Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה ג'אז 2002 ידנית.

לאחרונה יש לי בעייה שהרכב רועד באמצע הנסיעה.זה קורה לעיתים רחוקות, וקורה לרוב כשאני לוחץ הרבה על דוושת הגז.

זואי רעידה או 2 די חזקה, שמרגישה כמו פלאגים ישנים. רק שהחלפתי פלאגים לא מזמן.

זה באמת קורה לשנייה או 2, ואז עובר. אם אני לוחץ על הקלאץ' בזמן שזה קורה זה מפסיק.

מה יכול לגרום לזה?

תודה מראש,

איתי.

פורסם
מה מצב הקלאצ'? מתי נעשה לאחרונה? אם הקלאצ' במצב תקין בדוק ציריות...

תודה על התשובה.

איך אני יודע מה מצב הקלאץ? לא עשיתי לו שום טיפול לאחרונה.

ומה עלי לבדוק בציריות?

פורסם

לגבי הקלאצ', האם הוא מפריד גבוה מידי מאז שאתה מכיר את הרכב אצלך? מה קורה שאתה מתחיל לנסיעה בהילוך ראשון תוך שיחרור עדין של הקלאצ', האם מורגשות אותם רעידות לפתע?

לגבי הציריות, קשה ככה לומר בלי לפתוח ולראות מה הולך איתן שם אבל אלה גם תופעות שמאפיינות ציריות גמורות מצד הקרדן שזה החלק המתחבר אל הגיר.

:)
פורסם
לגבי הקלאצ', האם הוא מפריד גבוה מידי מאז שאתה מכיר את הרכב אצלך? מה קורה שאתה מתחיל לנסיעה בהילוך ראשון תוך שיחרור עדין של הקלאצ', האם מורגשות אותם רעידות לפתע?

לגבי הציריות, קשה ככה לומר בלי לפתוח ולראות מה הולך איתן שם אבל אלה גם תופעות שמאפיינות ציריות גמורות מצד הקרדן שזה החלק המתחבר אל הגיר.

הקלאץ' בסדר.. ומרגיש רגיל. אין בו רעידות לא בעת נסיעה בהילוך ראשון ולא בעת שיחרור.

מצד שני, כשהריעדות קורות.. אז אם אני לוחץ על הקלאץ אז זה מפסיק. זה יכול להיות מוסבר גם ע"י ציריות גמורות?

בנוסף, ייתכן שיש קשר לפילטר דלק שאני יודע שלא החלפתי הרבה זמן? (בג'אז זה סיפור להחליף)

תודה.

פורסם

אין סיבה שיהיה קשר כלשהוא לפילטר הדלק אלא אם כן אל הרעידות האלה מיתלווה מחנק של המנוע ונפילה של הטורים אבל זה לא מה שאתה מתאר. על פי הנאמר ממך הטורים יציבים, תקן אותי אם אני טועה.

בכל מיקרה אני שם את הדגש על ציריות במיקרה זה אבל כנס למוסך שייבדוק גם כן את הבעיה ויחליט.

:)
  • תוכן חדש...