Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצד שני אם היא לא חובבת ביצועים היתי כן לוקח את הטויוטה שאמורה להיות יותר חסכונית ומרווחת (ואולי אף תתאים להגדלת המשפחה אם תהיה כזו, או לפחות תוכל לשרת נאמנה עד שתוחלף במשהו יותר גדול פיזית).

הוא אשר אמרתי, בחרתי בפולו בגלל הביצועים, אחרת הייתי הולכת על הטויוטה. אין לי ספק שהטויוטה תיסע עד חיפה, אבל זה ידרוש ממני ומהאוטו יותר מאמץ, ואם אני אאמץ את הרכב, ממילא הוא יהיה פחות חסכוני.

אבל יותר חשוב לי שאני לא אתאמץ בנסיעה, ובטויוטה יש צורך להתאמץ קצת יותר כדי לא להישאר מאחור.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם בחרת בפולו רק בגלל הביצועים, ממליץ לך לנסות את הדבר הבא:

תתקשרי לסוכנות טויוטה ותבקשי נסיעת מבחן בת שעתיים בוורסו. כשישאלו למה כל כך הרבה, תסבירי להם בדיוק את ההתלבטות שלך. סעי באוטו בכביש הבינעירוני ובדקי אם הוא מתאים לך מבחינת ביצועים. אם כן - אולי זה עדיף עבורך על פני הפולו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנסיעה בין עירונית אין יותר מדי האצות חזקות, ונכון שצריך מדי פעם לעקוף אבל לא צריך להגזים, גם הטויוטה תעקוף בבטחה סה"כ.

בכל מקרה, בנסיעה מנהלתית של 100 קמ"ש שני המנועים בקושי אמורים להתאמץ, כי אם אני זוכר נכון לשניהם 7 הילוכים כך שהסלד אמור להיות נמוך במהירות כזו

פורסם
בסכום של הפולו את יכולה לרכוש את הסוזוקי SX4(דגם ה5 דלתות),לא ארוכה אך מאוד מרווחת,הרגשה של נסיעה כמו במיני גיפ,והאחזקה תיהיה זולה מהפולו.

http://www.suzuki.co.il/default.asp?catid=%7B0BEE5EDD-F8AD-466C-897A-9613E8E05CE3%7D

מסכים לחלוטין,ב-113K יש לך את הדגם המאובזר,אחזקה וטיפולים שוטפים יהיו זולים מהפולו,מה גם שהרכב מאוד מרווח.

:fadein:
פורסם

צריכת הדלק אמורה לדעתי להיות גובהה יתר ובקילומטרז' כזה - זה משמעותי.

בנוסף, היא איטית משמעותית מהפולו עם ה-1.2TSI

פורסם
ellaella

אז יפה, כנראה שיש שיפור בכל זאת מבחינת הדיוק, זה טוב. אבל מה תגיד, למשל, על השבתות שהיו בזמן אחרון בקוים לדרום?

לגבי ההשוואה לאוטובוסים - הרכבת מראש אמורה להיות כלי תחבורה בטוח, מדוייק ויעיל יותר, אולי זו גם סיבה לתשומת לב מוגברת כלפיה?

ההשבתות לדרום הן כדי לעשות את הרכבת בדיוק כמו שאתה רוצה. מה לעשות וזה לא כביש ואין כביש עוקף. ההשבתות לדרום היו מתוכננות ומושכלות כדי להוסיף עוד מסילה. כשסוגרים נתיב בכביש שש כדי להוסיף עוד נתיב אז זה בסדר... לרכבת אין אפשרות כזאת ואם אין לך סבלנות ואתה חושב שיש פיה טובה שעושה את זה ביומיים, גש למנכ"ל הרכבת ותגיד לו. לצערי אין כאן קיצורי דרך אבל אתה תהיה הראשון להנות מרכבת מהירה לבאר שבע (ונראה אותך אז משבח...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הוא אשר אמרתי, בחרתי בפולו בגלל הביצועים, אחרת הייתי הולכת על הטויוטה. אין לי ספק שהטויוטה תיסע עד חיפה, אבל זה ידרוש ממני ומהאוטו יותר מאמץ, ואם אני אאמץ את הרכב, ממילא הוא יהיה פחות חסכוני.

אבל יותר חשוב לי שאני לא אתאמץ בנסיעה, ובטויוטה יש צורך להתאמץ קצת יותר כדי לא להישאר מאחור.

את באה ואומרת דברים כעובדות ומשוכנעת בנכונות שלהם למרות שהם נעים בין טעות לשטות מוחלטת.

את מקובעת על זה שהמוכר במגרש חשב שאת "ילדה תמימה בת 12" ובא לעבוד עלייך - ולמרות שחשבת שיש שמה רכבים שיכולים להתאים לך ברחת. מי שלמד קצת פסיכולוגיה זה נשמע כאילו רק חישפת תירוץ לברוח משם עוד לפני שנכנסת.

בנוגע לנסיעה בכביש בין עירוני וזה שהוורסו לא מתאימה אבל הפולו 1.2 כן - תשמעי, זה פשוט לא נכון.

בנוסף לעניין הזה שאת הפולו לא תאמצי ואת הוורסו כן.

הפולו הוא מנוע מודגש. המדגש נכנס בסל"ד בינוני גבוה - כלומר בשביל הכוח צריך ללחוץ על הגז.

יכול להיות שהפולו היא הבחירה העדיפה פה, ויכול מאוד להיות שגם אני הייתי בוחר בה.

אבל בטח לא בגלל שרשרת ההקות הלוגיות העקומה הזאת שמבוססת על פרנויות ורגשי נחיתות (הסוחר הרמאי) חצאי אמיתות ודעות קדומות לא מבוססות ולא נכונות (הסיפור על הנסיעה בבין עירוני + הקטע על הדיזל).

בכל מקרה, עכשיו זה מאוחר מדי. אז בהצלחה.

• תוכן חדש...