Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה היום בראשון (רחוב שרירה):

אמנם לא אספנות אבל דובר עליה רבות בפורום.

פיאט 127 שנת 87 צבע כסוף.

מספר טלפון בהודעה פרטית...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טאונוס קופה, כמו בפרסומת המצורפת (הפרסומת היא מסוף 1972) עם צמיגים בלי אויר, עומדת מתחת לעמודים ברחוב השר שפירא 15 בחולון. הרכב נראה שלם ובר שיפוץ.

taunus.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ביקרתי אצל הגברת טאונוס לפני שנה בערך,מצאתי את הבעלים,אם אני לא טועה האוטו יד ראשונה

סביבת המנוע,המרכב,ופנים הרכב במצב משובב,מיותר לציין שהצבע ראשון,האיש טוען כי העמיד את

הרכב כיוון שקנה מזדה חדשה,אך הוא מתכוון להעביר את ה טאונוס לבן שלו-כמה חבל!!!

פורסם

פג'ו 304 סטישן מצב חיצוני טוב מאוד מחכה בחניה לפני הבריכה ברמת רחל בירושלים אין פרטים נוספים-להדרכה ניתן לפנות אלי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ניצפו כמה רכבים אני חושב מיסוג nsu ro 80 לפי מצבן עומדות הרבה שנים. בכביש שמוביל מצומת פרדסייה לכיוון מזרח לצור משה ומושב גאולים בצד שמאל

פורסם
ניצפו כמה רכבים אני חושב מיסוג nsu ro 80 לפי מצבן עומדות הרבה שנים. בכביש שמוביל מצומת פרדסייה לכיוון מזרח לצור משה ומושב גאולים בצד שמאל

אלו לא RO80 אלה שני פולקסוואגנים K70 שדווחו כאן בעבר עם תמונה

vvvvvvvvvvvPCDV0005.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
אלו לא RO80 אלה שני פולקסוואגנים K70 שדווחו כאן בעבר עם תמונה

שלום.

מה הסיכוי שהם למכירה מישהוא יודע?

תודה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
עידכון לגבי המקום שמאכלס את vw k 70 יש במקום גם פיאט 850 למי שמעונין שווה ליבדוק

באיזה דגם של פיאט 850 מדובר?

א) ספיישל.?

ב) קופה.?

ג)ספיידר?

תודה

משה.א.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
באיזה דגם של פיאט 850 מדובר?

א) ספיישל.?

ב) קופה.?

ג)ספיידר?

תודה

משה.א.

לפי התמונה מדובר ב 850 (רגילה או ספיישל,לא ניתן להבחין חיצונית מהתמונה) וע"מ להבהיר זו לא קופה ולא ספיידר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לפני חודש ראיתי פה הודעה על רכב, ששמו לא זכור לי, שעל פי הסיפור הוא נגנב משייח' ירדני במלחמה כלשהיא.

לא הצלחתי למצוא את התמונה פה בשירשור. אשמח אם מישהו יפנה אותי אליה.

תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...