Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח לבשר לאומה שהוחלט לקרוא רחוב על שמי, כשלב ראשון בדרך לקריאת שכונות מגורים על שמי וכדומה.

מאחר ואני מוכר כאושיה חשובה, נושא הדפסת דיוקני על שטרות כסף יעלה בקרוב לדיון, אני מקווה.

ובנוסף, אני מצפה לקבל אישור על קבורתי בבוא היום בחלקת גדולי האומה, ואולי אשקול כפשרה קבורה בבית הקברות הישן ברחוב טרומפלדור.

attachment.php?attachmentid=235836&d=1301499661

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מן הראוי לציין כי המהלך אינו ייחודי רק לחן, אלא מהווה הכרת תודה מצד מדינת ישראל לקארספורום ומנהליו, על פועלם לשימור השפה העברית ושיפור תרבות הנהיגה בישראל.

חן הוא הסנונית הראשונה, ובקרוב מאוד צפויים להתקיים טקסי הסרת הלוט מעל הרחובות "רזמל" בג'לג'וליה עילית ו"צביקה פיק" בעפולה תחתית.

חן, ברכותיי!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש כמה רחובות של שמי גם כן

מינץ

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

1 באפריל נגמר ובכלל, פותח השירשור הקדים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
מאחר ואני מוכר כאושיה חשובה, נושא הדפסת דיוקני על שטרות כסף יעלה בקרוב לדיון, אני מקווה.

גם אני מקווה, בסבירות גבוהה זה יוביל לפיחות המיוחל לרווחת התעשיינים והמשק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זמר הפופ המצליח בכל הזמנים (שכבר מת)שינה את שמו לאחד כמו שלי. הוא לא לקח בחשבון שזה לא מתאים לשם המשפחה שלו.. ג'קסון..פחח,איזו תאימות גרועה.

פורסם

מסתבר שבסוף לא קיבלו את הבקשה שלי לשלט על מגדלי עזריאלי והסתפקו במעיין קטן בדרום רמת הגולן:

attachment.php?attachmentid=236280&stc=1&d=1301891576

Image1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...