Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו- טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קטנה:

אני רוצה לקנות רכב חדש של פ'גו ואני לא יודע אם הם עושים טרייד אין לרכב שלי

יש לי גם רכב פ'גו.....או שהם עושים טרייד אין למודלים מסויימים....מקווה שתוכלו

לענות לי על השאלה.

פורסם

הכי פשוט יהיה להרים להם טלפון ולשאול אותם לא?

אם יש לך דגם של פ'גו מהשנים האחרונות ובמצב נורמאלי רוב הסיכויים שהם יבצעו טרייד אין.

בכל מקרה, אם הרכב שלך במצב טוב, עם נתונים טובים עדיף לך למכור לבד ולא לאבד את האחוזים שהם יורידו לך כאשר ירכשו ממך את הרכב.

גיא.

פורסם

בכל מקרה, אם הרכב שלך במצב טוב, עם נתונים טובים עדיף לך למכור לבד ולא לאבד את האחוזים שהם יורידו לך כאשר ירכשו ממך את הרכב.

גיא.

לעומת זאת אתה מרוויח ראש שקט במכירה, אין הפסד ימי עבודה על קונים שלוקחים את הרכב לבדיקה(בהנחה שלא הראשון והשני יקנו ממך).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אוקיי תודה על העזרה שלכם!!....אני ינסה למכור את האוטו יצליח יצליח לא יצליח לא יצליח

אין מה לעשות...אבל אם אני עושה טרייד אין אז איזה אחוזים הם כבר לוקחים לי....הם מורידים מהמחירון כאשר יש בעיות באוטו וצריך לטפל בהם....איזה עוד אחוזים יש?

פורסם

גיא.

לעומת זאת אתה מרוויח ראש שקט במכירה, אין הפסד ימי עבודה על קונים שלוקחים את הרכב לבדיקה(בהנחה שלא הראשון והשני יקנו ממך).

עמית

אם כבר הנושא עלה אז יש לי כמה דברים להגיד מנסיון.

כהחלפנו את הגולף החלטנו לעשות טרייד (אוטו-דיל). זה היה הדבר הנכון ביותר לעשות (מה גם שבשבילנו גם יום אחד בלי רכב זו בעיה ומפתח במפתח נשמע הכי נוח).

אני רק רוצה להגיד (בלי לסבך את כל הסיפור) שהסוכנים באוטו דיל הם כלבים (מילים גבוהות יותר יתארו יותר טוב אבל אני לא אשתמש בהן פה).

לא רק שהבאנו להם רק בן שנתיים וחצי שטופל ושמור כאילו יצא מהסוכנות, ואני ממש לא מגזים, והם הורידו 7 אלף מהמחירון (חפיף שייחנקו) הם התחילו לשחק.

פתאום הם רצו רדיו דיסק שעלה לי 500 דולר בארצות הברית, ופתאום הם מצאו בעיות דימיוניות, ופתאום הם עוד רוצים כסף על העברת בעלות מהלקוח, וזה עוד כלום לעומת כל כאב הראש שהם עשו מסביב!!

בשורה התחתונה, אני לא יודע מה קורה בשאר חברות הטרייד אבל על מנת שאף אחד לא יצטרך לעבור את כאב הראש והטרטורים שאני ואבא שלי עברנו, אני מציע קודם כל לנסות ולמכור את הרכב באופן ישיר ורק כמוצא אחרון ללכת לעשות טרייד-אין!!

פורסם
אוקיי תודה על העזרה שלכם!!....אני ינסה למכור את האוטו יצליח יצליח לא יצליח לא יצליח

אין מה לעשות...אבל אם אני עושה טרייד אין אז איזה אחוזים הם כבר לוקחים לי....הם מורידים מהמחירון כאשר יש בעיות באוטו וצריך לטפל בהם....איזה עוד אחוזים יש?

טרייד אין יוריד לך במחירון גם על רכב מושלם. הוא צריך למכור את הרכב ברווח ולכן תמיד יורד לך כמה אחוזים מהמחירון , ועם צריך לתקן משהו הוא יוריד לך עוד.

אין ספק (לא ציינתי עמית ציין ובצדק) שיש נוחות גדולה בטרייד אין, כל אחד צריך לעשות את החישוב של מה עדיף לו.

גיא.

