Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכישה ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בודק אפשרות רכישת הונדה ג'אז.

קיבלתי הצעה ממגרש (אני יודע שכללית עדיף לא להתעסק איתם אבל אנא קראו עד הסוף) לרכישה של רכב,

שהיה בבעלות פרטית וכרגע רשום על (יכול ליהיות שאני טועה) תו סחר כדי לא לאבד יד.

חיפשתי מספר רכבים קטנים, חסכוניים אמינים לצורך נסיעות של כ 15000 ק"מ בשנה,

אבל הרכב חייב ליהיות מספיק רחב לישיבת 3 ילדים מאחור (כסא בטיחות אחד, בוסטר גב אחד ובוסטר הגבהה אחד).

היו לי גם סיאט איביזה ופולו על הכוונת ובסוף החלטתי על הג'אז.

הרכב המדובר הוא 2007 עם 70000 ק"מ יד 1.

יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה:

1. האם הבחירה היא טובה? איך הרכב מבחינת אמינות וחיסכון?

2. אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה (אין היסטוריית תאונות לדברי המוכר). האם עקב היכרות של המוכר

כסוחר ותיק באזור עם המוסך הוא יכול להשפיע על המוסך "לשקר" בתוצאות?

3. האם באופן גורף כל רכב שמגיע למגרש רכב הוא חשוד? המגרש המדובר מבצע עיסקאות טרייד אין

ולטענת המוכר בעל הרכב הקודם עשה עסקה כזו. האם יש אפשרות כלשהי ליצור קשר עם בעל הרכב הקודם

בלי לערב את המוכר הנוכחי? האם פרטי הבעלים הקודם רשום על הרשיון הנוכחי?

4. הייתי מעוניין בטיפים לגבי רכישה דרך מגרש, ממה להיזהר, על מה להסתכל וכו' (למשל אין ספר רכב

,הוא נעלם במעבר בין המוכר הקודם לנוכחי,המוכר טוען שהרכב טופל במוסך המרכזי של הונדה

ויש לי הבטחה ממוסך הונדה שאם אני אבוא עם המוכר הם ימסרו לי את כל הפרטים, כך שזה מנטרל את החשד לטעמי).

כמובן שהחשש שלי הוא גדול אבל המקרים שאנחנו שומעים עליהם הם רק הרעים ולא הטובים שהם כנראה רבים יותר.

ההיצע של רכב זה ביחס לתקציב שלי הוא לא גדול ובדר"כ או שהקילומטראז' גדול מדי

או שהרכב עבר יותר מדי ידיים ביחס לוותק שלו.

מתנצל על עודף המידע, אך אני מניח שחששי הוא מובן.

תודה מראש.

פורסם

1.הרכב אמין וחסכוני, בדוק שהכסא והבוסטרים נכנסים מאחור.

2. בוודאי שיכול להיות קשר- עדיף לבדוק את הרכב (רק לאחר שהיית עם המוכר במוסך הונדה והוצאת היסטוריית טיפולים ותוודא שהק"מ נכון ואין משהו חריג) במקום כמה שיותר מרוחק מהמגרש.

3. כן, כל רכב חשוד.רכבים ב-99% מהמקרים לא מגיעים למגרש "סתם". בעיקר רכב סחיר כמו הונדה ג'אז יד ראשונה.

אפרופו יד ראשונה, ראית רשיונות? לדעתי זה יד שניה כי אתה אומר שהספר "אבד" בין המוכר הקודם לנוכחי (אלא אם התכוונת שאבד בין המכירה של הבעלים לבים הסוחר שהוא אכן לא נספר יד אם בעל תו סוחר).

בדוק שרשום ברשיונות שבתוקף, בעלים קודם-00

בכללי, כל חשד ולו הקל שבקלים, עדיף להתרחק.

בכל מקרה יש פה שרשורים על סוחרים, מומלץ שתעיין ותלמד ממה להיזהר ע"מ לצמצם סיכונים.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני מבין את החשד שלכם מרכישה של מכוניות ממגרשי המכירה, ואני מבין גם את המקור שלו. מה שאתם כותבים היה נכון בעבר אבל כיום התמונה שונה ויש לא מעט רכבים טובים, שמורים ומטופלים שמגיעים למגרשי המכירה. שאלתם איך זה קורה, אז התשובה פשוטה. יש לא מעט אנשים שלא רוצים להתעסק עם נושא מכירת הרכב שלהם, והם פשוט נכנסים לסוכנות, קונים רכב חדש ועושים טרייד אין על הישן. רוב הרכבים האלו מגיעים בסופו של דבר למגרשי המכירה.

ספר רכב שהלך לאיבוד זאת בעיה די שכיחה ובדרך כלל אפשר, כמו שהציעו לך, לגשת למוסך מורשה ולבדוק את כל הטיפולים. בדיקה מלאה במכון כדאי לעשות בכל מקרה, גם ברכישה מאדם פרטי.

הג'אז היא מכונית טובה, חסכונית, אמינה ודי מבוקשת בשוק. זאת בחירה טובה. אני לא בטוח שיכנסו לך שם שלושה כיסאות בטיחות, אבל זה קל לבדוק אם אתה מגיע עם הרכב שלך למגרש.

אם במקרה לא יצליח לך עם הג'אז הזאת, אתה מוזמן להתיעץ וננסה לעזור לך למצוא רכבים מתאימים אחרים.

• תוכן חדש...