Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אודי a3 שמורה ומצב מצויין הבנדם רוצה 35k לי אין בעיה לשלם את הסכום הזה אבל במחירון לוי הרכב מופיע 21600שקל מדובר בטורבו ידני 150כ״ס מה אתם אומרים

פורסם

זה שהבנאדם רוצה 35 זה נחמד.

הוא יכול גם לרצות מאה.

בסופו של דבר אתם צריכים לקיים משא ומתן ולהגיע לסכום ששניכם חושבים ששוה.

אם הרכב באמת במצב נדיר ואתה מוכן לשלם סכום כזה, תתחדש.

אם לא, תמשיך הלאה.

הכל תלוי בכמה שהמוכר מוכן לקבל ובסכום שהקונה מוכן לשלם.

סער.

פורסם

אני מחפש את הרכב הזה איזה חודשים כולם מבקשים איזה 15k מעל המחירון ביד2 המחירון שלו 32k גם ככה קשה למצוא אחת במצב טוב . אני גם לא רוצה לצאת טיפש

פורסם

הרכב הזה מסוג המכוניות שנמכר מעל, עניין של ביקוש והיצע.

כולם מוכרים מעל המחירון אבל זה לא בהכרח אומר שהרכב שמור בטירוף, יש כמובן אנשים עם רכבים "קרועים" במילה עדינה ורוצים המון מעל המחירון , ככה שתדע שלא כל מה שנמכר מעל שווה את המעל המחירון.

רכב שנמכר מעל המחירון זה רכב שמור ק"מ נמוך, יד נמוכה, טיפולים בקיצור זה רכב שבבדיקה צריך לצאת לך פיקס (כמובן עם הכסתחים הרגילים של המכונים)

בקיצור כל רכב לגופו ככה שתעשה את החושבים טוב טוב ותראה כמה אתה מוכן גם לשלם לפי התקציב שלך.

פורסם

סביר להניח שרוב הרכבים האלה יהיו במצב קשה.

הרכב עונה על ההגדרה רכב ספורטיבי מותג יוקרתי במחיר נמוך , לכן הרבה חברה צעירים יקנו אותו

אולי ניתן להשיג רכב משופר שעבר 30 ידיים אבל שמור.

פורסם

בדקת מחיר ביטוח? טיפולים? חלקים? דלק? האם אתה יכול להחזיק רכב כזה? הוא לא זול לאחזקה, שנת 99 זאת אומר האוטו בן 13 שנה, בכלל לא צעיר....אני היתי הולך על רכב פחות "מפואר" אבל שנתון הרבה יותר גבוה

פורסם

כן אני מודע לגבי הדברים האלו רק עניין המחירון מדאיג אותי אני לא מעוניין באף רכב אחר.

• תוכן חדש...