Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כותבת הרבה בפורום, אבל זה נושא מעניין ולכן אצטרף לדיון עם השאלה הבאה:

מה יקרה אם לצורך הדוגמא ציינתי שהחניה פנויה בין השעוה 10 עד 17, ונניח אני מגיעה ב 17:10 ורכב שחנה שם בתשלום ודרך השירות שלכם עדין נמצא שם...? הרי הישראלים לא ידועים בדייקנותם ו"אני אחנה רק לעוד 5 דקות" זאת מנטליות ידועה (לצערי הרב).

כמו כן לא הבנתי באיזה דרך יגבה התשלום מהרכב החונה במקום עם השילוט שלכם? סוג של פנגו?

ובמידה וחונה שם רכב אשר מחליט לא להתקשר ולשלם? האם יהיו לכם פקחים משלכם לאכיפה?

Parkpool - אשמח אם תתייחסו לנקודות שהעלתי,

יום טוב

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תרשה לי להסב את תשומת לבך:

מטרד ליחיד היא עוולה המוגדרת בסעיף 44 בפקודת הנזיקין, הקובע כי הפרעה לשימוש סביר במקרקעין של אדם מהווה עוולה נזיקית כלפיו. מטרת הסעיף היא ליצור איזון בין שאיפתו של האדם להנאה מלאה מזכויותיו במקרקעין לבין דרישותיהם של אחרים לנהל פעילות המשפיעה על הנאתו זו.‏

לשון החוק 44א). מטרד ליחיד הוא כשאדם מתנהג בעצמו או מנהל את עסקו או משתמש במקרקעין התפושים בידו באופן שיש בו הפרעה של ממש לשימוש סביר במקרקעין של אדם אחר או להנאה סבירה מהם בהתחשב עם מקומם וטיבם ; אך לא ייפרע אדם פיצויים בעד מטרד ליחיד אלא אם סבל ממנו נזק.

אין לי ספק שהעניין הזה יגיע גם לבית המשפט, זה רק עניין של זמן, מעניין מה יאמר בית המשפט.

גם על ההצהרה שלא נדרש רשיון עסק יש לי השגות:

חוק רישוי עסקים תשכ"ח - 1968, כולל 6 מטרות : הבטחת האיכות הנאותה של הסביבה, מניעת סכנות לשלום הציבור, בטיחות של הנמצאים במקום העסק ומניעת סכנת הידבקות ומחלות בעלי חיים, הבטחת בריאות הציבור, הבטחת קיום הדינים הנוגעים לתכנון ולבניה ולשרותי הכבאות.

אין לי צל של ספק, שהשכרת החניות פוגעת באיכות הסביבה, מגדילה את הסכנות לשלום הציבור ובטיחות המצאים, עקב ריבוי כלי הרכב בחניה.

יש הבדל גדול בין השכרת החניה לאדם ספציפי שמשתמש בחניה לצרכיו אל מול השכרת החניה לציבור, שמרבים בכניסות יציאות, השלכת פסולת, מטרד רעש וזיהום אויר.

צר לי שאני מפקפק ברעיון, אבל ימים יגידו.

יום טוב

אבי.

נדמה לי שקצת נסחפת.

מחר גם אסור יהיה להשכיר דירה ברוח זו?

ואתה משמיץ את נהגי ישראל במשפט המואדם .

