Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה הקשר של הדלק או עניין שליט או מתנ''א זבולון או כל מה שרשמת ליום העצמאות, היום היחיד בשנה שנותן דגש על כך שהמדינה היא שלנו, על כל אותם חללים שמתו כדי שאתה ואני נוכל לרשום פה בפורום, אז לפחות ביום הבודד הזה ראוי שנשכח מכל הצרות ונזכור שלמרות כל הצרות והבעיות שיש במדינה, אנחנו עדיין עצמאיים וברשותנו ועל כך נחגוג.

גם שהדלק יעלה 20 שקל לליטר אני עדיין יאהב את המדינה ואת הדגל המיוחד הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דגל לעולם יהיה פיסת בד, תהה זו פיסת כותנה פשוטה ועליה סמל משורבט בדיו פשוטה שסבתא שלי שתבדה לחיים ארוכים עזרה להניף במו ידיה ב"אום רשרש", היום אילת ובין אם זו פיסת סיבי פוליאסטר ארוגים מודפסת ממכונה עצומת מימדים בסין. אני ציוני, פחות או יותר? נשאיר פוליטיקה בצד. אינני מרגש כהוא זה מדגל מתגלגל לאחר יד בשולי הכביש מכיוון שבסופו של יום, האייקון והדגל הם ביצוע גשמי לרעיון שבלב, ושכזה אין לדגל ערך, אלא לסמל ולערך הרוחני/אידאולוגי שהודפס עליו כלאחר יד.

ביזוי הסמל החל ממזמן, כשפסו להם מן העלום הפוליטי פוליטקאים, בין אם ימין ובין אם שמאל, ופינו את מושביהם בבירה לטובת אנשים שטובתם האישית ומגע העור של כסא מרופד במושב הממשלה באה לפני אלו שמינו אותם למושבם זה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

קרמבו הצדק עימך כמובן.

אני שמתי לב לתופעה לפני 3 שנים- קונים דגל ואחרי נסיעה אחת בכביש מהיר מוט הדגל מתעקם וקצוותיו נפרמים- ממש כבוד לדגל.

שלא לדבר על התופעה שהזכרת- דגלים זרוקים על צידי הכביש, כשמכוניות רומסות אותן.

הפיתרון? הוצאתי את הדגל מהמקל ותפסתי אותו מבפנים על החלון (ז"א סגרתי את החלון על קצה הדגל). הדגל נשאר שלם, ישר ואצלי באוטו. הוא לא מתנפנף ברוח אך הוא נראה לעין ולדעתי זה מכובד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אחרי הכל אני לא מתכחש לעובדה שאני חי פה. אז כל עוד אני נמצא במדינה הזאת, הדגל וכל הסמלים של המדינה ילוו אותי כל החיים.

ואם הכלל יכבד את העובדה שבמדינתנו חיים בני אדם שדתם / צבע עורם / מנהגיהם שונים משלהם (וגורל כולנו זהה), התופעה הזאת תתרחב, לכדי שלאף אחד זה לא יראה או ישמע מוזר או חריג. אמן!

עכשיו גם אני מפחד על הרכב שלי... :oops:

איני רואה צורך לנסוע עם דגל על הרכב כשמתנ"א זבולון שולחת נציגים (שוטרים) ע"מ שיתחבאו מאחורי עצים ויתנו לי דו"ח בטענה שנסעתי 120 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש (כביש מס' 70 ליד קרית חרושת למשל).

זאת ההזדמנות להצדיע לשוטרי מתנ"א משלוחת זבולון שעומדים בשעות לא שעות ומורידים מהכביש נהגים שיכורים / מתפרעים / עבריינים ושומרים על אנשים ישרים ושומרי חוק מפני הסכנות.

מתי תבין שאתה כפוף לחוק גם אם זה לא נראה לך?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
....על מה ולמה?

ביבי זה לא המדינה, הדלק זה לא המדינה, ומתנ"א זה לא המדינה. זה חלק מהמדינה, לטוב ולרע (נכון שההרגשה כרגע היא בעיקר לרע).

הדגל הוא משהו סמלי שכל אחד צריך להיות גאה להניף לפחות יום אחד בשנה.

