Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה אני חושב שאני ילך על האופציה של החיתוך

אשמח לקבל המלצות על קומפוננט 5.25

בעומק שלא עולה על 4.5 ס"מ(כולל הגבהה)

*אני יודע שזה הבחירה לא הכי טובה אך לא הצלחתי למצוא מגרש/חנות חלפים שיספק את הסחורה וכמובן שלא על פודים חדשים מהחברה (2500+-)כי המחיר לא שפויי מבחינתי

וכמו כן אשמח ליעוץ ממי שמכיר /יודע את העבודה והרכב ובכלל....תודה מראש לכל

פורסם

זה מה שאני הצלחתי למדוד אצלי ביאריס מתחת לפודים

אגב כנראה שאתה מבין יותר טוב ממני בנושא...הסבר קצר לתושבתך לא היה מזיק

פורסם

לא יודע עם זה אותו דבר אבל אצל אחותי ביאריס 2001 הרמקולים יושבים על הדש בורד. בגודל 4אינץ'.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

alpine:

הפודים הכוונה לריפוד של הדלת...בדגמים 2000-2002 אין רמקולים בדלתות אך מתחת לריפוד יש תבנית לרמקול

במידה 14 ס"מ שזה 5.5' ועומק של 3.5 ו-5.5 ס"מ (בשיפוע) זה המרחק מהחלון כשהוא פתוח

אני הוספתי 1 ס"מ מהמחשבה שאני ישתמש בטבעת הגבהה

idan2000:

אכן אתה צודק הדגמים הנ"ל מגיעים רק עם רמקולים 4' בדש שהמילים "צליל סביר" לא מגדירים אותם

קישורים לתמונות:

http://www.up2me.co.il/v.php?file=63495437.jpg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=42888531.jpg

פורסם

כניראה שהדגמים שעבדתי עליהם היו חדשים יותר. בכל מקרה לפי מה שאתה מתאר ניתן להתקין בדלת רמקולים גדולים יותר. השאלה כיצד ביצעת את הבדיקה. הייתי מציע לך לגשת למתקין מקצועי על מנת שיראה אם ניתן בכל זאת להתקין 6.5 ההבדל הוא משמעותי.

פורסם

גודל הרמקולים פחות מפריע לי במקס' אפשר תמיד להגדיל ע"י חיתוך

העניין הוא העומק שמהווה מכשול להתקנת רמקול ממוצא..מישהוא מכיר קומפוננט שיתאים לי מומלץ 5.25 גם 6.5 יתקבל בברכה

אגב חשבתי לחורר חורים קטנים מעין גריל מקורי במקום לחתוך ולשים גריל מאולתר..אני יוגע שהרעיון נחמד אבל הביצוע מסורבל אשמח לעצות גם בנושא זה

תודה על זמנכם

פורסם

לא הייתי הולך על בניה בדלתות לקומפוננט 6.5 אם אין לך כסף להשקיע כי זה לא זול

ואם לא עושים את זה טוב אז זה גם מכוער וגם נוטה להרעיש.

ההנחה שלך שאין קומפוננט 4 איכותי היא טעות ,דוטק אוביישן 4 למשל הוא אופציה טובה מאוד לדעתי.

ישנם גם למכירה בפורום מכירה מספר קומפוננטים 4 שהייתי מתעניין עליהם.

למשל קומפוננט דוטק 4

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=376904

עם רמקולים 6X9 של מורל טמפו

ביחד הכול יכול להיות מוגבר על רדיודיסק בסיסי ועדיין להשמע טוב מאוד בתקציב מינימלי.

פורסם

הבניה שם לא צריכה יחסית להיות יקרה כי אפשר לבצע אותה (כמו שזה ניראה בתמונות) בלי פיברגלאס.

אין ספק שדוטק "4" זה קומפוננט טוב, אבל כמובן שעדיף לו לחתור לכיוון של 6.5 בדלתות.

פורסם

תודה לכולכם נראה לי שאלך לכיוון הדוטק רק חבל שהבחור לא עונה....ננסה שוב מאוחר יותר

בקשר לרמקולים 6*9 אני יוותר ==>לא מעוניין בחיתוך במגש ומעדיף סאב קטן במקום

אני כמובן יחטור לכיוון 6.5 אך לא כרגע ...בעקבות הגבלת תקציב

• תוכן חדש...