Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6000 ש"ח זה נזק והוא יש להניח מגובה בדו"ח שמאי. ולטענתך לא נגרם לה נזק בכלל .

איפוא אם כן היא נפגעה??

מכוניתך נדפקה בחלק הקדמי הימני , מה שייתכן ויתאים לסיפורה כי נכנסת בה מאחור, אבל.....

אם היא מנתיב ימין חתכה לנתיב השמאלי כדי לעשות פרסה , "ונתקלה " בך שם אפשר להפילה.

לשם כך יש לקרוא את תצהירה / כתב התביעה שלה, ואז להחכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הקטע היפה הוא שאם נכנסתי בא מאחור היא היתי ממשיכה קדימה וכל החלק הקדמי שלי היה נשבר.

לפי התמונה ניתן לראות שהנזק הוא בצד ימין של הרכב ולא כל החזית, כתוצאה מכך היא הסתובבה והרכב שלה לא המשיך קדימה.

במכתב התביעה שלה רשום מה שרשמתי לא מצויין שם יותר שום דבר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יופי

ומה על הנזק שנגרם לך??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

העורך דין המליץ לגשת לבית משפט לתביעות קטנות ולהגיש בקשה לתביעה נגדה.

על מנת שאני אוכל לקבל את הכסף שבזבזתי על תיקון הרכב.

פורסם

יש פה קייס טוב של בחורה מבולבלת שלדעתי הסיכוי שהיא תזכה במשפט היא קטנה מאוד.

זה שהיא מעידה שהיא ניסתה לפרסס מהנתיב הימני זה כמו הודאה באשמה.

אני הייתי פגיב תביעת נגד ומסביר לשופט/ת שבזמנו לא הגשת תביעה כי לדעתך היו לך עניינים דחופים יותר וכיום כשאתה פנוי יותר והגברת הכריחה אותך להגיע לבית משפט אז החלטת לנצל את ההזדמנות לתקוף.

במקרה הכי גרוע יפסקו שכל אחד יטפל בנזקים לרכב שלו, מבחינתך אין פה כל הספק כי כבר תיקנת את הרכב שלך ומצד שני היא לא תקבל ממך שקל. במקרה היותר טוב יפסקו לטובתך ואז תקבל את כל/חלק מהכסף בחזרה.

כמובן שתציג בבית משפט את כל התמונות והסרטונים שיש לך כדי להציג את התובעת באור שלילי (מנסה לסחוט ממך כסף).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למגיב מעלי, המשפט הסתיים בזה שהשופט דחה את התביעה שלה.

כרגע הפעולה שלי היא תביעה נגד על מנת לקבל החזר חלקי / מלא על הנזקים לרכב שלי.

הבחורה ענתה לכול השאלות של עורך הדין שלי - לא יודעת לא זוכרת.

• תוכן חדש...