Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח עם תמנה אותם, אצבעות יד אחת יספיקו לבעלי רכבי אלפא רומאו אספנות.

מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל מאגד בתוכו את הרוב המוחלט של בעלי האלפות הקלאסיות בארץ, אני עומד מאחורי המשפט הזה ואשמח גם להוכיח לך אם תרצה (עם מספרים אי אפשר להתווכח), ולא, במועדון אלפא רומאו אין 36 בעלי קלאסיות, אין אפילו רבע מכך בעלי אלפות אספנות. אצלנו מספר הקלאסיות גבוה בהרבה. מספר ניכר של חברינו חברים במועדון החמש.

צביקוש היקר, אני מבין למה "קפצת" לא שיתפנו איתך פעולה, כירכרת סביבנו, רצית שנצטרף לארוע מסויים וכשהחלטנו שאנו לא מצטרפים הפכת להיות "אויב הציבור" וחבל. בכל מקרה מציע לך לבדוק ולדייק בנתונים שאתה מביא (או בעצם אומר אמירות ללא נתונים).

בוא נדייק קצת בעובדות ראובן היקר

1: לא קפצתי בגלל חוסר שיתוף פעולה כזה או אחר. אלא רק בגלל המשפט התלוש מהמציאות השחצני משהו והמגוחך שרשמת בסוף הודעתך שכל אדם בר דעת מבין למה התכוון המשורר.

2:ה "ארוע המסויים" שעליו אתה מדבר (לא הבנתי למה לא רשמת במה מדובר , האם זה סוד צבאי?) הוא השקת הפיאט שהתקיימה בירושלים לפני מספר שבועות ואכן פניתי לכולם (ולא רק אליך) שיבואו ויכבדו חבר אספן רכב כמוך וכמוני ללא קשר כזה או אחר וענית שאינך מעונין להגיע מחשש או פחד לעימות עם מועדון החמש (מועדון שגם אני חבר בו ומכבד אותו אך לא במחיר של לא לכבד חברים יקרים לתחביב).

3: אני איני אויב הציבור ורחוק מכך, אני בן אדם נורמטיבי שיש לו בעיה עם אנשים שמנסים לנכס לעצמם דבר שלא שייך להם וטוענים לייצג מישהו שהם לא מייצגים אותו.

4: על פי כמות המסרים הפרטים שקיבלתי לדעתי אתה בדעת מיעוט ואתה מייצג את עצמך או את חבריך למועדון שאותו הקמת.

5: כל קשר בין תגובתי י לשרשור שאותו פתחת לבין זה שפניתי אליך לשאול האם תגיע להשקת הפיאט בירושלים מקרי לחלוטין ואינו קשור בשום צורה ואם נדמה לך שיש קשר בין הדברים צר לי אך אתה טועה לחלוטין.

6:בין זה ששלחתי לך הודעה ובה ביקשתי שתגיע לכבד את הפיאט שהושקה בירושלים לבין ל"כרכר סביבכם" מרחק אלפי שנות אור. אתה חי בסרט.. סרט אימה. תצא להפסקה קנה לך פופקורן.

7:שבת שלום ומבורך לך ולבני ביתך

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ראובן זוהי רשימה של מי שיוצא לטיול או של כל האלפות הקלאסיות בארץ

ברשומות ישנם 60 חברים...:-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן הרשה לי לחזק את ידייך

לפי התמונות ורשמי העבר נראה שאתם עושים חייל במינוף התאגדות אספנים ברמה גבוהה לחובבי רכב איטלקי משובך.

האלפות הקלאסיות המשופצות להפליא וקומץ רכבי העל האיטלקיים הקלאסים פשוט מלבבי עניים!

המשך כך ואל תתייחס לכל מיני זבובים שירוקים מקנאה.

גהנום ירוק.

פורסם

תשמעו חברים אני ממש המום, אני לא בברנג'ה ואין לי אלפה (וכנראה לא אהיהי) אני פשוט מסתכל בפורום מידי פעם לספוג מידע ועצות מקצועיות מחברה עם ניסיון ו ידע שעשו שתיים וחצי דברים בחיים שלהם ו..... בכל מקום אני רואה את "מלחמות היהודים" בין המועדון הזה למועדון הזה בקיצור מבחוץ זה נראה עצוב שאנשים במקום להנות מהעיסוק המדהים של רכבי האספנות מתעסקים אם לבלבל אחד לשני את המוח ,ובעיקר מלחמות אגו ישראליות גרידה.....

תחשבו על זה - למרות שזה כנראה בגנים ובעצם זו המראה של החברה שלנו !

• תוכן חדש...