Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה, מי אמר שמישהו יעדכן אותכם שהחניה תפוסה?? הרי אמורה להיות יד מסוימת המעדכנת. אני יכול פשוט לא לעדכן.

ניראה לי יותר מידי פשרץ העניין הזה. היוזמה והרעיון נחמד. לאכוף אותו לא מציאותי.

שוב גם בכלל העמדות לגבי שכנות. ויקומו כל המתיפיפי נפש שחפצה נפשם לשמוע דיסקמן על כורסא בחניה או להשכיר למנהל בנק. בפועל יש משפט שאומר - חובת ההוכחה חלה עליך! בוא נחיה וניראה מה יהיה כשהעניין ואם העניין הזה יתפוס תאוצה.

דבר שני תוך כדי מלחמת השכנות קיים עניין האיכוף. הדבר הזה יותר מידי פרוץ וניראה שלא חשבו על כל הפרטים.

אולי בעולם אחר..

צודק לגבי עידכון בחניה תפוסה - זה מה שניסיתי להסביר להם, אבל הם מתחמקים כצפוי.

יש מספר דרכים שאני יכולה לחשוב על מנת לאכוף את העניין הזה, אבל כמובן שהן מצריכות השקעה כלכלית גבוהה יותר ממה שהחברה הזאת רוצה להשקיע (כמו שזה נראה מהתשובות שלהם), ולכן גם לא אציע את הרעיון הזה...

בכל מקרה, כמו שכבר כתבו - אולי במקום אחר בעולם זה היה עובד יופי, אבל לא בישראל :\

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הסוגיה הזאת אפשר לפתור בצורה טכנולוגית. למשל - מצלמה שעולה חמישה שקלים ומצלמת את מקום החניה. במידה ורכב חנה בחניה כזאת ולא הפעיל תשלום, המוקד של החברה מקבל התראה וצוות יוצא לשטח לטפל בבעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
את הסוגיה הזאת אפשר לפתור בצורה טכנולוגית. למשל - מצלמה שעולה חמישה שקלים ומצלמת את מקום החניה. במידה ורכב חנה בחניה כזאת ולא הפעיל תשלום, המוקד של החברה מקבל התראה וצוות יוצא לשטח לטפל בבעיה.

ניראה לי ממש מיותר פה כל ההתעסקות הזאת לגבי מציאת פיתרונות. זה מתפקיד החברה למצוא את הפיתרונות ולא לגייס עוד כמה מאות מוחות שיחשבו בישבילם. לא זכור לי שמישהו פה שותף ברווחים. עם כל הכבוד.

וכמו שאמרתי, לגבי נושא שהשכנים, כשנגיע ליום הזה ויתחילו לזרום התביעות לבתי המשפט, נדע באמת מה מותר ומה אסור.

פורסם

אם אתה תובע את שכנך על עוגמת נפש

חובת ההוכחה היא עליך אדוני להוכיח כיצד נגרמה לך עוגמת הנפש.

אני לא יכול להוכיח כלום אם לא טענת למה מפריע לך ומה השתנה.

אם אדם יטען שמכוניות עוברות לו כל היום מתחת לחלון ועושות רעש הוא יואשם בקנטרנות ויחוייב בהוצאות המשפט.

יש חניה כ10 מטר מול הבית שלי שהיא כחול לבן מה ההבדל ברעש ובמטרד?!

פורסם
אם אתה תובע את שכנך על עוגמת נפש

חובת ההוכחה היא עליך אדוני להוכיח כיצד נגרמה לך עוגמת הנפש.

אני לא יכול להוכיח כלום אם לא טענת למה מפריע לך ומה השתנה.

אם אדם יטען שמכוניות עוברות לו כל היום מתחת לחלון ועושות רעש הוא יואשם בקנטרנות ויחוייב בהוצאות המשפט.

יש חניה כ10 מטר מול הבית שלי שהיא כחול לבן מה ההבדל ברעש ובמטרד?!

יקירי,

כשתגרם לי עוגמת הנפש, אדע איך להוכיח אותה. כרגע אי אפשר לדבר על השערות או ניחושים.

