Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר שמכרתי את הרכב הקודם 206XS והרבה שיקולים ובדיקות, סוף סוף קניתי הונדה סיויק שנת 2006 חמש דלתות.

מבחינת מערכת יש קצת בעיות כיוון שיש רדיו דיסק מקורי, אבל מצאתי צמה ששומרת על השליטה מההגה ועל המסך המקורי שמכיל גם נתונים על המזגן וכו'...

אני מבקש את המלצתכם במשהו אחר, מקום למגבר...

ככה נראה תא המטען של הרכב (על תתייחסו לציורים זה משהו שמישהו הוסיף בפוטושופ לא מצאתי תמונה אחרת)

Bak%20test.jpg

החלק שקרוב לכניסה נפתח ללמעלה ושם יש גלגל רזרבי שלא חובה שיהיה כיוון שבשנתון הזה מכרו את הרכב עם ספריי שמתקן פנצ'רים במקום.

Bak%20skruer.jpg

לא להתייחס לחצים הם לא קשורים...

אני לא ממש רוצה לוותר על הגלגל אבל אני מחפש מקום למגבר אז יש כמה מקומות שחשבתי עליהם

כרגיל כמו שהיה לי ברכב הקודם, מחובר לגב של המושבים האחוריים הבעיה שהמושבים מתקפלים לגמרי ואם יהיה שם מגבר זה אומר שאני לא יוכל להעמיס דברים אם אני אצטרך, לא כזה חשוב לי אבל אני לא יודע עד כמה כדאי לוותר על זה...

דרך שניה, במקום של הגלגל הרזרבי, במקומו או יחד איתו (מבחינת גודל אני חושב שיכנס) השאלה האם המגבר יתחמם שם ואז כבר צריך להוסיף מאווררים וכו'... והאם כדאי לשים אותם ביחד או שהגלגל יכול להביא לו מכות למרות שחשבתי אולי לעשות לו קופסא מפלקסיגלס או משהו...

דרך שלישית מתחת לכסאות הקדמיים או האחוריים, השאלה שלי היא מה דעתכם על זה? מומלץ או לא? ודבר שני ראיתי בסרטון של הונדה כזאת מישהו שהרכיב מתחת למושבים האחוריים אבל הפוך... זאת אומרת במקום להצמיד לרצפה הוא הצמיד אותו לכסא שהפנים פונים לרצפה, האם זה בסדר שהמגבר יהיה הפוך? או עדיף שיהיה בצורה רגילה?

דרך אחרונה להצמיד אותו לצד של הבגאז' זאת אומרת לאחד משני הצדדים שיש בהם את החצי עיגול... העניין הוא שלדעתי זה חלקים מפלסטיק ולא מעץ...

ואם להתעלק על השרשור מה דעתכם על JBL 1004,Dotech Ovation 6 Morel וסאב או hed 12 שיש לי עכשיו או בהמשך CVR12...

תודה רבה ומצטער על החפירה.

פורסם

1. לגביי התקנה של מגבר מתחת למושב - אפשרי, ואפשרי גם להרכיב הפוך, אבל למה ? הייתי ממליץ לך להרכיב הפוך במידה והרכב היה 3 דל' והיתה תזוזה מתמדת של המושבים אבל ב 5 דל' לא נראה לי שיש צורך.

2.ניתן להרכיב גם בדפנות הבגאז אבל זה מצריך מתקין טוב שיוכל לבנות משהו גם עמיד וגם אסטתי.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

היי תודה על התגובה,

1) חשבתי שיותר כדאי הפוך כי ככה יש סיכוי יותר קטן שבטעות מישהו שיושב מאחורה יבעט בו...

2) אם אני טועה והחלק הזה מעץ, זה כבר יותר פשוט לא?

פורסם

אתה מתכנן להרכיב לבד את המגבר או אצל מתקין ? אם אצל מתקין אני יכול להמליץ לך (כמובן בה.פ) על מישהו שימצא עבורך את המיקום האידיאלי בשבילך למגבר.

למיטב ידיעתי ברוב (אם לא בכל) הרכבים הדיפונים וחיפויים עשויים מסוג של פלסטיק.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...