לפני קצת יותר מ63 שנה זה היה בגדר חלום רטוב, אנחנו צריכים להודות על כך שיש לנו את הזכות להניף דגל משלנו במדינה משלנו.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

stio-צר לי, אך גם אם שליט מעורב בנידון, איני רואה את הקשר של ביבי והדלק (או כל דבר שהמדינה "מאכילה" אותנו) לגאווה הלאומית שלנו במדינה.

בארה"ב יש מקומות שאתה רואה דגלים (ולא רק דגל אחד בלוי) על כל בית. אני חושב שיש לנו הרבה מה ללמוד מהם בנוגע לגאווה לאומית והכבוד לדגל ולסמלי המדינה, שלא לדבר על פטריוטיות.

סבא שלי ז"ל שילם בחייהם של אשתו הראשונה ו2 ילדיו בשואה בגלל שלא היה לו מקום לחיות בו כיהודי ללא פחד. אני חושב שאנו צריכים להבין שלא משנה כמה חיכוכים יש בינינו, אנו צריכים להודות על הזכות הזו לחיות פה בביטחון במדינה (הלא-מושלמת שלנו) ולהניף דגל משלנו.

עוזי חיטמן זכרונו לברכה סיכם די טוב בשורה המודגשת:

גם אני נולדתי בארץ הזאת

והלכתי לאורכה ולרוחבה

גם אבי חלם על הארץ הזאת

הרבה שנים לפני שהוא בא

גם אני ניגנתי בארץ הזאת

שירים שנבטו מאדמתה

גם אני הגנתי על הארץ הזאת

אם הסכמתי או לא הלכתי אתה

אך יש כאלה שלוקחים

מונופול על החכמה

הם יודעים יותר טוב ממני

הם יודעים יותר טוב ממך

מה טוב בשבילי מה טוב בשבילך

גם אני למדתי בארץ הזאת

אהבת מולדת אהבה תמה

גם אני איבדתי על הארץ הזאת

חברים שהיו לי נחמה

גם אני ניגנתי בארץ הזאת

שירים שנבטו מאדמתה

גם אני הגנתי על הארץ הזאת

אם הסכמתי או לא המשכתי אתה.

ודבר אחד אחרון.

יש לי בקשה אישית לחברי הפורום ולקוראיו - סעו בזהירות. יש לנו למעלה מ23 אלף חללים שמתו בצבא ובפיגועים. בואו נעשה מאמץ וננהג בכבישים באדיבות ובזהירות כדי שבתי העלמין פה בארץ שלנו לא ימשיכו להתמלא מסטטיסטיקה נוספת-והפעם של תאונות דרכים.

פורסם

חזרתי מהכיכר שהייתה מלאה וגדושה , הרוב בה צעירים .

הושמעו בה סיפורים מצמררים על חיים צעירים שנגדעו באחת.

ובטקס בכותל הוזכר המספר 22,867 חללים.

בשואה נכחדו 6 מיליון .

ההשוואה המספרית היא פשוט בלתי נתפסת.

וזהו המחיר הכבד והיקר שאנחנו משלמים כדי שלא תהיה שואה שניה, ונוכל לחיות כאן חיים שלווים.

אין לנו ארץ אחרת, והלוואי ששכנינו יבינו זאת , ובמקום מלחמה יעשו שלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איני רואה צורך לתלות דגל על האוטו - בעוד שהמדינה מצפצפת עליי ומעלה את מחיר הדלק למעל 7.6 ש"ח. איני רוצה לעמוד מחוץ לרכב בעוד המשאבה מתדלקת את הרכב, להסתכל על הדגל שתלוי לי על האוטו ולחשוב כמה המדינה דפקה אותי.

איני רואה צורך לנסוע עם דגל על הרכב כשמתנ"א זבולון שולחת נציגים (שוטרים) ע"מ שיתחבאו מאחורי עצים ויתנו לי דו"ח בטענה שנסעתי 120 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש (כביש מס' 70 ליד קרית חרושת למשל). למען הסר ספק, עשיתי צבא 3 שנים מלאות ואני גם עושה מילואים, אני עומד בצפירות (שואה, יום הזיכרון) ואוהב מאוד את המדינה, אבל כמה המדינה יכולה לצפצף עליי? בבחירות הבאות אני גם לא אגש לקלפי או שאגש ואשים פתק לבן.

