Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 17 ואני רוצה לקנות רכב ראשון.

אני מחפש רכב אוטומט, אמין וחסכוני בדלק.

התקציב הוא עד 30000 שקל.

תודה לעוזרים.

פורסם

אוטומאט? חסכוני? קשה למצוא בתקציב שלך,

אם יש אופציה לידני זה מעולה,

עבורך הייתי מתמקד על קטנות/קומפקטיות, אני בגילך הייתי עם JEEP CJ5,

אבל אני זה לא דוגמא, אני חולה על מכוניות גדולות/מנועים גדולים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אוטומט חסכוני בתקציב זה סיריון, דיהטסו YRV, פונטו, שרייד. השאלה עד כמה חסכוני. 1ל12 במשולב זה חסכוני בשבילך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דייהטסו YRV, פונטו ספייס. אלו 2 האפשרויות האוטומטיות הכי טובות לדעתי.

ה YRV עם גיר אוטומט רגיל תיתן לך בערך 1:13 במשולב, הפונטו שמגיעה עם גיר רציף תיתן לך בערך 1:15 במשולב.

(משתנה בהתאם לנהג וצורת הנהיגה כמובן)

שתי המכוניות לא בעייתיות- אבל הפונטו רגישה מאוד לחלפים זולים, ככה שאם אתה מתכנן לתחזק את הרכב במינימום השקעה, לא בבית ספרנו. (וכהערת צד, לעולם לא מומלץ לתחזק במינימום עלות, במיוחד לא בנוגע לחלקים כמו בלמים וכו' שהחיים שלך תלויים בהם)

תבדוק איפה אתה יכול לראות פיזית את 2 אלו מבחוץ ומבפנים, ותראה לאיזה כיוון בא לך ללכת.

פורסם

בוקר טוב,

ההצעות שנתנו לך כאן ממש טובות, פיאט פונטו ודייהטסו YRV באמת חסכוניות יחסית וגם לא ממש בעייתיות. אני לא בטוחה שנהג צעיר ירצה לרכוש YRV למרות שמדובר ברכב די טוב. רובם לא אוהבים את העיצוב שלו שהוא קצת מרובע כזה, כמו של מיניוואן.

אופציה נוספת שאתה יכול למצוא בתקציב כזה היא יונדאי גטס. היא קצת פחות חסכונית מהפונטו בדלק, אבל היא זולה מאוד לאחזקה ואמינה מאוד. יש מבחר גדול מאוד של רכבים בשוק ותוכל למצוא אחת שמורה ויפה די בקלות.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

טוב אמא שלי הלכה היום לברר קצת על מכוניות והציעו לה יונדאי אקסנט שנת 2008 ב-40000 ש"ח. כדי או שיש לכם רעיונות אחרים בתקציב הזה?

• תוכן חדש...