ראה חניה של בית שיכולה לשמש להשכרה מבלי שדבר שמנית, חלה לגביה.

http://ymap.winwin.co.il/ImgViewer.aspx?uniqueid=5a652ae7-9ac2-4e04-a502-081912a524e4&rndnum=621&imgSize=large&rndNum=6186

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תרשה לי להסב את תשומת לבך:

מטרד ליחיד היא עוולה המוגדרת בסעיף 44 בפקודת הנזיקין, הקובע כי הפרעה לשימוש סביר במקרקעין של אדם מהווה עוולה נזיקית כלפיו. מטרת הסעיף היא ליצור איזון בין שאיפתו של האדם להנאה מלאה מזכויותיו במקרקעין לבין דרישותיהם של אחרים לנהל פעילות המשפיעה על הנאתו זו.‏

לשון החוק 44א). מטרד ליחיד הוא כשאדם מתנהג בעצמו או מנהל את עסקו או משתמש במקרקעין התפושים בידו באופן שיש בו הפרעה של ממש לשימוש סביר במקרקעין של אדם אחר או להנאה סבירה מהם בהתחשב עם מקומם וטיבם ; אך לא ייפרע אדם פיצויים בעד מטרד ליחיד אלא אם סבל ממנו נזק.

אין לי ספק שהעניין הזה יגיע גם לבית המשפט, זה רק עניין של זמן, מעניין מה יאמר בית המשפט.

גם על ההצהרה שלא נדרש רשיון עסק יש לי השגות:

חוק רישוי עסקים תשכ"ח - 1968, כולל 6 מטרות : הבטחת האיכות הנאותה של הסביבה, מניעת סכנות לשלום הציבור, בטיחות של הנמצאים במקום העסק ומניעת סכנת הידבקות ומחלות בעלי חיים, הבטחת בריאות הציבור, הבטחת קיום הדינים הנוגעים לתכנון ולבניה ולשרותי הכבאות.

אין לי צל של ספק, שהשכרת החניות פוגעת באיכות הסביבה, מגדילה את הסכנות לשלום הציבור ובטיחות המצאים, עקב ריבוי כלי הרכב בחניה.

יש הבדל גדול בין השכרת החניה לאדם ספציפי שמשתמש בחניה לצרכיו אל מול השכרת החניה לציבור, שמרבים בכניסות יציאות, השלכת פסולת, מטרד רעש וזיהום אויר.

צר לי שאני מפקפק ברעיון, אבל ימים יגידו.

יום טוב

אבי.

1+ ! התייפיפות נפש תמורת כסף זה מה שזה. מדהים מה זה מסוגל לעשות לאנשים. שוב לכל התומכים ולחברה עצמה, צפו פגיעה.. כי ביום שאראה את השלט הירוק הזה באיזור מגורי.. השכן שלי יאכל הרבה ירוק זה בהחלט בטוח. והפגיעה לא תהיה ממני, אלא מרבים אחרים שמעוניינים להעיף את השלט הירוק מאיזור מגוריהם. לקרוא לזה צרות עין? זה טמטום. גם לי יש חניה פרטית ובמקום אטרקטיבי יותר ממה שאתם מסוגלים לדמיין ולא בבלוק, בבית פרטי. ולא בתוך שכונה של בתים, אלא על הכביש! ואני עובד מהבוקר עד הלילה ! ואני לא ישתף פעולה עם היוזמה הזאת. כיוון שאני גם מתחשב בשכניי! קצת ערכים!

האנשים שגרים צמוד אליי, אלו ש"העסקים" שלך לא אמורים להיות מטרד עבורם!! עברת הנה לגור! לא עשות קומבינות! רוצה להשכיר חניות? לך תפתח מגרש או חניון ותעשה מה בא לך במקום ייעודי לכך.

מה יקרה אם לצורך הדוגמא ציינתי שהחניה פנויה בין השעוה 10 עד 17, ונניח אני מגיעה ב 17:10 ורכב שחנה שם בתשלום ודרך השירות שלכם עדין נמצא שם...? הרי הישראלים לא ידועים בדייקנותם ו"אני אחנה רק לעוד 5 דקות" זאת מנטליות ידועה (לצערי הרב).

כמו כן לא הבנתי באיזה דרך יגבה התשלום מהרכב החונה במקום עם השילוט שלכם? סוג של פנגו?

יום טוב

דוגמא טובה...

נדמה לי שקצת נסחפת.

