Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום, לאור התוצאות שאני רואה פה החלטתי שאני חייב! אבל חייב לעשות את על הסיאט שלי,

רכשתי טרפנטין ולכה, אני מעוניין לדעת אם מה שרכשתי מתאים [ על מנת למנוע פדיחות מיותרות ]

img0033vq.jpg

זה מתאים?

בנוסף, בקשר לנייר מים, כל מה שמצאתי באייס זה 400\600\1200 [ 7 שקלים ליחידה?! ] האם אפשר להסתדר עם זה ומה אני צריך?

אם מישהו מכיר מקום באיזור חדרה אני אשמח לשמוע

פורסם
ברמלה זה עלה לי 100ש"ח. אבל אין כמו הכיף של לעשות לבד.

אפשר לשאול איפה ברמלה ?

האם המחיר הוא ל-2 הפנסים ?

תודה !

אויבו של הטוב הוא הטוב יותר.

פורסם
אפשר לשאול איפה ברמלה ?

האם המחיר הוא ל-2 הפנסים ?

תודה !

אצל איציק באוטו אור, רמלה.

צמוד למכון איילון ולמוסך סקודה של איציק ודיצר.

המחיר הוא לשני הפנסים.

פורסם

מה השיטה הטובה ביותר לעשות ציפוי איכותי מבחינת רמת הגימור, אחרי השיופים?

בזמנו נפלתי חזק עם הערכה של CARTARACT בדיוק על הקטע הזה, היו נזילות ומריחות לא לעניין, מריחה על מריחה - כמובן באשמתי...אבל אני לא רוצה ליפול שוב עם זה.

אז איך מורחים הכי טוב???

פורסם

שכבה לא מורגשת של לכה, באמצעות מטלית ללא סיבים ובלי ללחוץ, בתנועות אורכיות ולא במעגלים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום ביצעתי את המתואר במדריך, קניתי לכה לעץ מסוג יאכט ורנישט מבריקה של יעקבי כפי שהומלץ כאן, טרפנטין מדלל רגיל וניירות שיוף.

הפנס אכן יצא נקי יותר, אך לא יצא מבריק כמו בתמונות שהעלו החברים כאן.. יש עכירות/חלביות מסויימת ומרגיזה.

מה עשיתי לא טוב? ואיך אפשר לתקן את התוצאה?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

במקרה שלך לא הייתי נוגע בפנס, הוא במצב מצויין וגם העכירות שקיימת כמעט ולא מורגשת.

תיאורטית ניתן לעשות רק חלק מהפנס אבל אני חושב שזה יראה פחות טוב מהמצב הנוכחי, יראו היכן בוצע הליטוש והיכן לא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר תודה על התגובה המהירה,

יש לך מושג אולי תוך כמה זמן הפנס שלי יגיע למצב שהוא עכור לגמרי?

העכירות הזאת מפריעה לי ואני שוקל בגללה לרכוש פנסים חדשים.

בברכה ליאור.

פורסם

אי אפשר לשער. הרכב שלי למשל חנה 5 שנים בחנייה תת קרקעית, כשהוא היה בן 6 המצב עוד היה טוב ועובר טסט.

מצד שני בשרשור הזה ראינו רכבים בני שנתיים שהפנסים שלהם כבר דהויים מאוד, זה תלוי באיכות הפנס ובקרינה שהרכב חוטף מדי יום.

אם העכירות ממש מפריעה לך אז תעשה חידוש של כל הפנס. כאמור אני ממש לא הייתי עושה זאת בשלב זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

talali הפנס שלך נראה מצויין אין צורך לגעת בו.

נ.ב.

מישהו יודע לענות על השאלה שלי:

היום ביצעתי את המתואר במדריך, קניתי לכה לעץ מסוג יאכט ורנישט מבריקה של יעקבי כפי שהומלץ כאן, טרפנטין מדלל רגיל וניירות שיוף.

הפנס אכן יצא נקי יותר, אך לא יצא מבריק כמו בתמונות שהעלו החברים כאן.. יש עכירות/חלביות מסויימת ומרגיזה.

מה עשיתי לא טוב? ואיך אפשר לתקן את התוצאה?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...