Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש אוהב את השרשור הזה.

יש לי חניה פרטית שלי ואם החלטתי להשכיר אותה למנהל הסניף בנק לידי בשעות שהוא בא לעבודה זכותי המלאה לעשות זאת בדיוק כמו שאני משכיר דירה זה שבחוזה רשום לא לעשות ככה ככה וככה זה תקף גם לגבי חניה.

אני לצורך העניין לא משכיר את החניה מטעמי נוחות אישיים שלי,אך אם הייתי חפץ בכך הייתי עושה זאת ואני אוהב את מרבית השכנים שלי מכיר ומכבד אותם(רק לא את החדשים).

המטרד הזה שאתם מדברים עליו משול לזה שקניתי בית בבניין של מבוגרים ואחרי הגיעו מלא זוגות צעירים עם ילדים ועכשיו משחקים לי בכדור מתחת לראש כל היום בחניה-את זה החוק לא פותר?

אם אדם מלכלך את שטח החניה הוא לא יחנה אצלי וזה גם אינטרס שלי כי זו חניה שלי שמייצגת אותי והיייתי רוצה שתכבד אותי ותהיה נקייה !

אתם הולכים על דוגמאות קיצון שבו יתחלף אחת ל10 דק' בממוצע רכב בחניה שנמצאת כמה מטרים מהחלון שלכם ואז אולי באמת זה סוג של הפרעה.

ברוב המקרים יש תחלופה של רכב אחת לכמה שעות בחניה שלא כלכך קרובה אליכם ולא כולם מרעישים ומפה אפשר להסיק שאם הדבר מפריע לך הרי שאתה צר עין ותו לא.

כי אם זה מפריע לך גם יפריע לך ששאר דיירי השכונה שבחניה הפרטית שאתה חולק עמם יוצאים ונכנסים אחת לשלוש שעות בסדר משתנה,ואם זה המצב אולי אתה צריך לגור בבידוד הרחק מבני אדם.

הכתוב מעלה לא נכתב ספציפית כלפי אף אחד בפורום וכוונה להעליב אין לי זו היא רק דעתי האישית.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני ממש אוהב את השרשור הזה.

יש לי חניה פרטית שלי ואם החלטתי להשכיר אותה למנהל הסניף בנק לידי בשעות שהוא בא לעבודה זכותי המלאה לעשות זאת בדיוק כמו שאני משכיר דירה זה שבחוזה רשום לא לעשות ככה ככה וככה זה תקף גם לגבי חניה.

אני לצורך העניין לא משכיר את החניה מטעמי נוחות אישיים שלי,אך אם הייתי חפץ בכך הייתי עושה זאת ואני אוהב את מרבית השכנים שלי מכיר ומכבד אותם(רק לא את החדשים).

המטרד הזה שאתם מדברים עליו משול לזה שקניתי בית בבניין של מבוגרים ואחרי הגיעו מלא זוגות צעירים עם ילדים ועכשיו משחקים לי בכדור מתחת לראש כל היום בחניה-את זה החוק לא פותר?

אם אדם מלכלך את שטח החניה הוא לא יחנה אצלי וזה גם אינטרס שלי כי זו חניה שלי שמייצגת אותי והיייתי רוצה שתכבד אותי ותהיה נקייה !

אתם הולכים על דוגמאות קיצון שבו יתחלף אחת ל10 דק' בממוצע רכב בחניה שנמצאת כמה מטרים מהחלון שלכם ואז אולי באמת זה סוג של הפרעה.

ברוב המקרים יש תחלופה של רכב אחת לכמה שעות בחניה שלא כלכך קרובה אליכם ולא כולם מרעישים ומפה אפשר להסיק שאם הדבר מפריע לך הרי שאתה צר עין ותו לא.

כי אם זה מפריע לך גם יפריע לך ששאר דיירי השכונה שבחניה הפרטית שאתה חולק עמם יוצאים ונכנסים אחת לשלוש שעות בסדר משתנה,ואם זה המצב אולי אתה צריך לגור בבידוד הרחק מבני אדם.

הכתוב מעלה לא נכתב ספציפית כלפי אף אחד בפורום וכוונה להעליב אין לי זו היא רק דעתי האישית.

בשורה התחתונה, כולם מרוויחים - גם אלו שמשכירים את החניות וגם נהגים שלא צריכים להגיע לפגישות 40 דקות מראש כדי למצוא חניה במרכזי ערים.

פורסם

אני חושב שהרעיון טוב והכרחי ואין סיבה שאנשים שיש להם חניה פרטית לא יוכלו להשכיר אותה ולקבל על זה כסף. בדיוק כמו דירה.

