Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני תמיד נזכר בשיר "מראת פלאים.

d1F15ZWDZuc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בנצי ,תודה רבה.

אני מאוד אוהב שירים שאומרים משוה אמיתי בצורה יפה, יש כמה יציאות בשיר הזה שממש גרמו לי לצחוק.

אומנם אני לא מת על גפן כאישיות, אבל אין ספק שהוא חריף.

לא הכרתי את השיר עד היום, והוספת לי שיר טוב לרשימה.

יוסי, כמו שכבר אמרו זה לא צביעות אלא סתם עידריות (מלשון עדר) האדם הוא חיה חברתית ולכן רוב האנשים עושים דברים בלי לחשוב עליהם.

לכל אחד יש את התחומים שבהם הוא מעמיק ובוחר עמדה ואת התחומים שהוא מוותר, בהחלט מוזר שדווקא בתחום הדתי אנשים עושים בלי לחשוב.

אני אישית גדלתי בישיבה ועזבתי את הדת לחלוטין, אני עדיין מכבד כשאני נמצא בבית או יישוב של דתיים, אבל בהחלט צוחק על כל מי שאומר לי שהוא לא מעשן בשבת אבל כן נוהג.

אגב דוגמא לעידריות תוכל למצוא בשירשור של טלטול, כולם נשאבים לאיזו הגדרה מונפצת, בלי לחשוב על מקור המילה ועל כך שאין כאן תורה מסיני, כמו שטל"ש ז"ל כתב בשירשור שקישרו שם.

חג שמח וטעים

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אם זה היה ממקום של מחשבה, אולי הייתי יכול להבין את זה, אבל זה בא ממקום של חוסר מחשבה וחשיבה ממש לא אנליטית.

מה הקשר בין דת לאנליטי?:shock:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
ד"א צביעות, לפי ההלכה אסור לקיים יחסי מין במהלך החג.

בוגינה יש שמרים.

בנצי, לא צריך להפוך כל שרשור לשרשור על הגדלת איבר המין.

כפי שנאמר: "מה עניין שמיטה לתשמישי מיטה?"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה יכול לקרוא לזה צביעות, היא יכולה לקרוא לזה "טיפה כבוד למסורת" או BS אחר.

אני יכול לומר, שאני גם לא שומר כשרות אבל משתדל מאוד שלא לאכול לחם בפסח.

זה לא שאין לנו לחם בבית בפסח (אנחנו לא שורפים אותו או משהו כזה), אבל בתור כבוד לסבתא אני לא אוכל לחם בפסח.

אני אישית מבין אותך, כמו שאנשים שאוכל פירות ים לא אוכלים חזיר בטענה כי זה לא כשר. -_-

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

יוסי, גם אני התרגשתי מהשטויות האלה בעבר, אבל אחרי שהבנתי שאנשים לא באמת מנסים לתת צידוק הגיוני להתנהגות שלהם, יישמתי את המשפט שציטט פה מר שנקלי - איש איש באמונתו יחיה. כן, לפעמים אני במצב רוח לוחמני אז אני נכנס בטמבלים כאלה, אבל לרוב - שיעשו מה שבז** שלהם ויעזבו אותי בשקט.

ובמאמר מוסגר - העולם מלא בטמבלים, ואם לצטט מישהו אחר - הטיפשות היא אינסופית. חייבים לדעת אילו מלחמות להילחם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוא אני אתן לך דוגמא מתחום אחר ותבין מזה מה שאתה רואה לנכון.

אני מוסלמי, ככה רשום בת.ז שלי :-D.

אורח החיים שלי, במילים עדינות, לא כ"כ הולך בקו אחד עם דת האיסלאם. אבל בחודש רמדאן, שהוא חודש מקודש באיסלאם, אני מנסה להימנע מכל דבר שמנוגד לדת, ואם יש לי מצב רוח טוב, אולי תראה אותי צם.

שונא גזענים !.

פורסם

ההבדל הוא שאתה מודע לזה.

אותי מעצבן שאנשים לא מודעים למה שהם עושים.

טוב, אני יוצא עכשיו לקנות קצת אלכוהול (אם יש מקומות פתוחים), ואז חוזר הביתה לעשות קצת ניקיון ולשחק סטארקראפט 2.

(המשפחה שלי ממש התעצבנה אתמול כשאמרתי להם שאין לי כוח לחג הזה).

פורסם
בוא אני אתן לך דוגמא מתחום אחר ותבין מזה מה שאתה רואה לנכון.

אני מוסלמי, ככה רשום בת.ז שלי :-D.

אורח החיים שלי, במילים עדינות, לא כ"כ הולך בקו אחד עם דת האיסלאם. אבל בחודש רמדאן, שהוא חודש מקודש באיסלאם, אני מנסה להימנע מכל דבר שמנוגד לדת, ואם יש לי מצב רוח טוב, אולי תראה אותי צם.

ממתי רשומה הדת בת.ז ?

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...