Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי בסביבות 50-60 אלף שקל.

יש ברשותי סיאט איביזה 2003 ידנית וכל טיפול ברכב לוקח המון כסף הומלץ לי על ידי הרבה אנשים ללכת על רכב יפני בלבד שבקושי מכיר את המוסך פרט לטיפולים הכרחיים.

אשמח לקבל המלצות לרכבי צעירים (קחו בחשבון שאני בן 22) ואני לא מעוניין באיזה רכב משפחתי כמו מאזדה 3 וכו'.

תודה רבה לעוזרים ואשמח לקבל עזרה כמה שיותר מרובת תגובות.

פורסם

רכב ספורטיבי, ולא משנה מאיזה איזור בעולם, כנראה יראה מוסך יותר מרכבים "עממיים" רגילים, ובד"כ התחזוקה שלו גם תהיה יקרה יותר. (דורש שמן יקר יותר, החלפים ברמה גבוהה יותר אז יקרים יותר, וכו')

אני בספק שההחלפה מאירופאי ליפני תחסוך לך הרבה, אם בכלל.

פורסם

הכוונה לרכב שבמראה שלו הוא ספורטיבי ולא משפחתי לזה הכוונה אולי רכב 3 דלתות כמו שיש לסיאט שלי, חשבתי על מיאטה אבל היא מאוד יקרה.

פורסם

הונדה פרילוד יכולה להיות אופציה מעניינת עבורך,היא איננה ספורטיווית מאוד אבל כח בקו ישר דווקא יש לה,וניתן עוד למצוא דוגמאות שמורות בלי מאמץ ניכר,איכות בנייה מצויינת ויחסית שנתון מתקדם(סוף שנות ה90)

יונדאי קופה (2003 ומעלה) נראת מעולה,תא נוסעים מעט מאכזב,וגם יחדת הכח 2.0 דיי עצלנית אך עלויות אחזקה נמוכות ביחס לשאר רכבי הקופה+ביטוח זול.

Porsche 944 turbo

פורסם

הגישה שלך שגוייה מייסודה.

קודם כל, ברכב ספורטיבי הכי חשוב למצוא אחד שמור ומטופל לפי הספר ואף יותר מכך. כל רכב יחזיר אמינות ולא משנה אם הוא יפני, צרפתי או אינדונזי, הכל תלוי ביחס שהוא מקבל.

אני באמת שלא מצליח לחשוב איזה רכב ספורט יפני קיים ב 60,000 ש"ח שיענה על דרישותיך, שכן אני מבין שאתה מחפש רכב ל"התגרזנות" ובעל ביצועים טובים.

אתה חושב שאימפרזה GT זולה לאחזקה או לא רואה מוסך? אתה בכלל לא בכיוון. אתה חושב שפרלוד תהיה אמינה? אולי, אבל ברגע שתצוץ תקלה רצינית אתה תקלל את הרגע שרכשת את הרכב הזה. טויוטה MR2 או סליקה? לך תמצא אחת לא שחוטה ובלי אי-אילו בעיות שהמוסכים לא יודעים לפתור. גם אם תמצא בונבוניירה אתה תגלה באיזשהו שלב שמחירי החלפים לא מחוברים למציאות ושכל טיפול עולה פי כמה מהטיפולים של האיביזה שלך.

אני מציע לך להתמקד באופציות המוכרות והמוכחות יותר, ע"ע גרסאות חמימות יותר של האיביזות למיניהן או רנו קליאו ספורט. ביצועים מספקים שיכנסו בתקציב שלך וישמרו על הוצאות שפויות, הן בדלק והן באחזקה השוטפת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שאני אלך על מאזדה 3 הצורה הישנה אבל אני חייב עם קילומטר נמוך מאכזב אותי לעבור מידני לאוטומט :-(

פורסם

הוא פשוט לא יודע להסביר מה הוא רוצה. הוא לא רוצה ספורטיבי במיוחד וגם לא רבע ספורטיבי, הוא רק רוצה משהו שנראה ספורטיבי בעיניו ושיהיה יפני (גם זה מסיבה די מטופשת, אבל שיהיה). הבעיה היחידה כאן היא למה נראה לו שמאזדה 3 נראית ספורטיבית או מיוחדת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא מעוניין באיזה רכב משפחתי כמו מאזדה 3.

אני חושב שאני אלך על מאזדה 3.

:roll:

איך מה שרשמו בשירשור הביא אותך להחלטה הזו?

פורסם

הסיבה היא שאין תקציב לרכב ספורט עם שנתון גבוה רוב המכוניות ישנות ואני רוצה להתקדם ולא לחזור אחורה בשנים חשבתי על מאזדה כי יש אותה כמו זבל בכביש לכן סתרתי את עצמי נמאס לי מרכבים שמבקרים במוסך וכל תיקון מחיר עם הרבה כסף מעוניין בשנתון גבוה ורכב טוב זה הכל 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל רכב שמטופל כמו שצריך לא יבקר במוסך יותר מדי, לא קשור לארץ היצור שלו.

על סובארו B3 עם המנוע בנפח2.0 חשבת? זה יפני ויש לזה פן ספורטיבי כלשהו (נגיד).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...