ניתן לצפות מראש את המעט שניתן. תנועה מירבית בשטח פרטי של דיירי הבלוק או השכונה או הווילה ובשל כך סבירות גבוהה יותר של בלאי לרכבים החונים. הפיכת מקור חניה לצורך מגורים הפך לעסק בעל הכנסה לכל דבר ודבר. שוב אם היית מתייחס להודעות קודמות היית רואה שלגבי "מתחם חניות" של מגורים שרחוק משטח המגורים מקובל עליי גם כן. שימושי? לא חושב כי התמונה ששמו שם לא ניראה כמו מקום ייעודי ל"עסק" החדש הזה. אני מדבר יותר על חניות צמודות למתחם המגורים, החניות הנמצאות מתחת לאך שלי ושלך. איפה שיש כחול - לבן, זה מותר ע"פ חוק ואין מה לעשות עם זה.. אבל עם ה"עסק החדש" הזה יש מה לעשות, עד כמה וכמה שאם אני "סובל" לדבריך מהכחול לבן שנימצא מולי בטח לא ארשה הוספה של עוד מטרד .

אם אני הייתי יורד לשטח החניות ורואה את כל הסימונים הירוקים האלה זה מכער אסתטית את המקום שהוא מתחם המגורים שלי. אלה סימונים המתאימים לעיר ולא לחניות מגורים. תגיד מה שתגיד שתהא דעתך כזו או אחרת, אני סיימתי בהתעסקות עם הנושא הזה כי הוא לא נוגע לי ולא מפריע לי, ומקווה שגם לא יגיע אליי כדי שלא אצטרך לקלקל יחסים טובים עם שכניי בשביל דבר כזה. שיהיה לכם ולדעותיכם הצלחה. אני מקווה שיוזמה תצליח, אך במסגרת מסוימת.

פורסם
1+ ! התייפיפות נפש תמורת כסף זה מה שזה. מדהים מה זה מסוגל לעשות לאנשים. שוב לכל התומכים ולחברה עצמה, צפו פגיעה.. כי ביום שאראה את השלט הירוק הזה באיזור מגורי.. השכן שלי יאכל הרבה ירוק זה בהחלט בטוח. והפגיעה לא תהיה ממני, אלא מרבים אחרים שמעוניינים להעיף את השלט הירוק מאיזור מגוריהם. לקרוא לזה צרות עין? זה טמטום. גם לי יש חניה פרטית ובמקום אטרקטיבי יותר ממה שאתם מסוגלים לדמיין ולא בבלוק, בבית פרטי. ולא בתוך שכונה של בתים, אלא על הכביש! ואני עובד מהבוקר עד הלילה ! ואני לא ישתף פעולה עם היוזמה הזאת. כיוון שאני גם מתחשב בשכניי! קצת ערכים!

האנשים שגרים צמוד אליי, אלו ש"העסקים" שלך לא אמורים להיות מטרד עבורם!! עברת הנה לגור! לא עשות קומבינות! רוצה להשכיר חניות? לך תפתח מגרש או חניון ותעשה מה בא לך במקום ייעודי לכך.

דוגמא טובה...

אתה משווה את הנושא הזה לשכירות בית? מה קורה לכם אנשים? אין לכם טיפה של קו השוואה נורמאלי? ?? אתה מצטרף לרמת התשובה של הבחור שענה שאם בא לו לשים כורסא ולשמוע מוזיקה בחניה.. שימו לב לרמת התשובות. שואלים שאלות רציניות מעלים סיטואציות שיקרו ביום יום.. וזה התשובות?

אני לא משפטן, אבל לדעתי האיזון שבין הזכות של בעל חנייה פרטית להינות מהנכס שלו לנזק שנגרם לאנשים בסביבה בעקבות ההנאה הזאת לא מופר באופן בלתי סביר שיצריך התערבות בזכות בסיסית זאת.

כמובן שהכול כאן זה שאלה של מידה. אם, למשל, הרווח של חנייה כזאת הוא 100,000 ש"ח לחודש אז ברור שמבחינת החוק שרוצה שיהיה הכי טוב, בממוצע לכולם, יעדיף את האינטרס של בעל החנייה. מצד שני אם הרווח הוא 1 ש"ח לחודש אז האינטרס של האנשים בסביבה הוא הקובע.

הדוגמאות כאן הן רק לצורך העמדת השאלה (שאין עליה תשובה מוחלטת) של מה מחיר הנוחות של תושבי סביבת אותו משכיר חנייה.