כמו בדירה, גם כאן יש את אותן בעיות שאני בטוח שיפתרו.

צריך שלט פחות בולט, לפחות בהתחלה.

צריך שמשכיר החניה יהיה אחראי לכל נזק שיגרום הרכב החונה. כמו שבעל דירה אחראי לכל נזק שיגרם לבניין ע"י השוכרים.

בשביל זה בדירות יש פיקדון. בשביל זה גם כאן צריך למצוא דרך להעביר את הנטל לחונה. אבל האחריות צריכה להיות על משכיר החניה.

אם אני מגיע לת"א, אולי אפילו אעדיף להחנות בחניה כזו שבד"כ נמצאת במיקום מוגן יותר.

אני בחיים לא אחנה ברחוב בת"א.

פורסם
דל-פיירו,

אנחנו מחפשים חניות מכל הסוגים: חניות פרטיות, חניונים ואפילו חניות עם מחסום (יש לנו פתרון גם לזה). אם יש לך חניה שעומדת פנויה, אפילו מספר שעות ביום, כדאי לך להירשם לשירות.

לגבי התשלום - לא מדובר ב"גרושים" אלא בסכומים יפים וניתן להגיע אף לאלפי שקלים.

במידה ויש לכם שאלות נוספות נשמח לענות.

צוות פארקפול

הרעיון הוא גאוני

רק הביצוע מעורר שאלות

סולל הדרך , לא נראה לי שיש לפארקפול תשובות לנושא מס הכנסה/ מע"מ וכו' למשל?

גם קשה לראות כיצד מגיעים להכנסות של אלפי ש"ח בחודש ?

אפשר לקבל הסבר או שתשובות ניתנות רק לשאלות קלות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במקרה שרכב חונה בחניה שלך מעבר לשעות שהגדרת, ניתן לדווח על כך בטלפון (שירות לקוחות 24 שעות ביממה) ואנו מיד נדאג לפנות לך את החניה .במידה ומדובר ברכב אשר חרג מזמני השימוש שפארקפול הגדירו לו – נדאג לפיצוי כספי אשר יועבר לך דרכנו.

מחפשי החניה יכולים לאתר ו"להזמין" את החניה שלך מראש בכל עת דרך מפה דינמית באתר פארק-פול. כמו כן מחפשי חניה אשר נמצאים כרגע ברכב, ב"חיפושים" - יכולים גם להשתמש באפליקציה סלולרית אשר תעזור להם לאתר, להזמין ולנווט הישר אל החניה שלך. התשלום מתבצע באמצעות אמצעי תשלום שמחפשי החניה מזינים בעת הצטרפותם לשירות ונגבה בהתאם לשימוש. את מקבלת את התשלום עבור החניה שברשותך פעם בחודש. ישירות לחשבון הבנק או באמצעות כרטיס האשראי שלך.

קודם כל תודה על התגובה...

מצטערת, אבל "נדאג מיד לפנות לך את החניה?" - באיזה אמצעים - תשלחו ניידת משטרה? :?

כמו כן עדין לא עניתם לי על השאלה מה קורה במידה ורכב חונה בחניה שלי ולא משלם... לא ברור לי כיצד אתם אוכפים את התשלום על החניה?

אני אנסה לנסח מחדש, אולי לא היתי ברורה:

בעיניי השלט שלכם הוא כמו סימון של כחול-לבן על המדרכה שהתשלום על חניה זו נאכף ע"י הפקחים של העירייה, כאשר השלט שלכם תקף רק בשעות מסוימות. מה ימנע מבנאדם שרואה את השלט פשוט להחנות בחניה שלי ולא לשלם? במידה ואני רואה אותו חונה שם - האם אוכל לדעת אם שילם או לא? ואם בכלל אחזור לאחר השעות שציינתי שמותר להחנות - הרי לא אדע אם מישהו "הסתנן" והשתמש בחניה בחינם. איזה פתרון אתם נותנים לבעיה זו?

תודה.

פורסם

1. רעיון מעולה. יופי של יזמות.
  2. איזה טחינת שכל.
  3. לאחד הכותבים פה יש חתימה גאונית ומאוד רלוונטית. דפדפו אחורה ולא תאמינו מה תגלו.:wink:

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

יופי נחמה, מפמפם שירות מסחרי בעל שני יוזרים פיקטיביים,

בשם MShumacher ו-Violatorb7.

