Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר בחצי דרך,קניתי זוג קומפוננטים: morel hybrid ovation ll 6

קניתי רדיו: ALPINE 117RI

אכשיו אני צריח עוד מגבר לקומפוננטים,סאב,ומגבר לסאב.

אז יש לי כמה שאלות:

1. איזה מגבר אני צריח לבחור לזוג הזה?(יוכול מאוד להיות שאני יוסיף עוד זוג כזה גם מאחורה קחו את זה בחשבון המגבר) התקציב לא יותר מ1700 למגבר (עדיף 1500)

2. הרכב שלי:206CC כמו שידוע לכם הרכב קבריולט ובמצב זה אין הרבה מקום בתא המיטען(אני לא רוצה לבטל את המושבים מאחורה) איך בוחרים סאב שיספק תעבודה (כלומר את העבודה בשפה של ערסים) ברמה גבוהה אם מקום כול כך קטן,איזה סאב לקנות? ואיזה מגבר לסים לו לפי הסט?(לא רוצה להישתגע,עד 3500 וגם זה יותר מידי)

3.איך מבדילים בין סוגי המגברים לסאב ? איזה חברות יותר אמינות מבחינת נתונים על דף? (RMS וכו..)

אם יש לכם הערות הצעות,הכול יתקבל בברכה :-)

פורסם

1. במיוחד ברכב כזה קטן אין לך טעם בלהוסיף עוד סט מאחורה (לא בטוח גם שיהיה מקום טוב), אם יש לך כסף מיותר שדרג את הסט הקדמי למורל סופרימו או משהו בסגנון זה יתן לך תמורה הרבה יותר גדולה ממה שעוד סט הייבריד אוביישן יתן מאחורה.

2.בכך שתוותר על סט אחורי שהוא מיותר לחלוטין (לדעתי) במיוחד בסוג הרכב שלך הוא מיותר. אתה תוכל לחסוך כסף בכך שתרכוש מגבר שני ערוצים. או שתוכל גם במחיר שהייתה משקיע על מגבר 4 ערוצים לשני סטים לרכוש מגבר אחד שני ערוצים איכותי בכמה רמות ממגבר 4 ערוצים באותו סכום.

3. עכשיו בחרת ברדיו דיסק מעולה, ובסט קומפוננט שאני מאמין שאהבת וגם יש לו ביקורות טובות מהרבה שמשתמשים/השתמשו בו

ההמשך למערכת כזאת היא להביא סאב שישלים בצורה טובה את התדרים (הנמוכים כמובן!) שהמיד-באסים אינם יכולים לספק לך, להביא הגברה מתאימה לכל הרכיבים (סאב + קומפוננט) שלדעתי זה מגבר 2 ערוצים + מונו או מגבר 4 ערוצים אחד ולהשקיע במשהו באמת טוב שיפעיל את הרכיבים כמו שצריך.

4. אתה רוצה סאב שיספק את העבודה!? מה העבודה? כלומר מה אתה מחפש בסאב? לדוגמה שיהיה מאוד חזק,שיהיה מדוייק וכו'?

פורסם

בקשר לסאב,אני רוצה משהו בין לבין,לא אחד שידפוק בלי הכרה רק בישביל שכולם ישמעו,משהו בין חוזק לאיכות ויתאים בידיוק לקומפוננטים.

בקשר למגברים,הסתכלתי בזאפ ולא ראיתי משהו איכותי ל2 ארוצים,וכניראה שאני ירד מעניין ה2 מאחורה ואני ישאיר את ההיבריד אם תקציב יותר גדול לסאב ולשתי המגברים.

כעיקרון את הסאב ואת המגבר לסאב אני מעדיף להשאיר לסוף וכרגע להתמקד במגבר לקומפוננט,בלי שום קשר אני ממש רוצה לדעת מה ההבדלים בין שתי המגברים והחלוקה שלהם לסוגים שונים כמו המונח "מונו בלוק" וכו..

הדבר היחידי שאני יודע על מפרט של מגבר זה שה-RMS שלו תמיד יהיה חצי ממה שרשום במפרט,אני מנסה למצוא חומר בגוגל אבל ללא הצלחה.

תודה.

• תוכן חדש...