עכשיו אני אתן דעה אישית שלי, שבשונה מהתגובה הקודמת אני יכול לעמוד מאחוריה ב-100% שהיא נכונה (כי היא שלי :-)

אם בעל חנייה שכן שלי היה מציע לי 5 ש"ח בחודש כדי שלא אביע התנגדות לעסק החדש שהוא הקים הייתי מסכים. אפילו בחינם הייתי מסכים. הרי אני גם לפעמים מפעיל מיקסר רועש בין 2 ל-4, ולפעמים שומע מוסיקה קצת רועשת גם אחרי 10 בערב. ולפעמים אני אפילו עומד בכל תקנות הרעש כשאני שר לעצמי קריוקי ב 9 בבוקר אבל מה לעשות שהיום השכן חולה וחייב לשמוע אותי שר למרות שאני מזייף.

ולאלה שבכל זאת יגידו לי שאני גורם למטרד וככה לא צריך להיות אז אני אענה להם שאני אעשה את מה שאני חייב ואעמוד בדרישות החוק, ואם זה לא מספיק אז אני מציע להם להרוויח הרבה כסף, לטוס למקום שקט ולבנות שם בית עם בידוד אקוסטי של חדר סטודיו , בלי חלונות ואטום לכניסת אויר כי זאת הדרך היחידה להיות לא מושפע מהסביבה.

ולאלה שיגידו שאני הזוי בדעה שלי כי ככה בני אדם לא חיים, אפנה אתכם ליפן שם אין בידוד אקוסטי כמעט, והצפיפות גבוהה פשוט התרבות קצת אחרת (ולדעתי הרבה יותר טובה במונחים של אפקטיביות כלכלית) ואף אחד לא מתלונן.

אפנה אתכם גם לאנגליה שם בתים צמודי קרקע הם ללא גדר ואפשר לראות כל מה שקורה בתוך הבית דרך החלונות, אבל התרבות היא כזאת שלא נוהגים להסתכל מה קורה בפנים.

פורסם
אני לא משפטן,

כמובן שהכול כאן זה שאלה של מידה. אם, למשל, הרווח של חנייה כזאת הוא 100,000 ש"ח לחודש אז ברור שמבחינת החוק שרוצה שיהיה הכי טוב, בממוצע לכולם, יעדיף את האינטרס של בעל החנייה. מצד שני אם הרווח הוא 1 ש"ח לחודש אז האינטרס של האנשים בסביבה הוא הקובע.

היות ואתה לא משפטן תרשה לי לתקן אותך, נקודת האיזון בין האינטרסים לא נקבעת לפי רווח או הפסד.

אפנה אתכם גם לאנגליה שם בתים צמודי קרקע הם ללא גדר ואפשר לראות כל מה שקורה בתוך הבית דרך החלונות, אבל התרבות היא כזאת שלא נוהגים להסתכל מה קורה בפנים.

באנגליה (ובשאר מדינות העולם הנאור) לא גוררים רהיטים, מפעילים מיקסרים או פותחים בית עסק בשטח המיועד למגורים.

ואני עדיין לא מבין מדוע לא נדרש רשיון עסק להפיכת החניה לחניון?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני לא משפטן, אבל לדעתי האיזון שבין הזכות של בעל חנייה פרטית להינות מהנכס שלו לנזק שנגרם לאנשים בסביבה בעקבות ההנאה הזאת לא מופר באופן בלתי סביר שיצריך התערבות בזכות בסיסית זאת.

הדוגמאות כאן הן רק לצורך העמדת השאלה (שאין עליה תשובה מוחלטת) של מה מחיר הנוחות של תושבי סביבת אותו משכיר חנייה.

עכשיו אני אתן דעה אישית שלי, שבשונה מהתגובה הקודמת אני יכול לעמוד מאחוריה ב-100% שהיא נכונה (כי היא שלי :-)

אם בעל חנייה שכן שלי היה מציע לי 5 ש"ח בחודש כדי שלא אביע התנגדות לעסק החדש שהוא הקים הייתי מסכים. אפילו בחינם הייתי מסכים. הרי אני גם לפעמים מפעיל מיקסר רועש בין 2 ל-4, ולפעמים שומע מוסיקה קצת רועשת גם אחרי 10 בערב. ולפעמים אני אפילו עומד בכל תקנות הרעש כשאני שר לעצמי קריוקי ב 9 בבוקר אבל מה לעשות שהיום השכן חולה וחייב לשמוע אותי שר למרות שאני מזייף.

ולאלה שבכל זאת יגידו לי שאני גורם למטרד וככה לא צריך להיות אז אני אענה להם שאני אעשה את מה שאני חייב ואעמוד בדרישות החוק, ואם זה לא מספיק אז אני מציע להם להרוויח הרבה כסף, לטוס למקום שקט ולבנות שם בית עם בידוד אקוסטי של חדר סטודיו , בלי חלונות ואטום לכניסת אויר כי זאת הדרך היחידה להיות לא מושפע מהסביבה.

