Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי, אני רוצה לשאול אותך שאלה.

האם בפסח אתה אוכל (גם) מצות?

אם כך, לפי ההיגיון שלך, אתה גם "צבוע", כפי שהגדרת אותה.

תן לאנשים לחיות בשקט, יוסי, אני מתפלא עליך. גם אני ראיתי לא מעט מקרים מסמרי שיער בעצמי (שווארמייה של בני דודים, ללא כשרות, בפסח. איזה ערס צעיר נכנס, מזמין במגש 3 מנות. שואל אותו המוכר: רוצה פיתות? הצעיר עונה: השתגעת?! ויוצא בריצה החוצה), אבל זה לא אומר שממש מעניין אותי הקטע- תן לאנשים לעשות מה שמתאים להם. היא אוכלת חזיר, דיינו. אפשר לשאול אותה, אפשר להסביר לה שזה מוזר, אבל מפה ועד לקרוא לה צבועה, יש מרחק עצום.

אני לא אוכל מצות בפסח, כי זה פשוט ממש ממש לא טעים לי. סופגניות דווקא אני מאד אוהב, חבל רק שהם באות פעם בשנה. האם גם אני "צבוע"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נכון, נהוג לא לאכול אותן בתקופה שלפני פסח, ההורים שלי דתיים אורטודוקסים, אוכלים מצות כל השנה (יש איזו מנת פתיחה הזויה של המשפחה שלי שמובססת מצה), בדרך כלל בערך בפורים מפסיקים לאכול כדי שפסח זה יהיה מיוחד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם היא הייתה מנסה לשכנע אותך לא לאכול חמץ, או הייתה מצהירה על עצמה שומרת מסורת - הייתה כאן איזו שמץ צביעות.

כיוון שהיא עושה מה שטוב לה, כמה שזה מגוחך בעיניך (ובעיני) - אני לא רואה בזה צביעות, רק השתרשות של מנהגים.

צביעות זה למכור חמץ לגוי ואז לרכוש אותו. זה מקולקל בכ"כ הרבה רמות מוסריות בעיני.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

צביעות זה למכור חמץ לגוי ואז לרכוש אותו. זה מקולקל בכ"כ הרבה רמות מוסריות בעיני.

בעיניי, צביעות זה דווקא שעון שבת...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חג הפסח נועד לסמל את שיצאו בני ישראל מעבדות לחירות.

אני הולך לעבודה מחר בבוקר, כלומר אין חירות ואין צורך לשמור כשרות.

חג שמח :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

א. שמרים זה לא חמץ.

ב. אני רק מדמיין כמה התנהגויות אזוטריות יש לך שמעצבנות את סובביך...

ג. אתה מכיר את המשפט :"נוסע בשבת, אבל לא מדליק אש"? זה חלק מהייחודיות של העם שלנו בעיני. לעשות קידוש כשהטלביזיה פתוחה.

• תוכן חדש...