Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום אחת כזאת.

העניין הוא שאני מתלבט בין ביטוח מקיף (+חובה) לצד ג' (+חובה).

מתוקף היותו רכב גניב יחסית לשאר הרכבים, מה כדאי לי? יש לציין שאין לי איזושהי חניה פרטית אך מצד שני אני לא גר ברחוב הרלם.

לעצתכם אודה.

פורסם

הי.

אתה צריך לחשוב האם אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה עליך.ברור שזול יותר לוותר על המקיף אך מצד שני אתה קונה שקט הנפשי שלך...

כמו כן,חשוב גם האם לקחת הלוואה בשביל קניית רכב.אם כן,אז אני ממליץ לבטח בביטוח מקיף.

בברכה,איגור.

פורסם

שלום לך.

ברשותי מאזדה לנטיס 1999 ואני גר במקום בו יש מכת גניבות - מושב.

אצלי המכונית מבוטחת מקיף, כי אם היא תיגנב, אין לי כרגע 20 אלף שקל עבור משהו שווה ערך. אם היא הייתה עולה חצי מכך - אולי הייתי מוותר. כך שהכל שיקול של כמה כסף יש לך להשקיע במידה והרכב נגנב/נשרף וכו'.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שלום רב

גם לי יש רכב בשווי של כ 20 אלף שקל.

לגבי ביטוח חובה-אין הבדלים משמעותיים בין החברות.

אני מניח שלא תוותר על ביטוח צד ג-אם חלילה תכנס במרצדס, לא כדאי לחשוב על הסכומים, נכון?

צד ג הוא בעלות של 800-1000 שקל, תלוי אילו סעיפים יש בפוליסה.

ביטוח מקיף הוא בעלות של כ 2000 שקל לשנה והוא כולל, כמובן, גם ביטוח צד ג.

כלומר, ההפרש הוא כ 1200 שקל לשנה או כ 100 שקל בחודש-זאת בהנחה שביטוח צד ג היית עושה בכל מקרה.

מכאן והלאה-שיקול שלך.

אני החלטתי על מקיף-בשביל 100 שקל נוספים לחודש אני מעדיף לישון בראש שקט.

בברכה

סלע

פורסם

גם מעבר לערך הכספי, את הזמן והטרטור שנדרש למצוא רכב יד שניה טוב גם צריך לקחת בחשבון...

לא רוצה שתסתמך על זה, אבל שמע סיפור...

מישהו מבוגר מהמשפחה שלי עבד עד לא מזמן עם אסירי בשיקום בתוך מוסך. הם אמרו לו כל הזמן, שלרכבים עם "מקל סבא" (מנעול הגה) הם בטוח לא יתקרבו... שזה יותר מדי עבודה.

היו שטענו שהם פשוט חשקו ברכב שלו... אבל הוא טוען שזה אמיתי לגמרי.

פורסם
קניתי היום אחת כזאת.

העניין הוא שאני מתלבט בין ביטוח מקיף (+חובה) לצד ג' (+חובה).

מתוקף היותו רכב גניב יחסית לשאר הרכבים, מה כדאי לי? יש לציין שאין לי איזושהי חניה פרטית אך מצד שני אני לא גר ברחוב הרלם.

לעצתכם אודה.

על כמה כסף מדובר? מה ההפרש? אם אכן מדובר בכ-100-300 ש"ח לחוודש אז לא כדאי להתלבט. עדיף לישון בשקט. בשביל זה יש ביטוח.

בכל מקרה, צד ג' זה MUST. לא רק אם מתנגשים במרצדס- מספיק שתיכנס בקורולה חדשה וכבר עשוי להיות מדובר בנזק של למעלה מ-100K.

פורסם
שלום רב

גם לי יש רכב בשווי של כ 20 אלף שקל.

לגבי ביטוח חובה-אין הבדלים משמעותיים בין החברות.

אני מניח שלא תוותר על ביטוח צד ג-אם חלילה תכנס במרצדס, לא כדאי לחשוב על הסכומים, נכון?

צד ג הוא בעלות של 800-1000 שקל, תלוי אילו סעיפים יש בפוליסה.

ביטוח מקיף הוא בעלות של כ 2000 שקל לשנה והוא כולל, כמובן, גם ביטוח צד ג.

כלומר, ההפרש הוא כ 1200 שקל לשנה או כ 100 שקל בחודש-זאת בהנחה שביטוח צד ג היית עושה בכל מקרה.

מכאן והלאה-שיקול שלך.

אני החלטתי על מקיף-בשביל 100 שקל נוספים לחודש אני מעדיף לישון בראש שקט.

בברכה

+1 על ה306 ישנה שלי יש מקיף (100 ש"ח לחודש תוספת)

• תוכן חדש...