נמאס כבר. אהה, ואיפה גלעד שליט?! למרות שאני מאוד אוהב את המדינה אני מרגיש שמישהו שם שממשלה פשוט צוחק עלינו, ולי יש בעיה עם זה. אני אתלה דגל על הבית כשאחד מחיילינו תקוע באיזו מנהרה בעזה כשביבי היה יכול לשחרר אותו כבר מזמן? על מה ולמה?

תגובה קצת "ילדותית" ידידי,

הגאווה הלאומית שלך מושפעת ממחירי הדלק או מאכיפת חוקי התנועה ?

חבל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דגל זה סמל, לראות אותו מתנפנף - עושה לי גאווה.

+1 וכל הכבוד לקרמבו על העלאת המודעות. שימו דגל, אני נהנה לשים שניים ולשמוע אותם מתנופפים.

יש פתרון פשוט לדגלון ברכב: בדרך כלל יש על המקלון בליטה קטנה וחדה, שפיצית כזו. תהדקו אליה את הדגל (כי לא עושים את זה ביצור של שנקל לדגל) והוא לא יעוף! אפשר להדק את החלק התחתון עם נייר דביק לבן או סלוטייפ.

אני נוסע ככה שבוע לפני החג ושבוע אחריו. גם בעיר, גם לטקס יוום הזכרון בעמק יזרעאל - והדגלים נשארים בכל מהירות ובכל רוח.

יש פה בישראל הרבה דברים טובים ויפים, כוווולה 63 שנים תוך מאבק קיומי קשה וסביבה עויינת.

נכון, יש הרבה חרא ותופעות שליליות, וה-מ-ו-ן בעיות. בואו ניקח את הטוב ונחייך. זו המדינה שלנו !

מאחד שיודע. בכל זאת כמה עשרות שנים פה. וגם היה עד גיל 48 בהתנדבות במילואים ביחידת חי"ר יחודית.

כמו שכתבו על גדר השגרירות במנילה, פיליפינים: כל הכבוד ישראל! בת 63 ועדיין יש כאלו שרוצים לז**ן אותה !

יום העצמאות-דגל ישראל.gif

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גיא,

עם כל הכבוד, מה הקשר עצמאות למחירי הדלק ? שוטרים...?

השוטרים עושים את העבודה שלהם, ועל הדלק הממשלה אחראית....

אחרי כל השואה וההרוגים שעברנו, הקמנו מדינה, וצריך להיות גאה בזה !

לתלות דגל פעם בשנה לא יהרוג אף אחד.

3dflags-isr1-3.gif?1255627051

Suzuki Jimny

פורסם

רובכם צודקים ועל זה אין שום ויכוח - אין קשר ישיר בין הדגל כסמל לבין הדלק ומיסי המהירות.

אין גם שום ספק שהשוטרים עושים את העבודה שלהם. הבעיה היא כשאני מסתכל על הדגל זה מזכיר לי כמה הממשלה דופקת את האזרחים במדינה הזאת. את נושא מיסי המהירות ומחירי הדלק נתתי כדוגמא להמחשה, יש עוד המון דוגמאות - ועל כן איני מסוגל לתלות את הדגלים השנה, עד היום בו יהיה שינוי.

כשאני רואה דגלים על מכוניות ובתי מגורים זה מעלה לי חיוך, אחרי הכל זאת המדינה שלנו ותהיה שלנו לעד. נזכור את 6 מיליון היהודים שנפלו בשואה, נזכור את כל חיילי מערכות ישראל שנפלו (מעל 20 אלף), אך לא נזכור את פסטיבל הצחוקים שחברי הכנסת והשרים מריצים על האזרחים לאחר שהם רואים כמה כסף נוסף לקופת האוצר ממיסי המהירות ומחירי הדלק.

אגב, גם אני ראיתי היום דגל זרוק על הכביש - כמעט נכנסתי בעמוד חשמל כדי לא לדרוס את הדגל.

פורסם

מה הקשר גלעד שליט ומה הקשר כל הסיבות שציינת מעלה ?

