Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bury Cc9040 Vs Parrot CK3000

vrtk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני להתקין דיבורית ברכב וקיימת התלבטות בין השתיים, מכיוון שלפארוט ישנה אופציה לשימוש ברמקול של הרכב.

1.הבנתי שבהתקנה של הפארוט יש לחבר את הרמקולים לדיבורית ואת הדיבורית ל-HU. האם בעקבות כך האיכות יכולה להיפגע? (החיווט של הדיבורית יהווה צוואר בקבוק)

2.הפארוט מחודשת והבורי חדשה לשתיהם אחריות לשנה.

3.האם בכלל יש לי צורך בשמיעה ברכב ואי אפשר להסתפק ברמקול חיצוני?

על מה אתם ממליצים,תודה מראש לעוזרים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אם אני לא טועה - יש לי את ה9060 של BURRY והדיבורית פשוט נהדרת.

אני לא אומר אם היא עדיפה על הפארוט או לא - זה עניין שלך להחליט, שתי הדיבוריות האלו טובות מאוד.

יש לי אייפון 3GS והבורי מסנכרנת בצורה מלאה את ספר הטלפונים שלו.

יש הפעלה קולית אם אני מעוניין.

כל השליטה בדיבורית של הבורי מתבצעת ממסך LCD קטן ומאוד נוח כאשר בפארוט יש לך גם מסך LCD וגם עוד יחידת שליטה - בעיניי זה לוקח עוד מקום ברכב, בעינם של אנשים אחרים אולי זו נוחות.

לBURRY יש עריסה ייעודית לאייפון (אם כי אצלי בוצע פרוייקט קוסטומיזציה ענק ברכב ולכן ירדתי מהרעיון בסופו של דבר) שקונים בנפרד אבל אז יש לך אפשרות לשלוט בדיבורית גם מהמסך הענק של האייפון.

היא יודעת לתמוך בA2DP (אני מניח שגם הפארוט מסוגל)

אבל - אצלי לרכישה של הBURRY היה גם יתרון משמעותי בעקבות האחריות והשירות הנהדרים שקיבלתי מהסדנא בה רכשתי את הדיבורית.

כחלק מהפרוייקט שעשיתי על הרכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2999565&postcount=318

תביט גם בעמודים 16 ו17 ותחפש גם פחות או יותר בעמודים הראשונים לראות איך הBURRY הורכב אצלי (דיבורית רובוטית עולה ויורדת עם כניסת שיחה)

הדיבורית הראשונה הלכה לעולמה כנראה בעקבות משהו שקרה לי במוסך שמטפל ברכב.

אני חייב לאמר לך שביום שבאתי לטפל בדיבורית - קיבלתי רמת שירות מהמדהימות שנתקלתי בהן בארץ הזו ובמקום ואפילו לא בהצעה מצידי הדיבורית הוחלפה בחדשה.

אז - אם אתה רוצה המלצה על המקום בו הדיבורית נרכשה ועל הסדנא והמתקין שעשה את העבודה וגם נתן לי את השירות המדהים שציינתי כלפי מעלה.

פנה אליי בבקשה בהודעה פרטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי יש לך את ה9056

הפרורט דיבורית מצויינת יותר טובה מ 9040 , בכל מקרה לך על ה 9040 בגלל שהפרורט המחודש עושה בעיות לא בכלום אבל ברוב

אני אשמח אם תפרט במה הפארוט עדיפה כדיבורית מעבר ליחידת המיתוג שיש לה?

לפותח השרשור זה שיש לפארוט יחידת מיתוג לא אומר שאתה חייב להשתמש בה . ניתן לחבר לה רמקול של דיבורית במקום לחבר אותה לרמקולים ברכב.

שניהם דיבוריות טובות ואם אתה לא משתמש ביחידת המיתוג של הפארוט אז לך על הבורי החדשה.

פורסם

יוסי

צודק - פתחתי לרגע את ההגדרות BT באייפון שלי וראיתי שהדגם הוא CC9056

הדיבורית הזו מצויינת והרמקול שלה נהדר לא פחות - שלא לדבר על איפה שהצלחת למקם אותו :-D

כאילו שהקול של האדם שאני מדבר איתו יוצא מתוך ההגה!

מה גם שאצלי חיברנו את הMUTE של הדיבורית ישירות לפרוססור - אז, נכנסת שיחה, המערכת בMUTE והרמקול נשמע מצויין.

אפרופו - לפני כן השתמשתי בדיבורית של פארוט מדגם MINIKIT ותמיד אנשים שדיברתי איתם דרך הדיבורית ישר הבינו שאני מדבר איתם מטלפון נייד דרך דיבורית.

אנשים שאני מדבר איתם דרך הBURRY בכלל לא מבינים שאני בנהיגה... אני רציני! שלוש פעמים שיצא לי לאמר למישהו שאני בנהיגה (ענייני עבודה) והתגובה היתה ששומעים אותי נקי בלי שום הפרעות.

