Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

למישהו יש מושג למה האורת בביואיק להסייבר נדלקים שמכנסים לd אני מדבר באור יום

ועל אורת קטנים אורות חניה אני לא מצליח לבטל את זה מה עושים

תודה

פורסם

בכל הרכבים האמריקאים זה ככה.

גם יש לך אורות עם חיישנים שברגע שיש חושך הם נדלקים באופן אוטומטי.

בכפתור של האורות יש לך לפי הסדר הזה: A - אוטומט, O - אפס, אורות חניה ואורות דרך.

ברגע שאתה בהילוך אתה יכול להעביר את מתג האורות לאוטומט (זה אמור להיות עם קפיץ) ואז זה יבטל את האורות ויעבור בחזרה לO - אפס (אורות כבויים).

זה מתוך ניסיון עם שברולט אפלנדר, ככה זה היה שם. אני מקווה שזה גם יהיה ככה אצלך כי לפי דעתי זאת אותה מערכת או דומה מאוד.

אלא אם כן השתנה משהו בין 2001 ל-2006/7

פורסם

היי זאת מערכת שנקראת DRL .

DAY TIME RUNNING LIGHTS - משמע אורות חניה שנפעלים ברגע שאתה בתנועה (מכניס ל D ).

זה קיים ברוב האמריקאיות - ניתן לבטל על ידי פיוז בקופסאת הפיוזים שנקרא DRL ( לא בטוח,בקאוואליר בוטל על ידי פיוז).

למרות שלא מוצא סיבה למה שזה יפריע לך.

• תוכן חדש...