Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הגיע הזמן שאקבל רכב ל3 ימים על חשבון החברה בה אני עובד {אוויס} וכמובן שהדלק לא מוגבל.

לאן לנסוע?

אני מירושלים.

חשבתי,יום אחד לקחת את הילדה לספארי ברמת גן,יום אחר סחנה, יש לכם רעיונות להוסיף ו או לשנות?

הדלק וק"מ לא מוגבל.

אתם מוזמנים להתפרע {לנסוע לבאר שבע לאכול גלידה באר שבע ולחזור :-) }

אבל בעיקר דברים שמתאימים לילדה בת שנה וחצי {ים,ג'בורי מגניב}

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

גן גורו היינו לפני חצי שנה.

אחלה דבר {זה רק אני או שקנגרו דומה לגמל בפנים?}

חמת גדר זה כיף?

אף פעם לא הייתי שם

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לילדים נחמד שם.

אתה יכול גם לקפוץ לצפארי בגני יהושוע ואח"כ להעביר יום של כיף בפארק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לילדים נחמד שם.

אתה יכול גם לקפוץ לצפארי בגני יהושוע ואח"כ להעביר יום של כיף בפארק.

נשמע טוב.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

חבל שביקשת עכשיו רכב,היית מחכה שהיא תגיע לגיל 18 ונותן לה את הרכב שתיסע לאן שהיא רוצה.

ילדים בגיל הזה הם לא בעלי דרישות מיוחדות ולרוב גם לא סובלים נסיעות ארוכות,ככה שהייתי מציע לך לשמור את האנרגיות למשהו אחר,זה לא באמת משנה לה אם גן החיות הוא ברמת גן או מתחת לבית.

קח אותה לגן החיות התנכי אם היא אוהבת חיות או כל ג'ימבורי באזור הבית שלך.ים זה כבר סיפור אחר,(עד כמה שזכור לי אין ים בירושלים:wink: )נראה לי שאשקלון די קרוב אליך ויש שם אחלה חוף.

בהצלחה.

פורסם

לא נראה לי אשקלון.

נראה לי יותר עדיף חוף 4X4 בראשון לציון.

הרבה פחות ערסים.

באשקלון יש הרבה ערסים,קווקזים ובוכרים {יש הבדל בינהם?} אין לי כלום נגדם,אבל עושים הרבה רעש ובאים בחמולות

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לגבי אשקלון אתה טועה.

בפארק הלאומי שם יש גרוזינים וקוקזים אותנטיים (עם שיני הזהב, הגורמט ופוזת הערס. בגלל זה הם בשמורה). בשאר החופים אין את התופעות האלה.

אם תחליט לעשות גיחה לאשקלון הים באמת מעולה והחופים המומלצים הם צפונית למרינה (שנחמדה בפני עצמה. אתה יכול לשלב קפה או ארוחה קלה על הים ולהאכיל את הדגים. אני בטוח שתירשם התלהבות מכמות הדגים שבאים לאכול).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא נראה לי אשקלון.

נראה לי יותר עדיף חוף 4X4 בראשון לציון.הרבה פחות ערסים.

באשקלון יש הרבה ערסים,קווקזים ובוכרים {יש הבדל בינהם?} אין לי כלום נגדם,אבל עושים הרבה רעש ובאים בחמולות

בתור ראש"לצי אני קצת חולק עליך,אבל בכל מקרה החוף בראשון הוא אחלה חוף ולא צריך להתערבב גם ככה עם כל האנשים שמאותגרים שכלית עם הנורמות החברתיות המקובלות.:wink: (אל תשכח לשים קרם הגנה,אני נשרפתי ביום שבת.

פורסם

מקום שקט! נעים

תבואו מוקדם ואפשר להנות בכיף אם ארוחות בוקר שמביאים מהבית.

שמורת מג'רסה זה קרוב לכנרת.

גם דרך מהנה וגם יופי של מקום.

זה שביל הליכה במים ובתקופה, אני גובה 1.65 ומגיע לי עד מתחת לברך.

http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/data_card.php?U=no&SiteName=parks&ItemID=996174017&ValuePage=Card1

IMG_4921.JPG

IMG_4904.JPG

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

כמה ימים אתה בחופש?

יש עוד מלא מקומות יפים בארץ

מה מעניין אותך? את הילדה?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

במרכז יש לך את הספארי, שמאוד מהנה לילדים. לנו יש מנוי, וחרשנו עליו, החיות כבר מכירות

את הג'יפ... ;-) וכל פעם הבנות שלי נהנות שם. תשתדל לבחור יום שלא חם מידי, וכמובן שעדיף

אמצע שבוע ולא שבת, כי יותר עמוס.

יש גם את הצפארי, שם יש תוכים, כולל מופע שלהם, ברווזים, אווזים, תרנגולות וכד', ויש ג'ימבורי

ענק כחלק מהמקום. עד גיל שנתיים ילד לא משלם, ואם יש לך ויזה כאל, אתה יכול לבחור הטבה

של 1+1 לשני מבוגרים, שיוצא ממש זול, או לחלופין אם יש לך כרטיס מילואים "בהצדעה" אז אתה

קונה כרטיס בהנחה גדולה.

משם אתם יכולים להמשיך לחוף הים, ואז גם יש לך באיזור מסעדות/בתי קפה/טיילת(תלוי איזה חוף

ואיזור תבחר).

חמת גדר נראה לי קצת מיותר לילדה בת שנה וחצי. גן גורו אחלה, אבל אם הייתם, אז רק בשילוב של

הסחנה.

או שתיקח אותה לסיבובים בחניה של גן הפעמון וזהו :-)

פורסם

או שתיקח אותה לסיבובים בחניה של גן הפעמון וזהו :-)

גן פעמון נהיה הכל מדחנים.

פקחים רעים.נותנים דוח גם אם אתה סתם נכנס להסתובב.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...