ראה חניה של בית שיכולה לשמש להשכרה מבלי שדבר שמנית, חלה לגביה.

http://ymap.winwin.co.il/ImgViewer.aspx?uniqueid=5a652ae7-9ac2-4e04-a502-081912a524e4&rndnum=621&imgSize=large&rndNum=6186

אתה משווה את הנושא הזה לשכירות בית? מה קורה לכם אנשים? אין לכם טיפה של קו השוואה נורמאלי? ?? אתה מצטרף לרמת התשובה של הבחור שענה שאם בא לו לשים כורסא ולשמוע מוזיקה בחניה.. שימו לב לרמת התשובות. שואלים שאלות רציניות מעלים סיטואציות שיקרו ביום יום.. וזה התשובות?

פורסם
1

אתה משווה את הנושא הזה לשכירות בית? מה קורה לכם אנשים? אין לכם טיפה של קו השוואה נורמאלי? ?? אתה מצטרף לרמת התשובה של הבחור שענה שאם בא לו לשים כורסא ולשמוע מוזיקה בחניה.. שימו לב לרמת התשובות. שואלים שאלות רציניות מעלים סיטואציות שיקרו ביום יום.. וזה התשובות?

כתוב את דעתך אל תחלק ציונים לדעות של אחרים.

תסתכל בתמונה שהבאתי בהודעה הקודמת שלקוחה משרשור אחר על חניות ותענה בכנות מה מכל מה שכתבת חל בתמונה הזו.

התשובה הוא כלום!!

כאשר בבית שיש בו 15 דירות 12 מושכרות תבין מה פירוש דירה מושכרת מהי??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כתוב את דעתך אל תחלק ציונים לדעות של אחרים.

תסתכל בתמונה שהבאתי בהודעה הקודמת שלקוחה משרשור אחר על חניות ותענה בכנות מה מכל מה שכתבת חל בתמונה הזו.

התשובה הוא כלום!!

כאשר בבית שיש בו 15 דירות 12 מושכרות תבין מה פירוש דירה מושכרת מהי??

אתה מתכוון בדבריך לסוג הזה של החניות בלבד. כאן, גם אני מסכים שאין הפרעה לשכנים.. אבל השאלה האחרת היא מה באמת עושים במצבים כאשר צצים בעיות כמו כמה שהעלנו כבר. כשאני טוען שאני נגד, אני לא מדבר על סוג הזה של חניות. יש חניות יותר מקובצות יותר קרובות וצמודות למתחם המגורים. על אלו דיברתי.. לא כאלו הגרים בבית אי שם הרחק משטח החניות..

פורסם

יום טוב

דוגמא מצויינת, זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש .

זה רעיון טוב לחניות במרכז ת"א באזורים בעייתיים,

מצד שני אני לא רואה את עצמי משכיר את החניה התת קרקעית שלי לאף אחד.

שירות כזה יכול לעבוד מעולה בחו"ל ,אבל עם המנטליות והחוצפה של חלק מהנהגים בארץ לדעתי זה יגרום להרבה מריבות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נדמה לי שקצת נסחפת.

ברוח זו אני משכיר את דירתי, ומצרף לפניך את הסעיפים הרלוונטים

השוכרים ישתמשו במושכר למטרת מגורים בלבד ולא לשום מטרה אחרת ולא יכניסו למושכר בעל חיים ללא הסכמת המשכיר מראש.

עוד מתחייבים השוכרים כדלקמן:

א. להשתמש במושכר ובסביבתו בצורה שקטה תוך התחשבות ביתר דיירי הבניין בו נמצא המושכר, להימנע מיצירת מטרד כלשהו לדיירי הבניין כאמור ו/או לציבור, ולהימנע מכל מעשה ו/או מחדל שיש בו משום פגיעה בזכויותיהם של דיירים אחרים בבניין.

ב. לא לתלות שלטים או סימונים אחרים כלשהם או להתקין פרסומת מכל סוג שהוא על הקירות החיצוניים של המושכר או גג הבניין בו נמצא המושכר.

