Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 28 מאיזור בת-ים (כרגע) :-)

מתקין מקצועי של מערכות מיגון ושמע לרכב בעל ניסיון של כ - 9-10 שנים בתחום.

בעברי עבדתי ברשת רב בריח (סקיילוק), שירדן (יבוא ושיווק מגיגון לרכב+ פיתוח אמצעי מיגון לרכב), מיטב מערכות מיגון לרכב,

מנהל מערך התקנות של חברת סטארט-אפ בנושא הקופסאות השחורות לרכב (נושא מרתק!!!) ועוד כמה פרוייקטים אישיים.

אשמח לתת תמיכה לחברי הפורום בנוגע למיגון (עיקר ההתמחות שלי, וגם לסטריאו אם אפשר).

רועי

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף מנס ציונה.

נוהג על לנד קרוזר קצר 2005 פרימיום.

עובד אצל אבא במסחר :) .

תחביבים -מחשבים,גאדג'טים וכמובן רכבים.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

ערב טוב חברים,

שמי אלירן, בן 28 מראשל"צ, מוסיקאי ואיש סאונד בכח, ברמן וסושימן בפועל ובקרוב פונה ללימודי מחשבים.

אוהב מאד מוסיקה אלקטרונית מורכבת (הרכבי IDM שונים ומשונים), רוק אלטרנטיבי מעניין (grandaddy ושות'), ג'אז חם וטוב (קולטריין מועדף), ועוד וכן הלאה..

כותב שירה וקצת פרוזה, אתה מוזמנים לעיין: http://www.kipa.co.il/bikorim/kerem.asp?id=88169

אוהב לרכב על אופניים, בניגוד לנרמז מהכרטיס שלי (זוהי בעצם עטיפת הסינגל הראשון שלי), ונוהג כרגע על הפיאסטה youth 1.3, 1997 של אחי, שנסע לחו"ל והותיר אותי עם התשלומים על הטסט והביטוח :)

לא מתלונן בכלל, אבל ברגע שידי משגת, אני מחליף לפונטו ספייס נחמדת.

נתראה בסביבה, כן?

אלירן.

אם שותים - לא מקיאים על האוטו

פורסם

אנשים צהרים טובים רציתי לשאול אתכם שאלה

ברשותי מיצובישי סופר לנסר 96 אוטומט

עשיתי ראש מנוע לא מזמן

הבעיה התגלתה בגלל תלונה שלי למוסכניק שבורחים לי מים מהמיכל עיבוי ושהיו לי נזילות בצבע ירוק מכיוון המשאבת מים

הוא עשה בדיקת קומפרסיה והיתה בריחת מים והחליט שהראש מנוע הלך,עשיתי ראש מנוע ואחרי זה אחרי נסיעות ארוכות בחום עם מזגן יורד לי לאט לאט המים מהמיכל עיבוי,כשאני בא לפתוח את הפקק של הרדיאטור(פקק מקורי של מיצובישי) בבוקר כשהמנוע קר,יוצאים לי קצת מים ירוקים תוך כדי הפתיחה,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?הרדיאטור חדש,

הטרמוסטט עושה בעיות?

פורסם

אהלן אני חדש פה הודעה רשונה שלי חח

קוראים לי אורן אני מתל אביב בן 17

אני לומד נהיגה ומקווה בחודשיים הקרובים להיות אם הרישיון בעזרת השם

עדיין אין לי רכב אבל אני מתכנן להביא בחודש הקרוב בעזרת השם

הגעתי לפורום דרך חבר וזהו =]

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

שמי אושר,

ממועדון החיפושיות, בעלים של חיפושית גרמניה 1973 משופרת מעט, מזגן, חלונות חשמל, הצתות סיפורים וכו....

ברוכים הנמצאים

פורסם

זאביק.

בצעירותי שיחקתי במשופרות כמו- קורסה GSE, פיג'ו 106 ראלי 1.3, טלבו סמבה ראלי, פיאסטה XR, כרמל דוכס ועוד

כמה ששכחתי:roll:

כיום: אופנועי שטח וכל מה שמסביב (שיפוץ של מונטסה אנדורו 250 נחשב?)

ביום יום מתנייד עם סובארו טנדר 2*4. יום יבוא והיא "תושתל" גם כן..

פורסם

שלום לכולם,

קוראים לי דרור ואני מאשדוד.

כרגע לצערי אני לא נוהג. יש ברשותי אוטו על הפנים שנותר עומד יונדאי לנטרה 1996. אני מתעניין במכונית חדשה ומכירת המכונית הישנה אך אינני מבין גדול במכוניות או מכונאות - לפיכך הגעתי לכאן.

המפליג השקט :-)

פורסם

אני אתחיל. שמי האמיתי הוא תומר הדר. אני במקור מחיפה. למדתי פירסום ושיווק אבל אני כרגע בוחר לעסוק דווקא באהבת חיי - רכב. אני עובד בחברת פיאט. סיימתי עכשיו לשפץ דירה ברמת גן. מוזיקה? יש לי מעל 500 דיסקים. העיקר שם זה שנות ה 80, דברים כבדים מנעורי והרבה ראפ וניו מטאל. אני נוהג על פיז'ו 106 ראלי שהתחילה כ1300... אין לי כוח לפרט את כל מה שעבר על האוטו...

אממ שמי ציון רודין,מראשון לציון,בן 17 ו3 חודשים,לומד כרגע בתיכון שנה אחרונה

עובד בסופרלנד איך לא:)

אממ אוהב לשמוע בעיקר היפ הופ,קצת מזרחית,

כרגע אני נוסע על האוטו של אבא שאותו אני מאוד אוהב

סיאט איביזה שנת 2003 ,מנוע 1400 ידנית

זהו=]

פורסם

אני מתל אביב נוהג בפיג'ו 406 לפניה היתה לי פיג'ו 405 ולפניה פיאסטה שנת 1983 שממנה הייתי הכי מרוצה. אני עו"ד ובעל משרד, חובב רכבים, וחולם לשפץ טנדר GMC משנות ה-40'- חלום שמן הסתם לא אגשים אף פעם.

• תוכן חדש...