יאללה, מי עוד רוצה להירשם במאי לפורום ולשאול שאלות תמימות לגמרי על שירות שבגללו הוא נרשם בכלל לקארזפורום?!:?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כולם מרוויחים, חוץ מבעל החניה הסמוכה שכעת יש הרבה יותר סיכוי שיספוג מכות מפתיחת דלת/שפשופים/חבטות חניה מנהגים מזדמנים.

פורסם
אפשר לקבל הסבר או שתשובות ניתנות רק לשאלות קלות

בעבור כל שעת חנייה אנו נזכה את חשבונך ב-5 שקלים.

להלן חישוב משוער של הרווח החודשי הצפוי לך מהשכרת מקום החנייה.

ניתן לצפות לכ-20% תפוסה באיזורים המרוחקים ממרכז העיר, ולפחות 80% תפוסה במקרה ומקום החנייה שלך במיקום מרכזי.

רווח חודשי ממוצע

חניה אחת של העסק שלי פנויה בשעות הערב והלילה (מ-8 בערב עד למחרת ב-7 בבוקר). פנויה גם בשבתות: 1,320 ש"ח

חניה אחת מתחת לבית שלי פנויה בשעות הבוקר (מ-9 בבוקר עד 5 בערב). לא פנויה בשישי ושבת. 704 ש"ח

5 חניות שמורות במקום העבודה שלי (מ-8 בערב עד למחרת ב-7 בבוקר). כולן פנויות בשבתות. 6,600 ש"ח

תוכל לראות את התחזית המלאה בלינק : http://parkpool.co.il/HowMuchIEarn.aspx

פורסם
קודם כל תודה על התגובה...

מצטערת, אבל "נדאג מיד לפנות לך את החניה?" - באיזה אמצעים - תשלחו ניידת משטרה? :?

כמו כן עדין לא עניתם לי על השאלה מה קורה במידה ורכב חונה בחניה שלי ולא משלם... לא ברור לי כיצד אתם אוכפים את התשלום על החניה?

אני אנסה לנסח מחדש, אולי לא היתי ברורה:

בעיניי השלט שלכם הוא כמו סימון של כחול-לבן על המדרכה שהתשלום על חניה זו נאכף ע"י הפקחים של העירייה, כאשר השלט שלכם תקף רק בשעות מסוימות. מה ימנע מבנאדם שרואה את השלט פשוט להחנות בחניה שלי ולא לשלם? במידה ואני רואה אותו חונה שם - האם אוכל לדעת אם שילם או לא? ואם בכלל אחזור לאחר השעות שציינתי שמותר להחנות - הרי לא אדע אם מישהו "הסתנן" והשתמש בחניה בחינם. איזה פתרון אתם נותנים לבעיה זו?

תודה.

ברגע שאת מצטרפת לשרות ומשכירה את החניה, תוכלי לראות בזמן אמת את הסטאטוס שלה. כלומר, אם היא תפוסה ואם כן מתי היא אמורה להתפנות. באופן זה תוכלי לדעת תמיד אם מי שנמצא כרגע בחניה שלך משלם או לא.

המערך שלנו יוצא גם לשטח ופועל לאכיפת תקנון השירות. אנחנו נדאג להפעיל אמצעים במסגרת החוק העירוני שימזערו את הסיכוי לכך שיחנו בחניה שלך ללא תשלום.

פורסם
  2. איזה טחינת שכל.
  3. לאחד הכותבים פה יש חתימה גאונית ומאוד רלוונטית. דפדפו אחורה ולא תאמינו מה תגלו.:wink:

תודה 8)

פורסם
כולם מרוויחים, חוץ מבעל החניה הסמוכה שכעת יש הרבה יותר סיכוי שיספוג מכות מפתיחת דלת/שפשופים/חבטות חניה מנהגים מזדמנים.

אנחנו משוכנעים שהשירות שלנו לא יעלה את הסבירות לשיפשופים\מכות מעבר למה שהוא קיים במציאות.

פורסם
שלום לכולם ותודה רבה על התגובות,

מספר תשובות לשאלות שעלו:

1. ראשית בנוגע לתשלום - התשלום שיקבל משכיר החניה הוא כבר לאחר ניכוי מס במקור, ולכן אין צורך לשלם מס נוסף על ההכנסות שלכם מהשכרת החניה.כמו כן אין צורך ברשיון עסק על מנת להשכיר את החניה.

2. סימון החניה הוא חוקי לגמרי ומתואם עם הרשויות. אם יהיה מקרה מסויים בו ידרש שילוט מסויים או כל דבר אשר גורר תשלומי אגרה, חברת פארקפול תישא בהוצאות.

