Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מקום שניתן לראות טבלה המציגה כמה בפועל עולים הדגמים השונים של רכבי הליסינג התפעולי?

אני צריך לבחור רכב וקשה לי מאד לאמוד עלויות מבחינת מס, מכיוון שמחירי הרכבים שונים, האחוזים מהמחיר משתנים (לפי מחיר הרכב) ולחלק מהרכבים יש הטבות (היבריד) - ככה שאם היתה רשימה מסודרת ממויינת לפי מחיר (כמו ב-ZAP...:) זה היה מאד מאד עוזר.

תודה רבה,

ערן

פורסם

האחוזים מהמחיר קבועים - 2.48 אחוז ממחיר המחירון של הרכב.

לרכב היברידי יש הנחה בשווי השימוש של 530 ש"ח, אבל מצד שני העלות שלו יותר גבוהה מרכב מקביל שאינו היברידי, ובהנחה שצריכת הדלק לא רלוונטית, מבחינה כלכלית אין כאן שום חיסכון.

באופן כללי הליסינג בימינו משתלם רק במקרים של נסועה מאוד גבוהה (מעל 30K לשנה) ורק אם כל עלות הדלק על חשבון המעביד.

פורסם

בקישור שהבאת כתוב ששווי השימוש צמוד למדד. האם אני מבין נכון שבהינתן אינפלציה גבוהה מאפס במשך כל תקופת הליסינג, יקטן הנטו מדי חודש ?

פורסם

זה אכן מה שקורה ובאופן אבסורדי - דווקא על משנת השימוש השניה, כשהרכב כבר לא "חדש" משלמים יותר.

חוץ מזה בלתי אפשרי למצוא רכב ספציפי בלינק שהובא כאן, מי בכלל יודע קוד יצרן וקוד דגם?

• תוכן חדש...