בגלל זה אני אומר - אני לא יודע איך הפארוט, אבל אני יכול להמליץ בחום רב על הBURRY וכמובן על בעל מקצוע שיודע איך להתקין אותה על הצד הטוב ביותר כי לדעתי זה גם חלק מהעניין.

עריכה - עוד משהו שאני רוצה להוסיף זה שאני בכללי נגד השימוש ביחידות מיתוג האלו ובגלל זה גם הפרדתי בCARPC שלי את נושא הדיבורית שיהיה דרך דיבורית חיצונית - אז בחרתי דיבורית טובה.

הסיבה היא שהאות של הטלפון יכולה בקלות להיות מוגברת יתר על המידה - כמו למשל שיחת טלפון למוקד ובהמתנה הם משדרים מוזיקה באות מעוותת לחלוטין - דבר כזה, אם יעבור דרך המגבר המפלצתי שיש לי ברכב הזה - כנראה שאני אומר לרמקולים שלי מהר מאוד שלום ולא להתראות.

די בקלות יכלתי להתקין היום תוכנת ניהול לCARPC שיש לה פתרון מובנה לBT ודיבורית ולדבר ישירות דרך הCARPC אבל הסיבה שרשמתי מעלה היא המניעה שלי מהנושא הזה בסופו של דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדי יש לך את ה9056

אני אשמח אם תפרט במה הפארוט עדיפה כדיבורית מעבר ליחידת המיתוג שיש לה?

לפותח השרשור זה שיש לפארוט יחידת מיתוג לא אומר שאתה חייב להשתמש בה . ניתן לחבר לה רמקול של דיבורית במקום לחבר אותה לרמקולים ברכב.

שניהם דיבוריות טובות ואם אתה לא משתמש ביחידת המיתוג של הפארוט אז לך על הבורי החדשה.

היו לי את שתי הדיבוריות ברכב ב 9040 לא היו שומעים אותי כל כך טוב ,הייתה מתנתקת לי מאייפון החליפו את המוח של הדיבורית ובכל זאת המשיך להתנתק

ובפרורט לא היו לי בעיות ,ודרך הגב היה מחובר בפרורט רמקול חציני של דיבורית רגילה

פורסם

lanosforce אני זוכר את השרשור של ההתקנה שלך ורואים לבד איפה התקנת.

ירדתי מהרעיון של החיבור לרמקולים ולכן החלטתי ללכת על הבורי, האם יש צורך לחבר אותה למחשב לפני ההתקנה ולבצע עידכון כמו שמוסבר פה?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לגבי פארוט,

כשמדובר במוצר מחודש, ע"פ רוב רק מוח הדיבורית עבר שימוש או שהתקלקל ותוקן ע"י parrot, ככה ש...זה לא סיפור כזה גדול.

מעבר לכך, אם אתה מחפש פתרון פשוט קיים MKI9000 שכולל מוח הדיבורית ושלט בלבד. השלט אלחוטי ועובד על בטריה כך שכל מה שצריך לעשות זה למקם את המיקרופון וזהו.

פורסם

החלטתי לעשות הפרדה בין המערכת לדיבורית ולכן אין לי שימוש במיתוג רמקולים של הפארוט או בAD2P.

אז אני אתקין את הבורי.

עריכה:

איפה ניתן להשיג מעמד לטלפון? וכמה בערך העלות של זה?

לא אחד כזה שנדבק לשמשה, יש לי ריבוע כזה עם חורים שיוצא מהדש וניתן להבריג עליו

פורסם

לא קראתי אפילו את הקישור שהעלית כי התשובה היא לא.

לא עשיתי שום קישור בין הCARPC אצלי לדיבורית - שתי מערכות נפרדות לגמרי.

הדבר היחידי שעשיתי זה חיבור של פיקוד הMUTE של הדיבורית לפרוססור ביט1 שלי בכדי שהביט 1 יפיל את היציאות למגברים כאשר נכנסת שיחת טלפון.

ושוב אני רוצה להדגיש שאין לי שום דבר רע לאמר על הדיבוריות של PARROT ואני לא עושה כאן השוואה, בטח שלא בין מיניקיט לדיבורית מלאה - אל תבינו אותי לא נכון.

לגבי איפה שהתקנתי את הדיבורית - זה ברור וההמלצה באה בגלל שאני יצאתי מאוד מרוצה ועוד לא רק מכל תהליך ההתקנה אלא גם מכך שיש לי כתובת ברורה ומוצקה לחזור אליה על כל צרה שלא תהיה. זה חשוב!

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הבנת למה התכוונתי בגלל שלא נכנסת, בלינק מוסבר איך לחבר את המוח של הדיבורית למחשב בבית ולעדכן גרסא.

האם יש צורך בכך?

לגבי ההתקנה אני מעדיף לעשות זאת באופן עצמאי מכיוון שההתקנה של הדיבורית הזאת פשוטה ואני נהנה לעשות זאת בעצמי.

מאותה סיבה שהחלפתי את החיווט של המערכת אצלי באוטו עשיתי זאת לבד.

פורסם

התשובה שלי כללה את זה בכל מקרה כי התשובה היא לא - לא עדכנתי שום דבר בדיבורית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...