Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסקירה וחיפוש נתקלתי לרוב שהאקורד נמכרת בממוצע במודעות 10000 ש"ח מתחת וגם ראיתי בפחות 15000 ש"ח ( אתם מוזמנים להסתכל ביד 2 )

ורכבים יד 1 אני מדבר במצב מעולה לפי המודעה .

מישהו יודע את הסיבה לכך ?

פורסם

השערה שלי - כי המחירון של הרכב הזה (ושל הונדות בכלל) הוא הזוי ומנותק מכל היגיון.

בחו"ל הונדה היא מתחרה ישירה ליתר המותגים היפניים, אך בישראל היבואן הוא נתפס וממותג כפרמיום.

פורסם

יש מצב, אני פשוט רוצה לקנות אחת .

זה גרם לי לחשוב אולי יש לה איזה בעיה סידרתית .

רציתי במוו ,אבל עכשיו החלטתי לקנות אקורד 08 07 כנראה .

פשוט נראה לי קצת מוזר המחירים ביחס למחירון .

פורסם

המחירון של הונדה לא מציאותי בדרך כלל, כבעלים של הונדה אני יכול לספר לך שאקורד עפות במחירון אבל יקח זמן, ולרוב מתחת למחירון.

סיויק החדשה לעומת האקורד באם שמורה תמיד תמכר מעל המחירון ללא מאמץ רב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
המחירון של הונדה לא מציאותי בדרך כלל, כבעלים של הונדה אני יכול לספר לך שאקורד עפות במחירון אבל יקח זמן, ולרוב מתחת למחירון.

סיויק החדשה לעומת האקורד באם שמורה תמיד תמכר מעל המחירון ללא מאמץ רב.

לפותח השרשור תשים לב שיד 2 יש מלא סוחרים ככה שגם אם רשום יד 1 פרטית לא בטוח שזה המצב, ואני מאמין שרכב טוב לא ימכר או יותר נכון יוצע למכירה ב10000 שקל פחות במודעה, כי במודעה הוא כבר הוריד סכום כזה אז כשתראה קצת יותר רצינות הוא יוריד עוד.

רשמת שמחירון של הונדה לא מציאותי , אבל לטענתך מחירון של סיויק כן מיצאותי, האמת מוזר לי, איך סיויק שנת 2007 מתומחרת בכמעט 90K שקל.

לפי מה שאתה אומר , אקורד נמכרת מתחת למחירון וסיויק נמכרת מעל למחירון, ההפרש במחירון בשנים הללו גם ככה בין 10-15K ואז הפער מצטמצם ואפילו נעלם, משמע כדאי כבר לקנות אקרוד,לא?!

ודבר אחרון לפותח השרשור תשים לב שברשיון רכב כתוב שיש לו 6 כ"א ולא 2.(לא זוכר את השמות של רמות הגימור).

אביב8)

• תוכן חדש...