Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חדש לנהגת מבוגרת (דודה שלי).

קטגוריה מיני/סופר מיני אוטומטית.

תקציב 90-100K ש"ח.

מרבית הנסיעות בתוך ת"א.

דגש על אמינות, איכות וסחירות בעתיד.

דגמים שחשבתי שיכולים להתאים:

פולו/קורסה/סוויפט/ספלאש/מאזדה 2/מיקרה.

מי לדעתכם נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר?

פורסם
מחפש רכב חדש לנהגת מבוגרת (דודה שלי).

קטגוריה מיני/סופר מיני אוטומטית.

תקציב 90-100K ש"ח.

מרבית הנסיעות בתוך ת"א.

דגש על אמינות, איכות וסחירות בעתיד.

דגמים שחשבתי שיכולים להתאים:

פולו/קורסה/סוויפט/ספלאש/מאזדה 2/מיקרה.

מי לדעתכם נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר?

הייתי ממליצה לך לנסות את הסקודה פאביה 1.2 מנוע טורבו, אומרים שזה רכב אמין, מבית פולקסווגן, אוטומטית.

לא יודעת לגבי סחירות בעתיד.

פורסם

אם דודה שלך נוסעת לרוב לבד ואין לה צורך ביותר מידי מקום הייתי ממליץ דווקא על מיני ולא סופר מיני כמו קיה פיקנטו / יונדאי I10

גם רכבים טובים ואמינים וגם ישאר לה עודף.

פורסם

לאישה מבוגרת, רק אוטו פשוט עם תיבת הילוכים אוטומטי רגילה (לא רובוטית/DSG).

קיה פיקנטו ב 72 אלף , אם מתאימה מבחינת גודל, מאוד כדאית. אחריות ל 3 + 4 שנים.

אחרת, כדאי לבדוק את היפניות האוטומטיות, שהוכיחו עצמן כשומרות ערך.

פורסם

לכו לבדוק את הסוזוקי ספלאש וסויפט. איכשהו סוזוקי חילקו את סגמנט המיני לשני תת סגמנטים, על בסיס אותו מנוע.

האמת היא שאיני מכיר את הדגמים האמורים מעבר לחדרי התצוגה, אבל יש לי נסיון רב וטוב לגבי האמינות של היצרן (באלנו, 3 ליאנות ולאחרונה SX4 שעדיין צעירה לאומדן האמינות, אבל מצטיינת בצריכת דלק נמוכה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
א. היא מחפשת רכב איכותי ולא פתרון שינוע זול ב-70K ש"ח.

ב. לגבי הפאביה, היא אכן איכותית אך לא לטעמה.

א. תתפלא שהקיה פיקנטו בדגם המאובזר שלה איכותית לא פחות מאשר פולו/קורסה/סוויפט/ספלאש/מאזדה 2/מיקרה (בדגמים הפשוטים) וביחס מחיר מול תמורה היא נותנת את הכי הרבה, וקצת יותר מפתרון שינוע זול.

ב.עיניין של טעם יש כאלה שלא מתחברים.

• תוכן חדש...