אני לא משמיץ את נהגי ישראל, בתוך עמי אני חיי ויודע צדיק נפש בהמתו.

אנחנו עם (ואני מאוד נזהר בלשוני) שלא שם זין על הזולת.

אני מסכים שלא בכל המקרים תהיה הפרעה לשכנים, כל מקרה לגופו.

לדעתי האישית, ברוב המקרים כן תהיה הפרעה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה מתכוון בדבריך לסוג הזה של החניות בלבד. כאן, גם אני מסכים שאין הפרעה לשכנים.. אבל השאלה האחרת היא מה באמת עושים במצבים כאשר צצים בעיות כמו כמה שהעלנו כבר. כשאני טוען שאני נגד, אני לא מדבר על סוג הזה של חניות. יש חניות יותר מקובצות יותר קרובות וצמודות למתחם המגורים. על אלו דיברתי.. לא כאלו הגרים בבית אי שם הרחק משטח החניות..

לא רק .

יש חניות שצמודות לבתים ויש בהם עשרות חניות ובמהלך היום הן שוממות ברובן.

ויש חניות בהם באים בעלי מלאכה המוזמנים על ידי בעלי הבתים , גם להם לא נתיר חניה.

ברור שיש ביישום הרעיון לא מעט קשיים , אני מאמין שיימצאו להם פתרונות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ברוח זו אני משכיר את דירתי, ומצרף לפניך את הסעיפים הרלוונטים

השוכרים ישתמשו במושכר למטרת מגורים בלבד ולא לשום מטרה אחרת ולא יכניסו למושכר בעל חיים ללא הסכמת המשכיר מראש.

עוד מתחייבים השוכרים כדלקמן:

א. להשתמש במושכר ובסביבתו בצורה שקטה תוך התחשבות ביתר דיירי הבניין בו נמצא המושכר, להימנע מיצירת מטרד כלשהו לדיירי הבניין כאמור ו/או לציבור, ולהימנע מכל מעשה ו/או מחדל שיש בו משום פגיעה בזכויותיהם של דיירים אחרים בבניין.

ב. לא לתלות שלטים או סימונים אחרים כלשהם או להתקין פרסומת מכל סוג שהוא על הקירות החיצוניים של המושכר או גג הבניין בו נמצא המושכר.

אני לא משמיץ את נהגי ישראל, בתוך עמי אני חיי ויודע צדיק נפש בהמתו.

אנחנו עם (ואני מאוד נזהר בלשוני) שלא שם זין על הזולת.

אני מסכים שלא בכל המקרים תהיה הפרעה לשכנים, כל מקרה לגופו.

לדעתי האישית, ברוב המקרים כן תהיה הפרעה.

אז כתבת בהסכם .

אתה מבקר את התנהלותם היומיומית של דייריך.

המשפט שאני האדמתי ועליו הגבתי נאמר בציניות ,כמובן,

אבל נהגי ישראל השמים זין חלקם הם גם שוכרי הדירות ששמים אותו זין.

אז מה הועיל ההסכם ?

בהודעה הראשונה כתבתי כי מדובר בעוד מקור לחיכוך אבל לא הכרחי, אם כולם יהיו יותר סובלניים אחד כלפי השני בכל מסגרות החיים.

אם בבלוק של 12 משפחות כולם יוצאים בבוקר לעבודתם וחוזרים לעת ערב הבייתה, איזו הפרעה נגרמת להם? שמישהו מנצל את החנייה שלהם. כלום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אז כתבת בהסכם .

אתה מבקר את התנהלותם היומיומית של דייריך.

אני לא מבקר אותם ביום יום, אבל זו דוגמא לזה שאני לא אסבול התנהגות פוגעת או דורסנית כלפי השכנים.

השכנים (לשעבר) הם עדיין חברים שלי, ואם הדייר שלי יתנהג באופן לא סביר הוא עף.