התגובה שלך ממש פתאטית.

זה מעיד על חשיבה קטנה וצרות אופקים.

ישה, אני לא יודע על איזה ערבים אתה מדבר. [בציניות, כן?].

אצלי בחדר תלוי דגל ישראל על הקיר, כל השנה.

ומאז שיש לי רישיון ורכב, אני דואג ששני דגלים יקשטו לי את החלונות האחוריים ברכב.

אני גר בעיר ערבית, ולמרות כל המבטים המוזרים כלפי הרכב, וההאזהרות של אבי שמישהו מהשכנים עוד ישחיט לי את הרכב, תמיד הקפדתי לעשות את זה.

אחרי הכל אני לא מתכחש לעובדה שאני חי פה. אז כל עוד אני נמצא במדינה הזאת, הדגל וכל הסמלים של המדינה ילוו אותי כל החיים.

כל הכבוד, יישר כח.

אני אישית הפסקתי לתלות דגל על הרכב מחשש לביזוי הדגל, גם אם הוא לא עף, הוא הופך לסמרטוט פרום אחרי יומיים וחצי.

בבית אני תולה דגל ושרשרת דגלים ומאבטח אותם היטב לבל יעופו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ישראל 2011 מטונפים, קרועים, רמוסים מתגוללים אותם דגלים ממש בצידי הכבישים. מושלכים כלאחר יד מבוזים לעין כל, מבוישים.

האנשים לא אשמים בתופעת "ביזוי" הדגל.

לדעתי האישית האשמה הבלעדית היא של הרשויות המקומיות ומע"צ שמנקות את שולי הדרך רק לפני ביקור אפיפיור או נחיתת חייזרים.

אם היו מנקים את שולי הדרך באופן רציף, פעמיים בשבוע, כל התופעה לא הייתה קיימת מלכתחילה.

וכל הכבוד ל STIO ששוב הוכיח לנו שלפרנקוס ולברווז יש עוד שנים של לימודים עד שיגיעו לאותה רמה הזויה שלו.

הרציונל שלך מקביל לבדיחה הידועה שהכל בגלל הכלבים....אותם כלבים שלא אכלו אותך כשהיית בן שבוע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ישה, אני לא יודע על איזה ערבים אתה מדבר. [בציניות, כן?].

אצלי בחדר תלוי דגל ישראל על הקיר, כל השנה.

ומאז שיש לי רישיון ורכב, אני דואג ששני דגלים יקשטו לי את החלונות האחוריים ברכב.

אני גר בעיר ערבית, ולמרות כל המבטים המוזרים כלפי הרכב, וההאזהרות של אבי שמישהו מהשכנים עוד ישחיט לי את הרכב, תמיד הקפדתי לעשות את זה.

אנשים כמוך הם ניצנים של שינוי.

תהייה גאה בהליכה שלך נגד הזרם, רק ככה דברים משתנים.

קרמבו, אני שמתי לב לזה כבר לפני יותר מעשור , כילד אני זוכר נסיעה לזכרון יעקב מאזור אשקלון ביום העצמאות, שהצלחתי לשכנע את אבא שלי לעצור כל פעם שרואים דגל ולהרים אותו, ממה שהרמנו, אני ואחותי מיינו את המוטות והדגלים הטובים ומלאנו את האוטו בדגלים, אחר כך פשוט חילקנו ברמזור לרכבים שרצו עוד או שבכלל לא היה להם.

תדמיינו אוסטין מונטגו סטיישן, עם דגלים לאורך כל החלונות, והעל הדלת האחורית ...

ישה, זה היה אחרי מלחמת המפרץ, אני זוכר את זה, ואני צעיר מידי מכדי לזכור מלחמות מוקדמות יותר.

כואב לי שדגלים זרוקים ככה, אבל הרבה יותר כואב לי שאף אחד לא תולה דגל, רבע ארץ דגלים דגלים .....

IMG_0954.jpg

IMG_0952.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כילד אני זוכר נסיעה לזכרות יעקב .....

כמה בדיחות כבר הצלחתי להריץ בראש על הזכרות של יעקב אבל עדיין יום הזכרון אז נעזוב את זה :oops:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...