Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שאני יודע שיש פה אנשים משכילים,אני מעז לפתוח את האשכול הזה:lol:

אני מחפש רעיונות לכתיבת הצעת מחקר בנושא "מירוץ החימוש הגרעיני והשפעתו על הקושי לפתור סכסוכים בינלאומיים"

זה יכול להיות במגוון נושאים כמו אקולוגיה דמוגרפית,גלובליזציה,כלכלה וכ'..

אשמח מאד לראות רעיונות שלכם.

תודה רבה

פורסם

התוצאה הסופית של אוכלוסיית העולם אחרי שואה גרעינית, ומה יקרה לכל הדתות השונות כתוצאה מכך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מדיניות ההרתעה הגרעינית ההדדית בין מעצמות העל אחרי מלחה"ע ה2. משבר הטילים בקובה יכול להיות אחלה נושא, כולל ניסיון הפלישה הכושל ל"מפרץ החזירים".

לחליפין, תוכל לכתוב גם על ישראל והעמימות הגרעינית בתקופת מלחמת יום כיפור-ידוע שגולדה הורתה לפתוח את הסילואים הגרעיניים כדי שלוויינים סובייטיים יוכלו לצלם אותם ולהתריע על כך למדינות ערב כי "בעל הבית היהודי השתגע".

פורסם

בחרת לגשת אל הנושא מזווית מאוד מעניינת - ההיסטוריה מראה שאם כבר, חימוש גרעיני, עד היום הזה, מנע סכסוכים. עוד לא היה עימות ישיר בקנה מידה נרחב בין שתי מדינות גרעיניות, רק תקריות מקומיות או סכסוכי proxies (כמו בווייטנאם).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...