Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל יש בפורום שירשורים שלמים על רכבים ישנים שהם לא אספנות.חוץ מזה לי אמרו שהרכב הוא אספנות (אומנם אמרה לי את בחורה )ולכן פרסמתי .ואם זה כל כך מפריע לך אז למה באותה עודעה אתה כבר מפרסם רכב אחר שגם הוא לא אספנות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברחוב גאולה (באותו רחוב גם וולו 121 מוזנחת) בתל אביב עומדת בחצר אחורית גולף קבריולט שנת 82, אומנם לא אספנות אבל בהחלט נדירה.

היא במצב מזוויעה וזקוקה לשיפוץ מעמיק.

פורסם
דיברתי עם הבן אדם לפני כשנה, הוא רוצה על הרכב כ-1000 $ אין לרכב טסט שנתיים, והוא לא הפקיד את הרשיונות.

נוסיף לזה את העובדה שהמנוע הוא של הגירסה הבכירה של הרנו 25 (מנוע נוראי שוולוו ירדו ממנו שנתיים אחר כך) וכן את העובדה שהרכב משווע לפחחות וצבע, ותקבלו משוואה שאומרת בין 15 ל-20 אלף ש"ח לרכב שלא ממש נחשב קלאסי....

הצעתי לו 2500 ש"ח, ונעניתי בשלילה.

ניסיתי לדבר עם בעל הרכב לפני חצי שנה והוא לא מוכן להתפשר.

הרכב מתקלף כולו וצריך הכנה רצינית לפני הצבע.

הדגם הזה לא מהמוצלחים שיוצרו ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה.

פורסם

בסימטת וייצמן בחולון חונות 5 מיני מיינור, בטח של אספן) בגרסאות שונות (מיינור, קלאב, סטיישן).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הי

המיני מיינורים ברח' ויצמן בחולון שייכות כולן לבעלים של מוסך רם ברח' שונצינו בת"א.

במוסך ספרתי לא פחות מ11 מיני נוספות. אף אחת מהן לדבריו , לא למכירה - כך לפחות היה לפני כשנה. אולי הוא התרצה מאז.......שווה לנסות !

יניב.ש

פורסם
כמעט שכחתי-

ברחוב הדרור בהוד השרון (נדמה לי מס' 20-24) בחניון האחורי עומד משהו מכוסה בסמרטוטים שנראה לי כמו אסקורט ישנה מהסוג שיוצר בנצרת.שמתי לב שיש לה צמיגי 205 R15 אז הצצתי יותר מקרוב...

הורדתי את הסמרטוטים ולאט לאט מצאתי RS 2000.

בירור קצר העלה שזו ה RS שהותיקים יותר ביננו זוכרים עם 300 כוחות סוס ומנוע קוזי.

כיום היא עומדת בחניון, ללא מנוע,משפחת חתולים חיה בתוכה (כי אין כיסאות) -והיא כנראה ממתינה למנוע קוזי אחר שיפיח בה חיים חדשים.

תיקון- הRS 2000 כבר בשיפוץ.היום היא לבנה,יש עליה בודיקיט ולידה כבר עומד מנוע קוזי על מנוף,בנוי ל500 כ"ס וממתין בסבלנות להיכנס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בקיבוץ חפץ חיים (קיבוץ חרדי אז נא לא בשבת..) מונחת ללא תנועה כבר זמן רב אלפא ספרינט מתחילת שנות השמונים. הרכב נראה במצב סביר

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

למכירה וולוו 144 .

שנת 69 אוטומט אספנות בפ"ת רחוב : יצחק שדה .

כתוב : מכני מצויין .

לא ממש ראיתי זה היה בלילה ,ממה שכן ראיתי יש מצב שהיא במצב נסיעה

אבל צריכה שיפוץ בהחלט, נראה שיש את כל החלקים אבל שוב זה היה בלילה .

למי שמעוניין : 050-6867290 03-9231487

פורסם

בני, האם האלפא בחפץ חיים היא ממודל 1985 או מוקדם יותר ? בצבע כסף במקרה ?

אני פשוט מכיר רק 2 ספרינטים 85' (אלה שדומים לאלפאסוד, עם 4 בלמי דיסק כשהקדמיים "בפנים") בארץ, אחד כסוף במצב ממש טוב (שבסוף לא רצה למכור) במושב ליד קרית גת, ואחר בצבע אדום ששיך לאיש מבוגר ברמת גן איפשהו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בני, האם האלפא בחפץ חיים היא ממודל 1985 או מוקדם יותר ? בצבע כסף במקרה ?

אני פשוט מכיר רק 2 ספרינטים 85' (אלה שדומים לאלפאסוד, עם 4 בלמי דיסק כשהקדמיים "בפנים") בארץ, אחד כסוף במצב ממש טוב (שבסוף לא רצה למכור) במושב ליד קרית גת, ואחר בצבע אדום ששיך לאיש מבוגר ברמת גן איפשהו.

תיקון טעות

ספרינט מבוססת סוד עד שנת 83 כולל.

ספרינט מבוססת 33 משנת 84 והלאה.

אני יודע...הייתה לי שנת 83:-P

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

סוף שבוע אחרון הייתי במושב אמירים בצפון ,ליד אחד הבתים בישוב(אם מישהו מתעניין אתן יותר פרטים בפרטי) נחות 3 סאאב 99 ועוד 2 סאאב 96 כל החמישה במצב סביר לגמרי.

גורג

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
תיקון טעות

ספרינט מבוססת סוד עד שנת 83 כולל.

ספרינט מבוססת 33 משנת 84 והלאה.

אני יודע...הייתה לי שנת 83:-P

גורג

ואני זחלתי מתחת ספרינט 85' וגם הרבה אחרות... המונח "מבוססת סוד" או "מבוססת 33" הוא גמיש. אני מבטיח לך שבספרינט ההיא היו 4 בלמי דיסק, והקדמיים ביציאה מהגיר ולא בגלגלים - כמו באלפאסוד.

האתר הזה

http://alfasud.alfisti.net/asch.html

אומר ש 1985 היא שנת המעבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ואני זחלתי מתחת ספרינט 85' וגם הרבה אחרות... המונח "מבוססת סוד" או "מבוססת 33" הוא גמיש. אני מבטיח לך שבספרינט ההיא היו 4 בלמי דיסק, והקדמיים ביציאה מהגיר ולא בגלגלים - כמו באלפאסוד.

האתר הזה

http://alfasud.alfisti.net/asch.html

אומר ש 1985 היא שנת המעבר.

שנמשיך?

...לאחי הייתה 84 והן היו כבר שונות(למשל מחסור במוט ייצוב אחורי בשנה המתקדמת,שינוי מידות ג'אנטים וכ"ו).

בכל מקרה אין כאן וויכוח,אני משער ששנינו אוהבים את הרכב המדובר:wink:

בברכה

גורג

•  

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...