3. דל-פיירו, לשאלתך, בשלב זה הרישום מתבצע אך ורק דרך אתר האינטרנט של החברה www.parkpool.co.il או דרך עמוד הפייסבוק בכתובת www.facebook.com/parkpool.co.il באפשרותך למלא טופס באתר שלנו ונציג שלנו ישמח לחזור אליך בהקדם.

4. car4fun, לשאלתך, כל משכיר חניה יכול לבצע מעקב דרך החשבון שלו באתר שלנו ולדעת מה מצב החניה כרגע. אם היא עוד לא הושכרה והוא מחליט לסגור אותה למרות שכבר הציע אותה, אין שום בעיה. כמובן שאם מישהו כבר החנה בה את רכבו ועזב לזמן שהוקצב לו אין באמצעות החברה להזיז את רכבו בדרך פלא.

חשוב לנו לציין כי מדובר בשירות שבא לשרת את שני הצדדים - גם בעלי החניות וגם מחפשי החניות. אנו לא רואים סיבות אמיתיות לריבים חריפים בין שכנים בגין שימוש בחניה, מדובר בחניה ששייכת לאותו אדם וזכותו לעשות עימה מה שברצונו. אם אחד השכנים היה נוסע שלוש פעמים ביום עם הרכב אני לא חושב שלמישהו היה את הזכות להתלונן על זה, כך שאין סיבה שכעת יווצרו בעיות.

נשמח לענות על שאלות נוספות שיעלו לכם,

צוות פארקפול

לתשובתכם בכחול

מה אחוז מס הכנסה במקור המנוכה ? איך קבעתם שאחוז זה יהא אחוז המס הסופי?

בעבור כל שעת חנייה אנו נזכה את חשבונך ב-5 שקלים.

להלן חישוב משוער של הרווח החודשי הצפוי לך מהשכרת מקום החנייה.

ניתן לצפות לכ-20% תפוסה באיזורים המרוחקים ממרכז העיר, ולפחות 80% תפוסה במקרה ומקום החנייה שלך במיקום מרכזי.

רווח חודשי ממוצע

חניה אחת של העסק שלי פנויה בשעות הערב והלילה (מ-8 בערב עד למחרת ב-7 בבוקר). פנויה גם בשבתות: 1,320 ש"ח

חניה אחת מתחת לבית שלי פנויה בשעות הבוקר (מ-9 בבוקר עד 5 בערב). לא פנויה בשישי ושבת. 704 ש"ח

5 חניות שמורות במקום העבודה שלי (מ-8 בערב עד למחרת ב-7 בבוקר). כולן פנויות בשבתות. 6,600 ש"ח

תוכל לראות את התחזית המלאה בלינק : http://parkpool.co.il/HowMuchIEarn.aspx

תשובות למוכחל אשמח

כיוון שרובם שכירים אז ההכנסה כמה מאות ש"ח בחודש לפי המואדם .

בד"כ באזורי מסחר ומשרדים בעיית החניה בערבים / לילות כמעט שלא קיימת אז ההערכה שלכם מופרזת.

בכל מקרה הרעיון הוא נהדר ומאחל לכם הצלחה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ברגע שאת מצטרפת לשרות ומשכירה את החניה, תוכלי לראות בזמן אמת את הסטאטוס שלה. כלומר, אם היא תפוסה ואם כן מתי היא אמורה להתפנות. באופן זה תוכלי לדעת תמיד אם מי שנמצא כרגע בחניה שלך משלם או לא.

המערך שלנו יוצא גם לשטח ופועל לאכיפת תקנון השירות. אנחנו נדאג להפעיל אמצעים במסגרת החוק העירוני שימזערו את הסיכוי לכך שיחנו בחניה שלך ללא תשלום.

סליחה, מי אמר שמישהו יעדכן אותכם שהחניה תפוסה?? הרי אמורה להיות יד מסוימת המעדכנת. אני יכול פשוט לא לעדכן.

ניראה לי יותר מידי פשרץ העניין הזה. היוזמה והרעיון נחמד. לאכוף אותו לא מציאותי.

שוב גם בכלל העמדות לגבי שכנות. ויקומו כל המתיפיפי נפש שחפצה נפשם לשמוע דיסקמן על כורסא בחניה או להשכיר למנהל בנק. בפועל יש משפט שאומר - חובת ההוכחה חלה עליך! בוא נחיה וניראה מה יהיה כשהעניין ואם העניין הזה יתפוס תאוצה.

דבר שני תוך כדי מלחמת השכנות קיים עניין האיכוף. הדבר הזה יותר מידי פרוץ וניראה שלא חשבו על כל הפרטים.

אולי בעולם אחר..

פורסם
  2. איזה טחינת שכל.

הנה..

• תוכן חדש...