Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו- טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל כאשר הרכב חונה זה לא מפריע לנהיגה.

החוק אומר שאסור להדביק מדבקות שגדולות מגודל X על החלון האחורי נכון?

באותה מידה אסור לשים גם כיסוי שמש לשימשה הקידמית ברכב אבל על זה לא נותנים דו"ח.

:roll:

זה לא בגלל שזה מפריע לנהיגה. ישנו סעיף בחוק האוסר החניית רכב המוצע למכירה.

אני לא יודע לגבי גודל מדבקות בחלון האחורי, אבל החוק מאפשר לך גם להסתיר לחלוטין את כל השמשה האחורית (וילונות, מטען וכו') כל עוד יש ברכב שתי מראות צידיות.

פורסם

הדו"ח עלה לי 100 ש"ח, אז העדפתי לוותר ולשלם.

השוטר כנראה גר ברחוב, ונמאס לו מהתופעה. אחרת קצת קשה להסביר את ההתלהבות שלו להיטפל לשטות הזו.

דרך אגב, הוא רשם דו"ח לפי סעיף האוסר על הצגת רכב למכירה בדרך, וכנראה שלא סתם הוא "שכח" לרשום שזה בחניה של בתים ברחוב. הוא ניסה ליצור רושם שהרכב הוצב בצומת או בדרך בצורה לא אחראית, ולכן אני מניח שהשוטר ממש טיפש או קצת תחמן. זה תלוי מה אומר החוק, שלא היה לי כוח לבדוק.

פורסם

מה זאת אומרת חניה של בתים ברחוב?

דרך היא כל מקום שבו עובר ציבור ולפיכך גם רחוב הוא דרך וגם חניה של בנין היא דרך.

אני מניח שלא כל כך משעמם לו. כנראה שמישהו התלונן.

תאר לעצמך שאתה גר במקום יחסית מרכזי ואין לך חניה ברחוב כי כולם הפכו אותו לחניון רכבים למכירה.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני עשיתי טרייד לרכב שהיה ברשותי (פיאסטה 2001 יד שנייה ) שלא הצלחתי למכור יותר משנה בשוק הפרטי.

לקחו ממני את האוטו שילמו מחירון 17000 (היה יד ראשונה השכרה) .ולקחתי מהם פרטנר 2001 יד שנייה בתוספת 5000 ש"ח. יש אומרים שעשיתי עסקה מוצלחת יש אומרים יצאתי פראייר. אני חושב שהכל עניין של עלות -תועלת והרגשה כללית שלך . הם בטוח לא יפסידו . השאלה כמה אנרגיה וזמן אתה מבזבז כדיי למכור את האוטו בשוק הפרטי ובאיזה מחיר בסוף.

לי הציעו בשוק הפרטי על אותו רכב 11000 ש"ח במכסימום ,מבחינתי העסקה היהתה משתלמת . באותו יום לקחתי רכב ונסעתי הביתה.

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...