Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פטריק אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה הכבל RCA ספייר שעובר לי באוונסיס לצורך של חיבור עתידי של יחידת דאבל דין במידה ואני ארצה להחליף את הCARPC ולא תהיה לי יציאה אופטית.

לבינתיים המצלמת רוורס מחוברת על אחד הצדדים שלו (או ימין או שמאל) ורואים אחלה :-D

וידאו רוורס SQ :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאיזה מטרה?

באיזה אורך מדובר?

פרטים אלו חשובים כדי לחוות דעת על הכבל הנ״ל.

לי ברכב יש ארבעה כאלה באורך מטר אחד, עושים עבודה

נהדרת במחברים בין ה- Bit One ל- LRx 5.1k ול- LRx 2.150

פורסם

וואללה - גם אצלי ארבעת הכבלים שמחברים את הביט1 למגברים הם הכבלים האלה

:-D

נזכרתי שבזמן התקנת המערכת לא היו במלאי כבלים אחרים ולכן רכשתי את הכבלים האלה ביחד עם עוד כבל שלהם מסדרה נמוכה יותר אני חושב בשביל HU עתידי שעכשיו בכלל משמש להעברת ווידאו מהמצלמת רוורס.

איך הכבלים? עושים את העבודה שלהם - לא קניתי אותם בגלל הסאונד או משהו כזה פשוט בגלל שהם אסטטיים וגורמים להתקנה להראות טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי אדי מה שלומך?

לשלומי-המטרה של הכבל תהיה חבור המערכת כי הסטינגר שיש כרגע מכניס רעשים ואפילו יללת אלטרנטור וכל זה לאחר שנה של שמוש.

אורך הכבל יהיה 4.5 מטר וכנראה אקח 3 כאלו לאקטיבי עתידי.

מחיר כל כבל כזה כ80 שח מחיר מעולה במידה והכבל ברמת הרכיבים שאודיסון מוציאה לא?

פורסם

פטריק

מי אמר שהרעשים נספחים אצלך דווקא דרך הRCA?

איך ניסית להתמודד עם הרעש הזה עד עכשיו?

Pioneer TS-X150

פורסם

בדקתי את זה לבד ויש לי קצת ידע (אני גם חשמלאי במקצועי) אחרי מספר בדיקות אחרות החלפתי את הRCA של המונו בRCA של הסטריאו והכל עבד מצויין ואפילו החלפתי באופן פרוביזורי כבל RCA פשוט במקום הסטינגר והכל היה כמו שצריך.

פורסם

אז אולי פשוט הסטינגר הספציפי תקול?

בכל מקרה האודיסון לדעתי יהיו טובים, אם אתה ממש רוצה כבל עם בידוד טוב הייתי הולך על סדרת ביניים של מונסטר כייבל.

אני משתמש ברכב הישן בחיווט שקניתי ב75 שקלים במחסני חשמל של DELUX לאחת היציאות

ליציאה השניה אני משתמש בכבל מסדרת כניסה של אודיסון

ליציאה השלישית אני משתמש בכבל בבניה אישית מרכיבים שקניתי אצל בלצר אלקטרוניקה

לדעתי הכבל בבניה האישית הוא בעל בידוד נפלא ולו גם רציתי הייתי יכול להעביר אותו בתוך שרוול אנטיסטטי בשביל להיות סופר דופר בטוח שהכבל הזה לא סופח כלום. אבל אין רעשים, אז הכל טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

דווקא ברכב הקודם היה לי RCA של מונסטר מהסדרה 404 שהיא בין הגבוהות ל4 ערוצים והפלא ופלא גם הוא שבק חיים אחריי כשנה ואפילו כמעט שרף לי את המגבר.

מה שמוזר בכבל האודיסון הזה שכמעט ולא נמכר או רשומה חוות דעת עליו בארהב אלא נמכר הרבה באינדונזיה והאזור של המזרח הרחוק למה זה אלוהים יודע או שזה כבל פשוט שאודיסון נתנו חסות עליו.

ראה את הלינק הבא:http://icedotcomexpress.com/accessories-terminals-cabling-leads-leads-audison-connection-lead-p-5866.html

שים לב שהמחיר כמו בארץ.

פורסם

קפוץ לתחנה מרכזית תמסור לבלצר ד"ש ממני

:-P

אם אתה רוצה לעשות משהו טוב, תעשה אותו בעצמך!

Pioneer TS-X150

פורסם

ה-RCA של אודיוסון הזה פשוט חרא.

יש לי כאלה 2 ואני לא מרוצה.

יש לך Rockford טובים וגם audioquest הפשוטים שלהם של ה- 100 ש"ח גם מעולים.

פורסם

תודה יוני (אני מקווה שזה יוני) זה מה שרציתי לשמוע ממי שיש לו והתנסה.

דרך אגב במה הוא בדיוק חרא אם תוכל לפרט סתם לידיעה?

ואוליי מישהו מכיר או התנסה עם Belkin Part Number: F8C202-12-GLD-M BELKIN GOLD SERIES

PREMIUM RCA

syn12rcabag.jpg

syn12rcatip.jpg

פורסם

הוא פשוט מלכלך את הסאונד בצורה לא ברורה, בדקתי את אז עם כל RCA אחר והאודיוסון פשוט משהו לא טוב בו.

ובנוסף הטרמינלים שלו לא טובים.

אני מת כבר להחליף אותם אבל אין לי תקציב עכשיו.:-(

פורסם

יש לי את האודיסון המדובר ולא סמתי לב להבדל בינו לבין סטינגר בוליט.

כבל מצוין שהתנסיתי איתו היה הקריסטל של קנו.

בשיפוצים...

פורסם
ה-RCA של אודיוסון הזה פשוט חרא.

יש לי כאלה 2 ואני לא מרוצה.

יש לך Rockford טובים וגם audioquest הפשוטים שלהם של ה- 100 ש"ח גם מעולים.

יוני אל תיהיה בטוח במה שאתה אומר

קודם כל זה הכבל RCA ברמת הכניסה שלהם והוא שווה את המחיר שלו וגם מצדיק אחרי ניסיון של מעל 100 כבלים מהסידרה הזו לא ניתקלתי באף תקלה או משהו רע בכבל הזה

פטריק אם אתה בקטע של כבלים לך על הסידרה האמצעית שלהם ה-BT ואם אתה רוצה ממש להישתגע לך על הסונוס

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...