Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לקראת התקנת רדיו דיסק מיושן שיש לי ובנוסף דיבורית בלוטות' חדשה וחשבתי אולי כדאי לקנות רדיו דיסק חדש שכולל את כל האפשרויות שאצטרך.

הבעיה היא

מהיכרותי בעבר עם HU שמשולבים BT איכות השיחה הייתה לא טובה ובמיוחד במכשירים שהמיקרופון מובנה.

היום אני לא מעודכן. אני יודע שהרמה עלתה המכשירים התקדמו והמחירים ירדו :lol:

אשמח להמלצה על HU שכולל חיבור USB ובנוסף BT מובנה עדיפות למיקרופון חיצוני קליטת רדיו טובה ונוחות תפעול.

1DIN ואפילו דיי סולידי.

הLG89000 למשל נראה לי מעניין אבל ראיתי אותו רק על גבי דפי האינטרנט. יש למישהו דעה עליו?

:wink:

פורסם

היי, אחרי התלבטות דומה לשלך רכשתי מכשיר של אלפיין 113BT עם מיקרופון חיצוני.

איכות השמע של המקרופון מאוד טובה, שומעים אותי גם כשאני במהירויות גבוהות כאשר הבידוד באוטו שלי על הפנים.

ניתן להגביר את עוצמת הקליטה של המקרופון. שתי יציאות למגבר אמורות להספיק לקומפוננט וסאב. (מי צריך יותר)

ממשק ידידותי, וברור.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

תודה על ההמלצות.

אם אפשר התייחסות לגבי ה LG8900

התכנון העתידי הוא:

1)קומפוננט לא מוגבר וסאב קטן על מגבר צנום.

2)קומפוננט מוגבר וסאב מוגבר.

אחד מהשניים.

כך שכן, יותר משתי יציאות אני לא חושב שאני צריך.

:wink:

• תוכן חדש...