גורם להתקררות, אבל נותן כדקה לחלק המתחמם לנוח ולהתקרר מעט, כך שהבעייה הייתה חוזרת דיי מהר. דרך לבדיקה של מה בדיוק הבעייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למי שמעוניין הבעיה ניפתרה,

לאחר שחששתי שהמעבד מתחמם בגלל שלא החלפתי משחה טרמית הרבה זמן החלטתי להחליף משחה והופ - הבעיה חזרה לאחר כ4 שעות עבודה - שוב מעבד על 100% וחום 65 מעלות... הפעם החלטתי להיתאזר בסבלנות ולהמתין עד שמנהל ההתקנים יפתח... לאחר פתיחתו של מנהל ההתקנים גיליתי להפתעתי שמה שגורם למעבד לעבוד פול פוואר היה לא פחות מאשר AVP.EXE שהוא הKASPERSKY Internet Security 2012 החדש שאגב גם זלל לא מאט זיכרון. הפיתרון האולטימטיבי היה כמובן לחזור לגירסא 2011 העדכנית ביותר כמובן ועכשיו המחשב רץ כמו איילה. תודה לכל מי שניסה לעזור, שבת שלום!

פורסם

אפ אפשר להתעלק על השרשור קניתי לפני כשלושה חודשים נייד חדש ASUS A52J להלן המפרט

מעבד: Intel Core I5-480M

זיכרון: 2x2GB(4GB) DDR3 1066Mhz

כונן קשיח: 500GB

צורב: DVD/R-W

מסך: Led HD 15.6"

כרטיס מסך : AMD Radeon® HD 6370 /1G DDR3 VRAM

סוללה: 6 תאים.

ההרגשה היא שהמחשב עדיין די חלש אפילו לפני שמעלה פירפוקס לוקח למשך זמן להגיב.

כרגע על המחשב עדיין לא מותקנים משחקים ותוכנות.

השאלה העיקרית היא כזאת איזה תוכנות מומלצץ להתקין על מנת לשמור על תקינות המחשב לדוגת CCLENER ADAWER וכ'ו?

ועוד שאלה פחות קריטית כרגע הנייד מחובר רוב הזמן לחמשל עד כמה זה בריא למחשב עצמו והאם יכול לגרום נזק למחשב עצמו ולא רק לסולה?

• תוכן חדש...