ולאלה שיגידו שאני הזוי בדעה שלי כי ככה בני אדם לא חיים, אפנה אתכם ליפן שם אין בידוד אקוסטי כמעט, והצפיפות גבוהה פשוט התרבות קצת אחרת (ולדעתי הרבה יותר טובה במונחים של אפקטיביות כלכלית) ואף אחד לא מתלונן.

1. לא מענייני אם הוא ירוויח פרוטה או מאה. הנקודה היא , לא בשטח המגורים ולא חשוב כמה תעשה מזה..

2. להסכים תמורת כסף - הצליח לסתום את הפה שלך. מה עם עוד 20 - 30 - 50 דיירים אחרים ?

3. זה שאתה כזה זה לא אומר שאתה בסדר, וממש לא דוגמא טובה לשכן טוב. זה מראה שאתה זורק על כולם ועושה מה בא לך כי ככה בא לך. ובעולם של מגורים משותפים זה לא עובד כך. לצערי לצערך ולצער כל השכנים. ולטובת הכלל אני יכול בהזדמנות זאת לייעץ לך משהו באמת קטן.. ככה בלי קשר לחניות המפוקפקות. להתחשב קצת בזולת לא יזיק. אף אחד לא אמר לך לא לנשום. אבל אתה יכול להשתדל בין 2-4 בצהריים לא לשחק כדורגל בבית או למשוך רהיטים, גם לא לשיר או להגביר ווליום.. ובשעות המאוחרות של הלילה אתה תצטרך כניראה גם להיות קצת יותר עדין. זו לא בקשה כל כך גדולה אני בטוח.. אין מה לעשות חבר, אנשים חיים יחד איתך באותה קופסא כמה שזה לא נעים לך ככה זה לא נעים לכולנו.. יש אנשים שקמים בבוקר מוקדם ועובדים כמו חמורים כל יום שש פעמים בשבוע ובוא נוסיף את החיים הלא קלים שיש לרובנו הדאגות המחשבות והילדים. הדבר היחידי שממלא את כוחם היא המנוחה לה חיכו כל כך.. לשים את הראש במיטה או לשבת בכיף בכורסא . שקט עד כמה שאפשר.. זה עדיין לא גן עדן אבל עדיין, עושה את העבודה.

4. להזכירך, אתה לא חיי לא ביפן ולא באנגליה. ולפי התיאורים שנתת קודם על כל הרעש שאתה עושה ובשעות שאתה עושה. תהיה סמוך ובטוח שלא היית מוצא שם את מגורייך. אנשים שגרים בשכנות כזו, הם אנשים המכבדים אחד את השני. הם לעולם לא יעשו דבר שיכול להטריד את השני. יש להם ערכים, וכבוד הדדי.

חשוב שתבין, אתה, וכל התומכים ביוזמה. אין לי שום בעיה.. בטח שלא איתכם כי שום דבר כאן הוא לא מכוון באופן אישי אלא כשיחה שבה כל אחד מביע את דעתו. דעתי לא השתנתה בנושא, וסביר להניח שגם לא תשתנה. לכן סיכמתי את הכל כבר בתשובה הקודמת שלי. ולמרות שאמרתי שאני מסיים את ההתעסקות בעניין הזה, הייתי פשוט חייב להראות לך איפה ל-ד-ע-ת-י אתה טועה.

פורסם

+1 לזה שמעלי:ok:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
1. לא מענייני אם הוא ירוויח פרוטה או מאה. הנקודה היא , לא בשטח המגורים ולא חשוב כמה תעשה מזה..

2. להסכים תמורת כסף - הצליח לסתום את הפה שלך. מה עם עוד 20 - 30 - 50 דיירים אחרים ?

