Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

גלון 4 ליטר 10-40 חצי סינטטי - מיועד להונדה SR98

מישהו התנסה עם השמן הנ"ל/יכול לתת עליו חו"ד?

תודה ושבת שלום

דודי

פורסם

בוא תסביר לנו, מדוע לא להתקרב לליקווי מולי?

RHEINOL שמן טוב, מיוצר בגרמניה (גם ליקווי מולי).

אני משתמש בשמן הזה בצמיגות 10-40W.

יש לי חבר שממלא את השמן זה להונדה CRV כבר כמה שנים ומרוצה מאוד.

בהחלט זה שמן ראוי (גם להונדה SR 98 ).

וזה נכון - VALVOLINE שמן טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא יודע איך אתה מצפה שנמליץ לך על שמן. השתמשתי בו בעבר, הסתובב שנה במנוע, הכל היה בסדר, יצא החוצה שחור כמו שצריך. מעבדה לבדיקת שמנים אין לי, אבל כמו שכתבו לך כאן מדובר בשמן גרמני שעומד בתקנים מחמירים וליצרן שלו יש אתר אינטרנט מסודר. לי זה הספיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא יודע איך אתה מצפה שנמליץ לך על שמן. אם מישהו יבקש המלצה על שמן MOBIL שנמכר בתחנות דלק אני אמליץ לו להתרחק. לעומת זאת אם מישהו ישאל על שמן תוצרת chevron אני אמליץ בחום.

השתמשתי בו בעבר, הסתובב שנה במנוע, הכל היה בסדר, יצא החוצה שחור כמו שצריך. מעבדה לבדיקת שמנים אין לי, אבל כמו שכתבו לך כאן מדובר בשמן גרמני שעומד בתקנים מחמירים וליצרן שלו יש אתר אינטרנט מסודר. לי זה הספיק. גם לי, תודה :-)

nivshemer אני לא מבין, למה אתה ממליץ להתרחק מליקווי מולי? :?

אגב השמן הזה (רינהול) עלה לפניי כמה חודשים כ70 שקלים והוצע לי ב55

כיום הוא עולה בסביבות ה -95 ונמכר לי ב 80 גלון שמוטבע עליו ת"י 03/2011

• תוכן חדש...