עכשיו תשאל את עצמך שאלה. האם היית משכיר את הדירה שלך בידיעה שהמקום הופך לדירת אירוח של נערת ליוי.

גם כאן אין צורך ברשיון עסק, אבל פתאום מתחילים להסתובב כל מיני "טיפוסים" בחניה, בחדר המדרגות, במעלית.

גם אם החניה שלך תהפוך לחניה ציבורית, לא תדע מי מסתובב לך בין הרגלים.

אני חושב שזה לא הוגן כלפי הדיירים האחרים. הזכות הקניינית שלך לא מקנה לך זכות לפגוע בזכות ההנאה של שכניך.

אבל זה כנראה רק אני.... הרוב ישתינו למרפסת של השכן, יגררו רהיטים בשלוש לפנות בוקר ויאפרו לו לתוך העדניות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שוב אתה מביא דוגמאות קיצוניות ולא מייצגות את כלל העם היושב בציון.

טענתי שיש לא מעט חניות שיכולות להפוך למועילות מבלי שהן גורמות הפרעה לשכנים האחרים , שכמו המשכיר נמצאים בעבודה.

כמובן שיש חניות בהם הפיכת חניה פרטית לחניה ציבורית לא מתאימה ולא לעיניין.

וכדי להסיר ספק מליבך ההתנהלות הבהמית של חלק מתושבי ישראל היא לא לרוחי לא בביתם לא בכבישים לא בשפת הים וכו'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יום טוב

במקרה שרכב חונה בחניה שלך מעבר לשעות שהגדרת, ניתן לדווח על כך בטלפון (שירות לקוחות 24 שעות ביממה) ואנו מיד נדאג לפנות לך את החניה .במידה ומדובר ברכב אשר חרג מזמני השימוש שפארקפול הגדירו לו – נדאג לפיצוי כספי אשר יועבר לך דרכנו.

מחפשי החניה יכולים לאתר ו"להזמין" את החניה שלך מראש בכל עת דרך מפה דינמית באתר פארק-פול. כמו כן מחפשי חניה אשר נמצאים כרגע ברכב, ב"חיפושים" - יכולים גם להשתמש באפליקציה סלולרית אשר תעזור להם לאתר, להזמין ולנווט הישר אל החניה שלך. התשלום מתבצע באמצעות אמצעי תשלום שמחפשי החניה מזינים בעת הצטרפותם לשירות ונגבה בהתאם לשימוש. את מקבלת את התשלום עבור החניה שברשותך פעם בחודש. ישירות לחשבון הבנק או באמצעות כרטיס האשראי שלך.

פורסם
האם השירות כבר התחיל? היכן ניתן להוריד את האפליקציה?

השירות עוד לא התחיל, אנו כעת בשלב גיוס בעלי החניות ומחפשי החניות.

ההרשמה נעשית כעת דרך העמוד שלנו בפייסבוק http://www.facebook.com/parkpool.co.il או דרך האתר שלנו http://www.parkpool.co.il

את/ה מוזמן/ת להירשם ואנחנו נדאג ליידע אותך ברגע שהאפליקציה תתחיל לפעול עם כל הפרטים הרלוונטים.

בברכה,

צוות פארקפול

פורסם
השירות עוד לא התחיל, אנו כעת בשלב גיוס בעלי החניות ומחפשי החניות.

ההרשמה נעשית כעת דרך העמוד שלנו בפייסבוק http://www.facebook.com/parkpool.co.il או דרך האתר שלנו http://www.parkpool.co.il

את/ה מוזמן/ת להירשם ואנחנו נדאג ליידע אותך ברגע שהאפליקציה תתחיל לפעול עם כל הפרטים הרלוונטים.

בברכה,

צוות פארקפול

תודה, זה נשמע ממש מעניין ובאמת יכול לעזור לכולנו.

• תוכן חדש...