3. זה שאתה כזה זה לא אומר שאתה בסדר, וממש לא דוגמא טובה לשכן טוב. זה מראה שאתה זורק על כולם ועושה מה בא לך כי ככה בא לך. ובעולם של מגורים משותפים זה לא עובד כך. לצערי לצערך ולצער כל השכנים. ולטובת הכלל אני יכול בהזדמנות זאת לייעץ לך משהו באמת קטן.. ככה בלי קשר לחניות המפוקפקות. להתחשב קצת בזולת לא יזיק. אף אחד לא אמר לך לא לנשום. אבל אתה יכול להשתדל בין 2-4 בצהריים לא לשחק כדורגל בבית או למשוך רהיטים, גם לא לשיר או להגביר ווליום.. ובשעות המאוחרות של הלילה אתה תצטרך כניראה גם להיות קצת יותר עדין. זו לא בקשה כל כך גדולה אני בטוח.. אין מה לעשות חבר, אנשים חיים יחד איתך באותה קופסא כמה שזה לא נעים לך ככה זה לא נעים לכולנו.. יש אנשים שקמים בבוקר מוקדם ועובדים כמו חמורים כל יום שש פעמים בשבוע ובוא נוסיף את החיים הלא קלים שיש לרובנו הדאגות המחשבות והילדים. הדבר היחידי שממלא את כוחם היא המנוחה לה חיכו כל כך.. לשים את הראש במיטה או לשבת בכיף בכורסא . שקט עד כמה שאפשר.. זה עדיין לא גן עדן אבל עדיין, עושה את העבודה.

4. להזכירך, אתה לא חיי לא ביפן ולא באנגליה. ולפי התיאורים שנתת קודם על כל הרעש שאתה עושה ובשעות שאתה עושה. תהיה סמוך ובטוח שלא היית מוצא שם את מגורייך. אנשים שגרים בשכנות כזו, הם אנשים המכבדים אחד את השני. הם לעולם לא יעשו דבר שיכול להטריד את השני. יש להם ערכים, וכבוד הדדי.

חשוב שתבין, אתה, וכל התומכים ביוזמה. אין לי שום בעיה.. בטח שלא איתכם כי שום דבר כאן הוא לא מכוון באופן אישי אלא כשיחה שבה כל אחד מביע את דעתו. דעתי לא השתנתה בנושא, וסביר להניח שגם לא תשתנה. לכן סיכמתי את הכל כבר בתשובה הקודמת שלי. ולמרות שאמרתי שאני מסיים את ההתעסקות בעניין הזה, הייתי פשוט חייב להראות לך איפה ל-ד-ע-ת-י אתה טועה.

לא הבנת אותי עד הסוף, ובנוסף הפכת את הדברים שלי למשהו שהוא פשוט לא נכון אז אסביר את עצמי.

2. בכוונה כתבתי שאסכים תמורת 5 שקל לחודש ואפילו בחינם. זה דווקא מראה שאני לא אתנגד למהלך כזה כי אני באמת מתחשב בשכן שלי שרוצה להינות מהנכס שלו.

3. לא באמת יש לי מיקסר - זה דווקא שכנה אחת שיש לה נראה לי מיקסר תעשייתי והיא משתמשת בו כל שישי בבוקר, בנוסף הילדים של השכנים מלמעלע אוהבים לגרור כיסאות במהלך שעות הערב המוקדמות ויש גם את השכנים ממול ששרים בקול רם בסעודה השנייה והשלישית בשבת כשהם משאירים את דלת הדירה פתוחה כי ממש חם לפעמים ואין להם מזגן. - כשאני שומע את כל הקולות והרעשים האלה אני שמח בשביל הדיירים שהם נהנים מהנכס שלהם. אני נהיה קצת מאושר יותר כשאני מדמיין את הילדים משחקים ושומע את כל החבר'ה שרים למרות שלפעמים הם מעירים אותי אחרי שחזרתי ממסיבה בבוקר.

זה גם הולך לכיוון השני - פעם באמת שכנה באה אלי והתלוננה על הרעש שאני וחברים שלי עושים בדירה ובנוסף שמכונת הכביסה שלי נורא מרעישה - הזמנתי אותה לדירה כדי שתראה איזה כיף זה לאנשים ולי שאני יכול לארח הרבה אנשים בדירה. בנוסף אמרתי לה שתגיד לי כל שעה בשבוע ורק אז אני אפעיל מכונה (כמובן רק שעה שאני יכול גם), בנוסף הבטחתי לה שנוריד את מפלס הרעש אחרי 22:00 כפי שדורש החוק. - מאז אין תלונות.

4. הדוגמאות שהבאתי ממדינות אחרות באות להראות שלמרות שהכול תיאורטית נראה ונשמע בין השכנים, פשוט צריך להתרגל להתעלם ולא לשמוע ולא לראות.

לסיכום - לדעתי ההתחשבות צריכה לבוא יותר לכיוון של החופש לעשות מה שרוצים ולא של ההגבלה.