פורסם

מהיכרותי עם הטרייד אין של לובינסקי, ברוב המקרים כשלקוח קונה רכב חדש הטרייד אין יקנה את רכבו הישן. אבל !! כיאה לטרייד אין יורידו אחוזים נכבדים מערך מכוניתך ולא משנה אם הרדיו דיסק שברכב מצופה יהלומים איזמרגדים ושאר אבנים טובות או שהצמיגים שלך הם צמיגי מירוצים היישר מדייטונה.

נסה למכור לבד מקסימום תמיד יש טרייד אין.

דבר נוסף, הטרייד אין של לובינסקי דווקא הוגן ואמין (ברכבים שהוא מוכר).

בהצלחה

פורסם

לפני שאנחנו מתלהמים ומכנים את סוכני הטרייד אין בכינויי חיבה,צריך לרגע גם לחשוב על הצד שלהם.אוטו-דיל לדוגמא,על פולו אוטומטי 01-02,הם משלמים מחירון מלא בלי שום וויכוחים,מפני שפולו כזאת טובה,מקבלת גם 2000-3000 שקל מעל המחירון.לעומת זאת,בדגמים פחות מבוקשים,ההפחתה תהיה בהתאם.לעיתים ישנם גם מבצעים נקודתיים,שבה משלמים "מחירון" ,במקום להעניק הנחה(על מנת לא לפגוע בערך השוק,פרה קדושה ישראלית).על היונדאי אטוס 00 שהיתה לי הסכימו בטרייד-אין לשלם לי מחירון מלא,משום שהטרייד-אין מוכר אותם ב 3000 יותר מהמחירון!(בסוף מכרתי אותה לבד ב 2500 מעל המחירון).לעומת זאת,ישנן מכוניות(נהדרות)כמו קסנטייה או XM,שאין שום אפשרות ושום מצב לקבל עליהן משהו שמתקרב למחירון(מגוכך גם כך)כך שאם "שוחטים" אותך בטרייד-אין,אפשר להבין אותם.כשקניתי את הגטס החדשה שלי,לקחתי את חבילת הטופ0סרוויס,שבה הם מתחייבים לקנות אותו אחרי 3 שנים במחיר מחירון(אם אין פגיעות שילדה או קילומטרז' חריג)מלא,בעיסקת טרייד-אין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כשקונים רכב מסוכנות יש מנוף לבקש הנחה גדולה (רכב חדש) ביחוד בתקופה של החלפת דגם כמו היום. כשאתה קונה בטרייד אין, בד"כ אתה חוסם בפני עצמך את האפשרות לבקש הנחה ברכישת הרכב החדש...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

הציעו לי שם 10% מתחת למחירון עבור הרכב הקודם שלי. החלטתי למכור לבד, והפסדתי...

המחירון של הרכב הישן שלי ירד חודשיים רצוף, תוסיפו לזה את מחיר הביטוח, דלק, בזבוז זמן, דו"ח על הצגת מודעת המכירה ברכב, והורדה במחיר המכירה.

טוב שניסיתי, כי בפעם הבאה אעשה טרייד-אין בלב שלם.

פורסם
דו"ח על הצגת מודעת המכירה ברכב.

השוטרים באמת אוכפים את החוק הזה?

בד"כ לא אוכפים את החוק בנושא זה, אלא אם מדובר בהשתלטות על שטח חניה ברחוב שכולו רכבים למכירה, מעין מגרש מכוניות מאולתר ובכך נפגעת זכות הדיירים באזור לחנות.

אפשרות נוספת היא כאשר מישהו משאיר את רכבו באיזשהו חור עם שלט למכירה בסמוך לכביש או בצומת סואן.

פורסם
דו"ח על הצגת מודעת המכירה ברכב.

השוטרים באמת אוכפים את החוק הזה?

בד"כ לא אוכפים את החוק בנושא זה, אלא אם מדובר בהשתלטות על שטח חניה ברחוב שכולו רכבים למכירה, מעין מגרש מכוניות מאולתר ובכך נפגעת זכות הדיירים באזור לחנות.

אפשרות נוספת היא כאשר מישהו משאיר את רכבו באיזשהו חור עם שלט למכירה בסמוך לכביש או בצומת סואן.

אבל כאשר הרכב חונה זה לא מפריע לנהיגה.

החוק אומר שאסור להדביק מדבקות שגדולות מגודל X על החלון האחורי נכון?

באותה מידה אסור לשים גם כיסוי שמש לשימשה הקידמית ברכב אבל על זה לא נותנים דו"ח.

:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...