Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה לקחת רכב מהעבודה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם, הציעו לקחת רכב ליסינג מהחברה, אני מתלבט אם זה שווה

החברה מבקשת 3000 ש"ח על הרכב (800 ש"ח בנטו ), משכורת ברוטו של 7000

כעיקרון אני עובד כטכנאי שטח ואני אצטרך את הרכב לעבודה

יש חניה צמודה, המרחק שאני עושה רק לנסיעות פרטיות הוא 920 ק"מ בחודש (11040 בשנה) מראשל"צ - רמת החייל, עם הרכב מהעבודה אני אסע הרבה יותר כי אני צריך אותו גם ללקוחות , בינתיים ללקוחות אני מקבל רכב עבודה (אני מאמין שהנסיעות ברכב הליסינג יהיו עוד 250 ק"מ לחודש ), דלק אין הגבלה, יש הגבלת ק"מ שזה 2500 ק"מ לחודש, וברור שאם יהיה רכב ליסינג אני אסע הרבה יותר (טיולים לצפון, דרום..ושאר הארץ)

מה דעתכם ?,

שווה להחליף את הבלנו ברכב חברה ?

Suzuki Jimny

פורסם

התחשיב מאוד אישי, תלוי בנסועה הצפויה שלך, בחיובים שיהיו לך (הן ההפחתה מהשכר והן הגדלת המיסוי), בהתאמת הרכב לצרכיך האישיים מול צרכיך בעבודה, במצמום ההוצאות עקב מכירת הרכב הפרטי ובכמה שאתה מוכן לשלם תמורת הנוחות של רכב עבודה. לדעתי עליך לפנות למדור השכר במקום העבודה או לרואה חשבון\יועץ מס אשר יוכלו לבצע את החישוב לפי הנתונים האישיים שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החישוב שלך ממש לא נכון, זה לא 800 שח נטו.

בנוסף לעלות הליסינג שהיא כ3000 לחודש מהברוטו שזה באיזור ה-2500 נטו במדרגת השכר שלך.

תוסיף לזה שווי שימוש שזה גם כמעט 3000 שח וזה בערך 500 שח נטו.

כנראה שאתה מתכוון שאתה לא משלם את עלות הליסינג, אלה רק את השווי שימוש, ובמקרה הזה אתה באמת משלם אקסטרה בערך 800 שח לחודש והחברה משלמת את עלות הליסינג, שזה כבר די משתלם.

פורסם

תבקש שיעשו לך סימולציית שכר עם הרכב ובלי. ככה תראה מה האפקט בנטו.

אם אתה צריך לשלם 3000 מהברוטו + מס על השווי שימוש (מה שנראה שיקרה לפי התיאור), זה יוצא 3000 גם בנטו. (כי השווי גם 3000)

במקרה הזה כנראה שזה לא שווה אלא אם אתה תטחן ק"מ בנסיעות הנוספות (30K בשנה+)

בנוסף קח בחשבון שהפחתה של 3K בברוטו גוררת הפחתה בהפרשות הסוציאליות, אם יש לך סוציאליות מלאות זה עוד 20%+ כלומר עוד 600 שקל שאמנם לא חסרים לך עכשיו ביד אבל נגרעים מהחיסכון שלך לטווח הבינוני (קה"ש) והארוך (פנסיה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפי מיטב הבנתי זה הסכום שמשלמים טכנאי שטח( זה לא כמו ליסינג- רכב למטרת עבודה)

תבדוק שוב אם זה הסיפור ולגבי ההגבלה של הק"מ, תבדוק שזה לא יתבזבז רק על לקוחות ואז לא תוכל לטייל בכלל.

פורסם

בתור אחד שעובד בחברת ליסינג והשכרה נראה לי מאוד לא הגיוני הגבלה של 2500 ק''מ לחודש

זה נותן לך פחות מ100 ק''מ ליום

אצל רוב חברות הליסינג הק''מ מוגבלים ל4000 ק''מ בחודש ויש כאלה שאפילו נותנים יותר

:-Pחייך הכל לטובה:-P

Mitsubishi Carisma 1.6 GLX

• תוכן חדש...