Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים הבנתי שאין טעם להשקיע סכומים גדולים ברכב לא חסכוני אז התקציב גדל ל 100000 שח.

ואני מחפש רכב חדש חסכוני אם תא מטען גדול כרגע האפשרויות הם:

vw polo הצריכה שלו דיי מרשימה אבל רמת האבזור מאוד מאכזבת יחסית למחיר שהם מבקשים.

toyota yaris צריכת הדלק גם מרשימה אבל לפי התגובות בפורום מה שהבנתי שהגיר הרובוטי דיי בעיתי, והיא עומדת לאבד הרבה מערכה בגלל הדגם החדש שיוצא.

toyota space

fiat punto

skoda fabia לפי התגובות בפורום הרכב מספק את התמורה הגדולה ביותר יחסית למחיר.

 

הדרישות שלי מהרכב הם שהוא יהיה נוח,אמין, עלות התחזוקה תהיה זולה, שיהיה מאובזר כמה שיותר, תא מטען גדול, וצריכת דלק נמוכה.

בעיקרון אני נוסע דיי הרבה בסביבות 30000 קילומטר בשנה והרכב אמור לשרת אותי לפחות ב 4 השנים הקרובות

אני מחפש רכב שצריכת הדלק שלו תהיה בממוצע 17 קילומטר לליטר ומעלה אפשר להגיד שבראש סדר העדיפויות עומדת צריכת הדלק.

אני ישמח לשמוע את דעתכם או המלצות לרכבים נוספים ששווה לבדוק.

 

 

תודה

פורסם

ברור למה אתה מיואש. הדרישות שלך לא מציאותיות. בלתי אפשרי לדרוש אוטו מרווח, מאובזר, אוטומטי, עם 17 ק"מ לליטר במחיר של 100 אלף.

האוטו היחיד שעומד בזה, אוטומטי, היא פריוס במחיר 150 אלף.

אם אתה רוצה אוטומטי חסכוני, אתה חייב אוטו עם גיר DSG או רציף. בנסיעה מעורבת תגיע ל 12-13 ק"מ לליטר.

הפאביה היא אפשרות טובה. נסה לקבל הנחה גדולה בקניה כדי לקזז ירידת ערך גדולה.

פורסם

מכונית נוספת ונגישה יותר מבחינת מחיר היא האינסייט של הונדה. אלא שגם זו יקרה יותר מגבול התקציב שהצבת. המכוניות שציינת כפי שנאמר למעלה לא יגיעו לצריכה שאתה מבקש. מי שתתקרב לשם יותר מהשאר היא להערכתי דוקא הפונטו עם גיר רובוטי. בכל מקרה נסיעת מבחן בכל המועמדות הפוטנציאליות היא שתבהיר לך מי תתאים לך יותר מהאחרות.

×
×
  • תוכן חדש...