ולא, אני לא עושה מה שבראש שלי, ואיכפת לי מהשכנים שלי - פשוט מכיוון שאני מאמין בו יותר.

ואני גם לא סתם מדבר. "נאה דורש נאה מקיים" - זה משפט שאני מקיים יום יום - פשוט בדרך אחרת ממך.

פורסם

אני לא מבין מה צרות העין הזו.

אני משכיר את החניה למנהל בנק באופן קבוע בא ב8 במקומי ומפנה ב5 לפני שאני מגיע.

למה שלשכני זה יפריע?למה?רעש?תעשה לי טובה?סיכוי לפגיעה באוטו.?מצוץ מהאצבע ואני אפילו אכסה לו נזק לדלת שנגרם ממני או מרכבו של החונה אצלי(שונא שזה קורה!!) איזה עוד סיבה בעולם תפריע??

רבותי אם יפריע לכם שאדם אחד יחנה בחניה הפרטית שלי במשך היום שאני לא נמצא וילך לעבודה אני חושב שאתם אנשים צרי עין וזו דעתי האישית בלבד.

אני אוהב את שכני מכבד אותם משתדל לחיות בהרמוניה שונא מטרדים ואני יקי בהרבה מאוד תחומים בחיי ופרפקציוניסט שלא נדע ואני יכול לומר עם יד על הלב שסיטואציה כזו לא הייתה מפריעה לי ואדם שכן היה מפריע לו הוא צר עין או פשוט רע מיסודו כי אין בכך הצדקה.

על חניה שמתחלפת כל מספר דק' כי נמצא בסמוך למרכז קניות עוד אולי הייתי מרים גבה ונלחם על זה אך גם לא בטוח תלוי ברעש ואני סמוך ובטוח שלא יהיה יותר מדי כזה.

לגבי מפגע לדלת הרכב זה באמת שטויות בטענה הזו צריך לאסור עליך להכנס לחניונים ציבוריים -אישית אם אני פוגע למישהו בדלת אני משאיר פתק ואם מישהו פוגע לי בדלת(השכן שגר לידי) הוא כבר יודע מה הנוהל-ואם לא מלמדים,תתקן לי את זה בבקשה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

אנו שמחים להודיע לכם כי ביום א' הקרוב (19.6) יתארח בפורום היועץ המשפטי של פארקפול וישמח לענות על כל שאלה שתשאלו.

לצורך העניין נפתח שרשור מיוחד (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2999323#post2999323 ), ומלבד השאלות שכבר נשאלו שם, נשמח אם תשאלו שאלות נוספות.

כמו כן, נמשכת ההרשמה לשירות, גם אם אתם בעלי חניות שמעוניינים לעשות כסף מהחניה שלהם וגם אם אתם מחפשי חניה שבסה"כ רוצים למצוא חניה בקלות גם בתוך העיר. ההרשמה באתר החברה או בעמוד הפייסבוק שלנו, בכתובת: www.facebook.com/parkpool.co.il

המשך שבוע מעולה,

צוות פארקפול

פורסם

לא יודעת לגבי לילה כלכלי, אבל לפני שעה וחצי בערך היה עליהם ועל חברה נוספת שפועלת באותו קונספט אייטם ב"תוכנית חיסכון" בערוץ 2, חייבת לציין שהחברות הוצגו באופן חיובי מאוד...

הם גם ענו על השאלה שהעלתי כאן לגבי התרחיש שבו אני חוזרת הביתה ורכב עדין תופס לי את החניה כאשר היה אמור להתפנות - בעל החניה יזוכה במקרה זה בסך של 150 ש"ח.

מעניין אם העניין באמת יתפוס תאוצה.

פורסם

בנוסף, הובטח סכום מינימלי של 300 ש"ח לחודש, גם אם לא השתמשו בחנייה.

אני חייב לציין שהרעיון באמת נשמע נחמד, אבל הבעייתיות הגדולה שלו היא עם השכנים. לצערי, לא חסרים אנשים (או במקרה הזה לקוחות), אשר יחנו בצורה לא נעימה (יחצו את הקו/פתיחת דלתות וכו"...) ודבר כזה יגרום לריב מיידי עם השכנים.

בכתבה בתוכנית היום, היה ניתן לראות כי אחת החניות היא בעלת שני עמודים, אחד מכל צד, והיא למעשה מרוחקת מהחניות האחרות. במקרה כזה, השירות הופך להיות ללא פחות ממעולה.

• תוכן חדש...